پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه

پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 26,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه 27 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت ppt قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا دوشنبه 5 آذر


34 هزار تومان 26 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه

دانلود پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه جهت رشته تغذیه در قالب 27 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

 

بخش عظيمي از انرژي ، پروتئين ، املاح و ويتامين هاي گروه B از طريق نان تأمين ميگردد بطوريكه حدود   50%  پروتئين ، 60%  كالري و قريب 3-2 گرم از املاح معدني مورد نياز از طريق نان تأمين مي شود . به دليل گران بودن ساير منابع غذايي نقش نان در رژيم غذايي ما اهميت بيشتر ي دارد .

 

 

 

"طبخ نان به روش علمي" و يا علمي كردن پخت نان، آرزويي است كه سالها در ايران صحبت از آن مي‌شود. از ‪ ۴۰هزار ميليارد ريال يارانه در حوزه ‪ ۱۰قلم كالاي اساسي، ‪ ۱۸هزار ميليارد ريال آن مربوط به نان و گندم است.بر اساس آمارهاي وزارت بازرگاني طي ‪ ۱۶سال گذشته ‪ ۷۰درصد يارانه پرداختي در حوزه اقتصاد مربوط به گندم و آرد بوده است.

 

 

 

ما در حوزه نان چه به لحاظ اجتماعي و چه اقتصادي فرهنگ‌سازي مناسب و برنامه ريزي صحيحي نداشته‌ايم  امروز از سويي سبد هزينه‌هاي اقتصادي مردم توان افزايش قيمت نان را بيش از اين ندارد و ازسوي ديگر وضع موجود در پرداخت يارانه‌ها، قابل پرداخت نيست  . سهم بالاي يارانه اين بخش در سبد اقتصادي ما قابل تداوم و استمرار در آينده نيست.

 

 

 

 

 


عنوان:
● بسم الله الرحمن الرحیم
● اهمیت نان در رژیم غذایی
● ضرورت توجه به تولید علمی نان
● وضعیت تولید و مصرف نان در ایران
● فرایند تولید نان
● مواد اولیه نان
● آماده کردن خمیر
● خواص و آثار تخمیر در تولید نان
● ادامه خواص و آثار تخمیر در تولید نان
● سایر مزایای تخمیر
● مضرات مصرف جوش شیرین در تولید نان
● معایب نان و عوامل موثر بر آن
● معایب نان – ادامه
● بیات شدن نان
● راههای جلوگیری از بیات شدن نان
● روشهای صحیح نگهداری نان
● روشهای صحیح نگهداری نان – ادامه
● پایش آرد و نان غنی شده در سطح توزیع


سوالات احتمالی شما درباره پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه


چطور میتونم فایل پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پاورپوینت آموزش مجازی غذا و تغذیه چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 26 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



Aban 15, 1399 AP — پاورپوینت آموزش مجازی سلامت و بهداشت دوازدهم | درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

بالینی و رژیم درمانیاعضای هیئت علمی گروه آموزشی تغذیه جامعهاعضای هیئت علمی گروه آموزشی تغذیه سلولی و مولکولیاعضای هیئت علمی گروه آموزشی صنایع غذاییاعضای 

آموزش مجازی پارس | آموزش مجازی | آموزش مجازی با مدرک معتبر Translate this page پاورپوینت تغذیه ورزشی ,پاورپیونت رژیم غذایی ورزشکار ,پاورپوینت تغذیه 

دفتر بهبود تغذیه جامعه. وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی. 5 اصل تهیه غذای سالم وایمن. دانلود پاورپوینت تغذیه و بهداشت مواد غذایی - مصطفی فرامرزی www.ppt .

دوره آموزشی سال ۹۹ · زراعت سورگوم دانه ای و ارزش غذایی آن در جیره غذایی دام و طیور(مقاله تانن )(۲۳ آذرماه ۱۳۹۹ مجازی). زراعت سورگوم دانه ای (پاورپوینت ۲۳آذرماه 

انسان برای بقای خود نیازمند غذا است. خوردن یکی از نیازهای ذاتی بشر می باشد. داشتن تغذیه مناسب به طول عمر و سلامت جسمی و روحی افراد کمک زیادی می کند.

تغذیه و بهداشت مواد غذایی. به طور کلی تغذیه علمی است که درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشرکت مواد مغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیکی بدن ودفع آن بحث می 

مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی اراک با همکاری معاونت غذا ودارو 6, اصول تغذیه و تجویز مکمل ها در درمان استئوپروزپس, واحد تغذیه بالینی معاونت درمان 

تغذیه سالم _ آشنایی با گروه های غذایی _ آشنایی با هرم غذایی _ نقش تغذیه در بیماری ها _ اصول تهیه و طبخ غذای سالم _ روش های پخت مناسب غذا.

خدمات الکترونیکی و رسانه های اطلاعاتی · سامانه کتابخانه مرکزی · بازرسی · سامانه اتوماسیون تغذیه · سامانه آموزشیار دانشجویی · سامانه آموزش مجازی · سامانه پژوهشیار 

uخوردن غذا به صورت لقمه های کوچک. uآموزش مختصر ومفید در خصوص نحوه جویدن وقورت دادن درست غذا. uدر اختیارگذاشتن زمان کافی برای خوردن غذا به مددجویان وعدم 

سامانه آموزش مجازی دانشگاه(نوید) سامانه اتوماسیون تغذیه در حال حاضر این سامانه امکان رزرو غذا و گزارش گیری را برای کاربران فراهم کرده است.