پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا

پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 30,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا 23 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت pptx قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا یکشنبه 2 آذر


40 هزار تومان 30 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا در 23 اسلاید با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا جهت رشته مدیریت در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


1-ظروف آلومينيومي:

- ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند

-.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود  

--بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود.

-افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند

-البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند.

-بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم  آلومينيوم است

 

 

 

فهرست مطالب :

1-ظروف آلومينيومي:

2-ظروف مسي:

3-ظروف استيل: (Stainless Steel)

4-ظروف نچسب:                  

5-ظروف ملامين:

6-ظروف پيركس:

7-ظروف يك بار مصرف:

نکاتی که بايد در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:
عوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغن:

برای استفاده مجدد از روغن موارد زير را مدنظر داشته باشيد:

و...


سوالات احتمالی شما درباره پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا


چطور میتونم فایل پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 30 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



دانلود پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا جهت رشته مدیریت در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش 

دانلود پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا در 23 اسلاید با فرمت pptx.

هم اکنون فایل با مشخصه ی پاورپوینت پخت و پز صحيح و موارد بهداشتی پخت غذا وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

ما در این مقاله به نحوه درست کردن غذا ها میپردازیم و موارد بهداشتی را بررسی میکنیم . با تهیه مقاله پخت و پز صحيح و عوامل موثر بر قابلیت دوباره استفاده کردن 

مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت پخت و پز صحيحقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 22فهرست مطالبظروف مواد غذاييروشهای صحيح سرخ کردن غذانکاتی که بايد در سرخ کردن غذا 

دانلود پاورپوینت پخت و پز صحیح جهت رشته تغذیه در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 

رعايت درجه حرارت هاي صحيح در مراحل مختلف جابجايي ، تماس و كاركردن با مواد غذايي از مواد غذايي پخته شده را در كوتاهترين فاصله زماني مصرف نمائيد : وقتي كه 

بهداشت مواد غذائی در بلایا یکی از مواردی است که با توجه به ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با آشپزخانه ها و مراکز تغذیه; تدارک برای انبار کردن صحیح و پختن غذا.

الگوی غذایی صحیح درطول زندگی ازکودکی تابزرگسالی راه کاری ساده و ارزان 3مورد آخربا آموزش صحیح می توان کنترل کرد. (مصارف پخت وپز و روغن سالاد).

کارشناس تغذيه و کارشناس بهداشت محيط بيمارستان هر کدام در حيطه وظايف خود در متصدی امور پخت غذا شامل سرآشپز، آشپز، کمک آشپز در هر بيمارستان متناسب با 

سلامت و بهداشت دوازدهم شماره 141783 | گاما، سامانه آزمون آنلاین 

Aban 7, 1393 AP — وی، تصریح کرد: پخت و پز و سرو غذا باید در محل‌هایی که دارای حداقل شرایط بهداشتی از جمله قابل شستشو بودن دیوار و کف، داشتن سقف سالم و تهویه مناسب 

Khordad 1, 1397 AP — بهداشت مواد غذایی كليه موازيني است كه رعايت آنها در توليد، نگهداري و عرضه مواد غذایی ضروري است تا ماده غذایی سالم با كيفيت بالا به دست مصرف 

by بحرینی زاده · 2019 — مختلف اعم از کشاورزی، دام پزشکی، بهداشت و سایر اطمینان حاصل شود مراحل تهیه و پخت غذای ایمن و. بهداشتی عالوه بر این موارد استفاده از مواد یکبار مصرف.

کارکنان اماکن مرتبط با موضوع این دستورالعمل موظف به اجرای موارد ذیل در ارتباط در محل پخت و توزیع مواد غذایی در رستوران باید موارد بهداشتی و ایمنی به شرح 

Khordad 8, 1398 AP — سرآشپزها مسئول هدایت کارکنان رستوران پخت و پز و تصمیم گیری های متعدد مربوط به همه چیز از تولید مواد غذایی به غذای بسیار عالی میباشند.مهارت های 

by آریائیان · 2006 — 4- عدم گرم کردن مجدد غذا تا دمایی که در آن باکتریهای مولد مسمومیت غذایی از بین می روند. 5- استفاده از غذای آلوده 6- عدم پخت کافی گوشت، محصولات گوشتی و طیور