مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری

مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 43,500 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری 68 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا دوشنبه 31 اردیبهشت


57 هزار تومان 44 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


هدف از این پایان نامه بررسی مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری می باشد

دانلود پایان نامه رشته حقوق

مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری

 
 
 
 
 
مقدمه
این تحقیق در خصوص مفهوم داوری و مشخصات و ویژگی های مهم و اصلی داوری، انواع داوری، موافقت نامه های داوری تشریح و در ادامه، شرط استقلال داوری توضیح داده می شود. 
 
        در خصوص حل و فصل اختلافات در تمامی کشورها بین اصحاب دعوی طرق خاصی علاوه بر مراجع قضایی معمول است که مهم‌ترین آن داوری است که دارای مزایای بسیاری است که می توان از کوتاه شدن زمان رسیدگی، تخصصی بودن آن و تقلیل هزینه‌های مربوط به آن نام برد هرچند مسائلی قبل از ورود به داوری وجود دارد که طرفین می‌توانند به صورت مستقل و به صورت شرط ضمن عقد در قراردادهای خود بیاورند که هم کم هزینه‌تر هستند و هم زودتر انجام می‌شوند وحتی به روابط تجاری هم لطمه وارد نمی‌کنند.داوری روشی است که به وسیله‌ی آن می‌توان اختلافات را طبق موافقت‌نامه‌ی طرفین توسط اشخاص مستقل و غیر دولتی به طور قطعی حل و فصل کرد. مبنای داوری، موافقت‌نامه‌ی معتبر داوری است. طرفین قرارداد در موافقت‌نامه ‌توافق می‌کنند که اختلافات احتمالی خود را توسط یک یا چند داور حل و فصل کنند.
 
      باگسترش و پیشرفت جوامع در دهه‌های اخیر، استقبال زیادی از داوری در بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای توسعه یافته به عمل آمد که ‌بیش‌تر در مسائل تجاری و مالی اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی می‌باشد و طبیعی است که کشورها بخواهند برای تسریع در روند دادرسی و کم هزینه بودن آن به چنین قوانینی روی آورند. برای درک صحیح داوری، ضروری است ابتدا مفهوم داوری و ماهیت آن بررسی شود. هر چند ‌‌‌‌ارائه‌ی یک تعریف جامع و مانع از داوری به سختی ‌‌امکان‌‌‌‌‌پذیر است، امّا ‌‌‌‌ارائه‌ی تعریفی که بتواند موضوع را به طور کلی بیان کند و مفهوم آن را نشان دهد، سودمند می‌باشد. داوری به فرآیندی اطلاق می‌شود که طرفین اختلاف به فرد یا افراد ثالثی اختیار و صلاحیت می‌دهند که به اختلاف یا اختلافات مورد نظر رسیدگی، همانند قاضی آن‌ها را حل و فصل و رأی لازم‌الاجرا صادر ‌نمایند. امروزه داوری بخش جدایی ناپذیر حقوق تجارت بین الملل را تشکیل می دهد و بسیاری از نهادهای مربوط به حقوق تجارت بین الملل از طریق داوری توسعه و بسط یافته است. توافق بازرگانان و فعالان اقتصادی در عرصه بین المللی مبنی بر ارجاع اختلافات خود به داوری به جای دادرسی امری عادی تلقی می شود و مقاومت در برابر آن رفتاری خلاف متعارف تلقی می شود و باعث افزایش هزینه های معاملات می گردد.شناخت این روش حل و فصل اختلاف مستلزم توضیح مفهوم داوری از جهت لغوی و اصطلاحی می باشد. در این مبحث در دو گفتار به مفهوم داوری، بیان و مشخصات اصلی داوری و انواع داوری می پردازیم. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب

1-10- مفهوم، و انواع داوری تجاری بین المللی 15

1-10-1-مفهوم داوری 23
1-10-2-انواع داوری 26
1-10-2-1-داوری داخلی و بین المللی 26
1-10-2-2-داوری موردی یا سازمانی 26
1-10-2-2-1- داوری موردی 26
1-10-2-2-2- داوری سازمانی 27

1-11- مفهوم، ماهیت و آثار موافقت نامه داوری 29

1-11-1-مفهوم و ماهیت موافقت نامه داوری 29
1-11-2-آثار موافقت نامه داوری 31
1-11-2-1-تعهد و تکلیف به ارجاع اختلاف به داوری 32
1-11-2-2-اعطای صلاحیت به داور یا داوران 34
1-11-2-3-عدم تأثیرگذاری در صلاحیت دادگاه 35

1-12-شرط داوری و شرایط موافقت نامه ی داوری 36

1-12-1- استقلال شرط داوری در حقوق ایران و سوئیس 42
1-12-2-استقلال داوری در رویه داوری بین المللی 44
1-12-3-آثار استقلال داوری 46

