در اين پژوهش ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و ارگانولپتيكي كيك روغني (يزدي) ... كنسانتره پروتئين آب پنير (WPC) و همچنين استفاده از سطوح مختلف صمغ هاي گوار و ... كليه خصوصيات فيزيكوشيميايي و حسي را به طور معني دار تحت تاثير قرار داد.
by ايوبي اعظم · Related articles
بررسي اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئين آب پنير (WPC) بر خصوصيات ... در اين پژوهش ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، حسي و نگهداري كيك روغني (يزدي) حاصل از ... و صمغ هاي گوار و زانتان بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي كيك روغني ...
by ايوبي اعظم
May 26, 2009 — ﯽ. اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آب ﭘﻨﯿﺮ. (. WPC. ) ﺑﺮ. ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾ. ﯽ. و. ﺣﺴﯽ ﮐﯿﮏ روﻏﻨ. ﯽ ... ﮐﯿﮏ روﻏﻨﯽ. (. يﯾﺰد. ) ﺣﺎﺻﻞ از ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨ. ﯽ. ﺳﻔﯿﺪه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ. ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ. ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ. آب ﭘﻨﯿﺮ. (. WPC( ... ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻈﯿﺮ ﺻﻤﻎ زاﻧﺘﺎن، ﻣﺘ. ﯿﻞ ﺳﻠﻮﻟﺰ. ،. ﺳﻮﻟﻔﺎت ﻣ ... ﮔﯿﺮي ﺧﻮاص ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ. و. ﻣﺎﻧﺪﮔﺎري. ﺗﯿﻤﺎرﻫـﺎ. ي. ﻣﺨﺘﻠـﻒ. در ﻗﺎﻟﺐ ﻃﺮح ﮐﺎﻣﻼ ﺗﺼﺎدﻓ. ﯽ. ﺑﺎ آراﯾﺶ ﻓﺎﮐﺘﻮرﯾﻞ.
در این پژوهش ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی (یزدی) حاصل ... کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ های ... و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی.
Apr 12, 2019 — دانلود ... بخشی از متن اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی ...
در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی ( یزدی ) ... کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ های گوار ... کلیه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی را به طور معنی دار تحت تاثیر قرار داد .
Mar 19, 2019 — اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتیین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی برخی از سØ.
اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی وارگانولپتیكی كیك روغنی,پروژه,پژوهش,تحقیق,جزوه,دانلود پروژه ...
Oct 3, 2019 — مقاله ی درمورد بررسی اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئين آب پنير - بررسی ... در اين پژوهش ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و ارگانولپتيكي كيك روغني ( يزدي ) ... پروتئين آب پنير ( WPC ) و همچنين استفاده از سطوح مختلف صمغ هاي گوار و ... ضمن حفظ خصوصيات حسي كيك روغني و بهبود اغلب خواص فيزيكوشيميايي آن ...
... آب پنير ( WPC ) و صمغ بر خصوصيات فيزيكوشيميايي وارگانولپتيكي كيك رو در ... چكيده در اين پژوهش ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و ارگانولپتيكي كيك روغني ...
بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات ... در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ، حسی و نگهداری کیک روغنی (یزدی ) حاصل از ... به عـلاوه در ایـن بررسـی از افزودنـی هـا ی مختلف نظیر صمغ زانتان ، متیل سلولز، ...
اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی وارگانولپتیكی كیك روغنی اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب ...
Jan 21, 2014 — ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آب ﭘﻨﯿﺮ(. WPC. ) ﻧﯿﺰ در ﺳﻪ. ﺳﻄﺢ. ، 3. 6. و. 9. درﺻﺪ در ﻗﺎﻟﺐ ﯾﮏ ﻃﺮح ﮐﺎﻣ ﻼً. ﺗﺼﺎدﻓﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ... WPC. در ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﯿﻮن. ﮐﯿﮏ روﻏﻨﯽ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﺑﯽ. و رﻃﻮﺑﺖ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻣﻌﻨﯽ. داري اﻓﺰاﯾﺶ ... ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺧﻤﯿﺮي ﺑﺪون ﮔﻠﻮﺗﻦ ﺑﯿﺎن ﻧﻤﻮدﻧﺪ ﮐﻪ اﺳﺘﻔﺎده از ﺻﻤﻎ. در اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ ... اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آب ﭘﻨﯿﺮ (. WPC. ) ﺑﺮ. ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت. ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ ﮐﯿﮏ روﻏﻨﯽ. ﻓﺼﻠﻨﺎﻣﻪ.
اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی وارگانولپتیكی كیك روغنی,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه ...
مقاله نشریه بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. مقاله نشریه: علوم و صنایع غذایی ...
اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی وارگانولپتیكی كیك روغنی | artwork | 18590. سلام و عرض ادب فراوان ...
تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنیپژوهشهاي علوم و صنايع ... در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی (یزدی) حاصل از ... از سطوح مختلف صمغ های گوار و زانتان در فرمولاسیون این کیک مورد ارزیابی قرار گرفت.
Aug 23, 2018 — ... كنسانتره پروتئين آب پنير (WPC) و صمغ هاي گوار و زانتان بر خصوصيات ... در این پژوهش ویژگیهای فیزیكوشیمیایی و ارگانولپتیكی كیك روغنی ... مرغ با سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و همچنین استفاده از ...
در حال حاظر فایل کامل و برتر با عنوان اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی وارگانولپتیكی كیك روغنی آماده ...
نتایج نشان داد که با افزایش اینولین و wpc در فرمولاسیون کیک روغنی، فعالیت آبی و ... بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (wpc) بر خصوصیات ... مواد و روشها: ابتدا خمیر کیک کدوحلوایی حاوی درصدهای مختلف صمغ دانه بالنگو )در ...