پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی

پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 30,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی 11 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت pptx قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا یکشنبه 9 اردیبهشت


40 هزار تومان 30 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی در 11 اسلاید با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی جهت رشته پزشکی در قالب 11 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


محيط محافظت کننده از سرما ميتواند خون گوسفند يا خرگوش دفيبرينه ، Skim milk- Tryptic Soy Broth (TSB) حاوي گليسرول استريل با غلظت نهايي ۱۵ _۱۰ % باشد
•سپس از سوسپانسيون باکتريايي فوق به مقدار 0.5_1mlدر ويالهاي شيشهاي يا پلاستيکي کوچک استريل توزيع کنيد .   
 تعداد ويال ذخيره خود را براي مصرف يکسال آماده نمائيد.   
•سويه ها را ميتوان در برودت ۵۰ - تا ۷۰ - درجه سانتيگراد به مدت يکسال نگهداري نمود در صورت عدم دسترسي به فريزر ۷۰ – درجه
•مي توان سويه هاي با رشد سريع را در فريزر ۲۰ - درجه نيز نگهداري نمود.

 


فهرست مطالب :
نگهداری طولانی مدت
working control
استفاده از روغن معدني در دماي اتاق
نگهداري کوتاه مدت
استرپتوككها


سوالات احتمالی شما درباره پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی


چطور میتونم فایل پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 30 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



Farvardin 4, 1397 AP — براي نگهداری سویه های باکتریایی میتوان از روشهای طوالنی مدت و کوتاه مدت استفاده نمود؛ نگهداری طولانی مدت؛ نگهداری کوتاه مدت؛ نگهداری طولانی 

پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی|اف آی · پاورپوینت نگهداری طولانی مدت باکتری ها · پاورپوینت باکتری لیوفیلیزه چیست · پاورپوینت سوش میکروبی چیست 

Mordad 11, 1397 AP — فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد. پاورپوینت نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی- نگهداری و استفاده از سویه های 

6 working control عبارتست ازکشت مجدد از کشت ذخيره فريز شده که براي کنترل کيفيت کشتهاي محيط كشت و استفاده مي شود. یک ویال را از فریزر خارج کرده و بلا فاصله 

نگهداری و استفاده از سویه های باکتریایی. رقیه صبوریان. آزمایشگاه مرجع سلامت. آبان ۱۳۹۶. هدف. ذخیره کردن باکتری ها به روش مناسب و استفاده از آنها برای مقاصد 

Azar 29, 1399 AP — بعضی اسلاید: working control: عبارتست ازکشت مجدد از کشت ذخيره فريز شده که براي کنترل کيفيت کشتهاي محيط كشت و… استفاده مي شود. صورت نياز در 

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. Δ 

هدف: هدف از تهيه اين دستورالعمل تدوين روش های صحيح و مناسب ذخيره سازی و نگهداری باکتری ها به روش طولاني و کوتاه مدت، و چگونگي 

by نامورراد · 2019 — گزارشها نشان می‌دهد برخی از سویه های خانواده اسید لاکتیک از طریق جذب سطحی استفاده از باکتری های خانواده اسید لاکتیک است (16)؛ چرا که برخی از سویه های 

عوامل مولد آسيب هاي برگشت پذير (عوامل باكتريوستاتيك) بدون ایجاد مرگ توقف رشد ايجاد مي اين باكتريها عامل فساد موادغذایي نگهداری شده در يخچال مي باشند.

اين باکتري ها براي رشد نياز به مواد افزودنی و يا محيط های متفاوتي دارند و بايد براي رسيدن به اهداف فوق استفاده از سويه هاي كنترل كيفي شناخته شده الزامي 

استفاده شود كه بايد از سويههاي محلي باكتري تهيه گردد. تلفات گوساله در اثر ابتلا به لپتوسپيروز در ميرجاوه به علت ايجاد فاضلاب در محل نگهداري دامها.(1390).

نگهداری صحیح سوش های میکروبی و ساب کالچر به موقع آن ها کنترل کيفي محيط هاي کشت: استفاده از سويه هاي کنترل کيفي (ATCC) براي کنترل کيفي محيط هاي کشت 

کشت تناوبی باکتری روی محیط کشت جامد; استفاده از محیط کشت های NAS و NAG; تجدید کشت باکتری هر دو یا سه هفته بسته به نوع باکتری; نگهداری باکتری ها در یخچال.