توضیحات کامل :

پاورپوینت اولترافیلتراسیون در 16اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



مقدمه

هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای كاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند كه سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد كه مدت زمان 20 دقیقه برای آبكشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در استفاده از مواد شیمیایی مختلف جهت بازیافت فلاكس اولیه تا كنون مخلوط 0/5 درصد هیدروكسیدسدیم و دودسیل‌سولفات سدیم بهترین نتیجه را داده است .


تاریخچه:

تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلول ها توسط صافی های غشایی به قرن گذشته بر می گردد.


بررسی روشهای تمیز نمودن غشاهای اولترافیلتراسیون:

تکنولوژی جداسازی توسط غشا، با بهره گیری از تواناییهای خاص خود جایگاه ویژه ای در فرایندهای جداسازی پیدا کرده است. اولترافیلتراسیون یکی از مهمترین فرایندهای این تکنولوژی است که در زمینه جداسازی ذرات، بویژه پروتئینها قابلیتهای فراوانی دارد.


UF در صنایع لبنی، فرایندی برای جداسازی و تغلیظ مواد کلوئیدی و سو:

فرالاپالایش (UF=Ultrafiltrarion) در حقیقت یک فرایند جداسازی غشایی با استفاده از نیروی فشار می باشد که در دو دهه اخیر کاربرد صنعتی گسترده ای را پیدا نموده است. از این فرایند برای جداسازی و تغلیظ مواد کلوئیدی و سوسپانسیونی از محلول های حقیقی، سود جسته
می شود.


دامداران صنعتی، تامین کنندگان عمده شیر مصرفی جهت تولید پنیر سفید هستند.

کارخانجات تولید پنیر طی مراحل زیر شیر دریافتی را به پنیر تبدیل می نمایند:

1-دریافت

2-پاستوریزاسیون

3-پرکردن و بسته بندی

5-نگهداری در اتاق تخمیر