توضیحات کامل :

جزوه در مورد دستگاه آبلیموگیری


هدف دستگاه

برای بدست‌آوردن آبلیموی خالص از میوه لیموی كامل بدون هیچ گونه تفاله و ضایعات.

 

علت انتخاب دستگاه در صنایع غذایی

برای رفع نیازمان در خط تولید كه از لیموی كامل آب‌گیری شود.

 

طرح جدید موجود در كارخانه

دستگاه پرس و خوردكن باهم باشند كه تفاده در یك قسمت جمع می‌شود و آب آن از جای دیگر جمع‌آوری می‌گردد، كه بر اساس نیروی گریز از مركز انجام می‌گیرد كه این بعدها می‌توان برای آبگیری انار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

تجزیه و تحلیل دستگاه

به چه روشی آب‌گیری ‌كنیم اول بر اساس فشار دستگاه دوم بر اساس افزایش سطح نسبت به حجم برای پخت مراحل بعدی و سوم به علت غیر متراكم بودن ذرات موجود درون آب‌لیمو به وسیله فشار دستگاه پرس تشكیل یكنواخت حاصل می‌گردد.

ارزیابی دستگاه

تناژه‌ای كه مورد نیاز بوده است را به دست آورده‌ایم بنابراین تجزیه و تحلیل درست بوده است.

 

طراحی دستگاه

برای فرموله كردن این دستگاه باید مواردی چون (1) مطالعات اولیه صورت گرفته باشد (2) تجزیه كنیم و ساختاری كه می‌خواهیم جدا كنیم تعریف شود بنابراین محدودیت‌هایی در این طرح وجود دارد از جمله منابع مالی امكانات لازم مكان و زمان آن.