توضیحات کامل :

پروژه کارآفرینی پرورش و نگهداری زنبور عسل

 

پروژه کارآفرینی پرورش و نگهداری زنبور عسل در 66 اسلاید قابل ویرایش

 

خلاصه طرح :

   موضوع طرح :             پرورش و نگهداری زنبورعسل

   ظرفیت اسمی تولیدات:    1250 کندو

   نوع تولیدات :               عسل

   تعداد شاغلین :             9 نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح :

   سرمایه گذاری کل طرح :        892.98       میلیون ریال

   سرمایه گذاری ثابت :             839.89       میلیون ریال

   سرمایه در گردش :                53.10         میلیون ریال

   در آمد سالانه :                     1000.00    میلیون ریال

   سود ویژه :                          209.83     میلیون ریال

   دوره بازگشت سرمایه :            3.8           سال

   نرخ بازدهی سرمایه :              26.4%      درصد

 

و اوحی ربک الی النحل ان اتخذی من الجبال بیوتا ومن الشجر و مما یعرشون.ثم کلی من کل الثمرات فاسلکی سبل ربک ذللا یخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فیه شفاء للناس ان فی ذالک لایه لقوم یتفکرون. نحل(67-69)
    پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و در آنچه سقف دارند لانه کن، آنگاه از هر میوه ای بخور و راه هموار پروردگارت را بپوی ، و از شکم آنها نوشابه ای که رنگهای مختلف دارد بیرون می آید، که آن باعث درمان مردم است، به راستی در این کار نشانه ای برای اندیشمندان است.

مقدمه

l     زنبور عسل یکی ازحشرات مفید برای انسان است که متعلق به رده دوبالان می ‌باشد. زنبور عسل خیلی پیش از انسان در روی زمین بوجود آمده و زندگی می‌کرده است. زنبور عسل حدود 150 میلیون سال قبل وجود داشته و مشغول زاد و ولد بوده است. منتها با این تفاوت که در آن فاقد یک زندگی اجتماعی بوده و مثل خیلی از زنبورهای غیر عسلی امروزی ، زندگی انفرادی داشته و هر زنبور لانه مخصوص بخود را داشته و در آن زندگی می‌کرده است. کندو محلی است که زنبورها در آن تولد یافته ، کار کرده ، خواهران و برادران خود را پرورش داده و مواد غذایی لازمه را در آن انبار و ذخیره می‌کنند. زنبور عسل دارای نژادهای مختلف است و ساختمان بدنی پیچیده‌ای دارند.

l lعسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن است . اساساًعسل از:  گلوگز ،فروکتوز و منوساکارید ها ساخته شده است .همچنین عسل دارای آنزیم های مفید مانند : آمیلاز ها ، سوکراز ، کاتالاز و... بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است . ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند: کلسیم ، سدیم،پتاسیم ،منیزیم،آهن وکلر و ... نیز در عسل یافت می شود .عسل بعنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1،B2،B3،B5،B6،C،E،K) ،اسید های آلی (اسید مالیک ،وینیک ،سیتریک ،لاکتیک و اگزالیک )و پروتیین ها بوده و می تواند 315 تا 335 کیلو کالری انرژی (به ازای 100 گرم )تولید نماید.

 

فهرست:

معرفی نامه......................................................................2

خلاصه طرح....................................................................5

 مقدمه............................................................................9

 ساختار بدن زنبور عسل.......................................................12

ملکه..............................................................................16

زنبور کارگر.....................................................................18

 انواع زنبوران کارگر.........................................................20

آفات وبیماری های زنبور عسل...............................................21

معرفی زنبور ..................................................................22

 زنبور داری را از کجا باید شروع کنیم ؟...................................24

انتخاب محل زنبورستان.......................................................26

سرمایه گذاری ثابت............................................................33

 هزینه های جاری طرح.......................................................42

 محاسبه سود و نقطه سر به سر...............................................53

دوره بازگشت سرمایه...........................................................55

هشدار.............................................................................56

 بهترین زمان خرید جمعیت در ایران..........................................57

رفتار با زنبور عسل.............................................................59