توضیحات کامل :

پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند در 20 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



تعاریفی ازآنتالپی

1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.

2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای  حرارتی نیز نام دارد.

H=u+p.v

انرژی داخلی U =

فشار P =

                                                حجم مخصوص=V


در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:

1-انتالپی مایع اشباع

2-انتالپی تبخیر

3-انتالپی بخار اشباع


چکیده

فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:

1-استفاده از ریز صافی ها

2-استفاده از دستگاه تبادل یونی

      قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.

      در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.

      برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:

     دما و فشار بستگی دارد.


مقدمه

این مقاله مربوط به فرایند تولید شکر بر اساس تبخیر عصاره چغندر قند و سرد سازی تبلور شکر از عصاره خام غلیظ است.

بر خلاف تولید مناسب شکر در این فرایند عصاره کالکو کربنی تصفیه نمی شود و تبلور تبخیر شکر از عصاره غلیظ با سرد سازی تبلور جایگزین می شود بنابراین این فرایند با محیط تطابق بیشتری داشته و انرژی کمتری از دست می دهد.


دیفوزیون

انواع دیفوزیون

هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است.