1-13-شرایط شکلی موافقت نامه داوری 48

1-14-شرایط ماهوی موافقت نامه داوری 50

منابع
 

سوالات احتمالی شما درباره مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری


چطور میتونم فایل مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 44 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



ب - داوری بین‌المللی عبارتست از اینکه یکی از طرفین در زمان انعقاد موافقتنامه داوری به موجب قوانین ایران تبعه ایران نباشد. ج - " موافقتنامه داوری" توافقی است 

این تحقیق در خصوص مفهوم داوری و مشخصات و ویژگی های مهم و اصلی داوری، انواع داوری، موافقت نامه های داوری تشریح و در ادامه، شرط استقلال داوری توضیح داده می شود.

by مافی · 2017 — از آنجائی که طرز فکر دادگاه‌های ملی در مورد داوری تجاری بین‌المللی بر جریان داوری است؛ زیرا در اینجا اعتراض متوجه موافقت‌نامه داوری است نه قرارداد اصلی.

این صفحه از سایت roniznovin.ir به معرفی موارد مشابه با مفهوم و ماهیت انواع داوری تجاری بین المللی و شرط و آثار موافقت نامه داوری با کد 60964 اختصاص دارد.

توافق نامه های داوری بسیار کوتاه است. بند داوری مدل ICC, برای مثال, فقط می خواند: "کلیه اختلافات ناشی از یا در ارتباط با قرارداد حاضر در نهایت طبق مقررات داوری 

موافقتنامه داوري ممكن است به صورت شرط داوري در‌قرارداد و يا به صورت قرارداد جداگانه باشد. ‌د ـ «داور» اعم از داور واحد و يا هيات داوران است. هـ ـ منظور از « 

by A Ansari · 2012 — قانــون داوری تجاری بین المللی ایران با این که در نوبه ي خود عدول موافقت نامه داوری، داوری را ادامه دهد و ایراد خود را فوراً و یا در مهلتی که به.

اﻟﻤﻠﻠــي ﺻــﺎدره در اﯾــﺮان، اﻧﺠــﺎم. داوري. ﻫﺎي ﺑﯿﻦ. اﻟﻤﻠﻠي در اﯾﺮان را ﺣﻘﻮﻗي، ﻓﻘـﻂ اﺧﺘﻼﻓـﺎت ﺑـﺎ ﻣﺎﻫﯿـﺖ ﻣـﺪﻧي ﺷﺮط داوري ﯾﺎ ﻣﻮاﻓﻘﺘﻨﺎﻣﻪ داوري.

قانون داوري تجاري بين‌المللي، داوري را اينگونه تعريف کرده است: داوري، شکل موافقت‌نامه داوري، طرفين موافقت‌نامه داوري، اثر موافقت‌نامه داوري در نفي 

برای نمونه مواردی که موافقت نامه داوری در کار نبوده و طرفین از طریق دادگاه به داوری ارجاع می شوند بلاتکلیف گذارده شده است. شاید بتوان گفت در این موارد، معیار، 

کتاب آثار موافقتنامه‌های داوری بین المللی در دعاوی حقوقی نوشته‌ی منیژه رفیعی، به بررسی داوری تعریف موافقت‌نامه داوری داوری تجاری بین‌المللی عناصر داوری

23; 1-1-4-1-4- هدف از داوری تجاری بین المللی. 1-2-4-شرط اجتهاد در قاضی تحکیم 41; 1-2-5-نتیجه 42; فصل دوم: مفهوم و ماهیت حقوقی شرط داوری; 2-1- مفهوم شرط.

4-2-قانون حاکم بر موافقت نامه داوری. 4-3 آثار موافقت نامه داوری. 4-3-1 تکلیف به حل اختلاف از طریق داوری. 4-3-2 اعطای صلاحیت به داور. قاعده استقلال شرط داوری 

by سکوتی · 2017 — ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺷﺮط داوري در اﻳﻦ ﻗﺎﻧﻮن داراي اﺳﺘﻘﻼل ﺑﻮده و داوران ﺻﻼﺣﻴﺖ دارﻧﺪ. ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻗﺮار دﻫﺪ. ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺑﻨﺪ اﻟﻒ ﻣﺎد. ة. ﻳﻚ. ﻗﺎﻧﻮن داوري ﺗﺠﺎري. ﺑﻴﻦ. اﻟﻤﻠﻠﻲ.

یکی از آثار داوری بین‌المللی این است، که دادگا‌ه‌های داخلی دولت‌ها باید از رسیدگی به اختلاف موضوع موافقت‌نامه داوری خودداری نمایند. دخالت دادگاه، صرفا می‌تواند 

سقوط مصونیت دولت در اثر توافق نامه داوری تجاری بین الملل انواع تضمینات در تجارت بین الملل و تحلیل حقوقی آنها (یا با تکیه بر یکی از آنها). · 21. آثار عذم