جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه
جزوه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه کنکور سال 95
فصل اول:رژیم درمانی در بیماریهای قلبی و عروقی
- اگر قسمت اعظم مرگ ناشی از CVD بعد از 65 سالگی اتفاق می افتد اما31آمار مرگ و میر ناشی از CVD قبـل ازاین سنین است.
- مرگ و میر CVD قبل از 65 سالگی در سیاهپوستان بیشتر است.
- بعد از CHD و سرطان، Stroke یا سکته مغزی سومین علت مرگ و میر است.
- CVDدر مردان بیشتر از زنان گزارش میشود.
- مهمترین عامل CHD آترواسکلروز است.
- ماسید ییر ستیک آتروژنترین است.
- اولین مرحله در ایجاد آترواسکلروز ایجاد پلاك است که حوالی سنین 10 سالگی شروع میشود. این پلاكها به دیـواره
عروق آسیب میزنند و تولید NO را افزایش می . دهد
- از جمله عواملی که موجب جراحت اندوتلیال می : شود عبارتند از
دیسلیپیدمی، هیپرکلسترولمی، افزایش LDL، دیابت، سیگار، چاقی، HTN، افزایش هموسیستئین و افزایش SFA در
رژیم.
- پس وضعیت اندوتلیال عروق هم به نحوه رژیم غذایی فرد و هم به سبک زندگی ارتباط دارد.
- آترواسکلروز یک بیماری خاموش است چرا که اکثر افراد با اولین M.I (سکته قلبی) که منجر به مرگ میشود متوجـه
بیماری خود میشوند.
- آترواسکلروزیک فرآیند التهابی است.
- از جمله Pro برای پیشگیری از آترواسکلروز باید با هم در تعادل باشـند عبارتنـد از: CRP ـ T NF (مخصوصـاً a) ـ
اینترلوکین 6 ـ سیتوکینهای ضد التهابی مثل 9 و 10 .
- امروزه از روش هایی مانند EKG (الکتروکاردیوگرام)، تسـت (تردمیـل) ورزش، اسـکن تـالیوم، اکوکـاردیوگرافی بـرای
تشخیص CHD استفاده . میشود
- انداز هگیری میزان Ca پلاكهای آترواسکلروز نیز روش دیگری است.
- از روش MRT برای تشخیص گرفتگی عروق کوچک استفاده میشود. تغذیه (بخش دوم) « 11»
لیپوپروتئی نها و اثر بر CHD
- 60 تا 70 درصد کلسترول خون توسط 20 ،LDL تا 30 درصـد توسـط 10 ،HDL تـا 15 درصـد کلسـترول توسـط
VLDL در خون جابجا میشوند.
- از مهمترین علل CHD و استروك، افزایش LDL خون است.
- افزایش مصرف SFA میتواند موجب هیپرکلسترولمی شود به طوری که دیده شده با کاهش 10% کلسترول خون ابتلا
به 30 CHD درصد افزایش مییابد. البته جهت بررسی وضعیت سلامت فرد باید تمام پروفایل لیپیدی اندازهگیری شـود
نه فقط LDL .
- از عوامل مؤثر بر کلسترول خون عبارتند از: افزایش سن ـ ژنتیک ـ افزایش چربـی رژیـم غـذایی ـ افـزایش FA و کلسـترول
رژیم غذایی ـ میزان هورمونهای جنسی (کاهش استروژن، افزایش کلسترول یا کـاهش تستسـترون) ـ هورمـونهـای اگـزوژن
مثل مصرف OCP ـ HRT و استروئیدهای آنابولیک.
داروهایی مثل بتابلوکرها و دیورتیکهای تیازیدی، وزن بدن، میزان تحمل گلوکز، میزان فعالیـت بـدنی، فصـل سـال (زمسـتان
کلسترول بالاتر است چون تمایل به خوردن شیرینی و چربیها افزایش می یابد)، بیمـاریهـایی مثـل دیابـت، چـاقی، سـرطان،
بیاشتهایی عصبی، بیماریهای کبدی و بیماریهای تیروئیدی که کلسترول خون بالا میرود.
- در کم کاری تیروئید (هیپوتیروئیدی) کلسترول بالا . میرود
- در دیواره عروق عضلات و بافت چربی آنزیم LPL وجود دارد کـه کـارش تجزیـه شـیلومیکرون و VLDL اسـت. کوفـاکتور
LPL آپوسیتو است (آپو C2).
- لیپوپروتئین های غنی از TG عبارتند از: Remnant ،VLDL ، Chy
- اگر TG بالا باشد احتمال بیماریهای قلبی و عروقی زیاد می شود. افزایش TG باعث افزایش Chy میشود.
- افزایش مصرف چربی در رژیم غذایی از هر نوعی تولید شیلومیکرون و Remnant را افزایش میدهد، همـین قضـیه موجـب
افزایش کلسترول خون و به عبارتی آتروژنیسیته . میشود
وجود دارد که خاصیت آتروژنیسیته دارد. 100 - در VLDL مقداری APO B
- در حالت Chy ،Fasting در خون دیده نمیشود. VLDL مقدارش نرمال یا حتی بـالاتر اسـت (علـت افـزایش لیپـولیز در
2 Fasting تا 3 روزه است).
فهرست مطالب
فصل اول:رژیم درمانی در بیماریهای قلبی و عروقی................................................................ ...10
لیپوپروتئینها و اثر بر 11 ...... ................................................................................................CHD
انواع هیپرلیپیدمی:................................................................................................ ................. 13
مارکرهای خونی.................................................................................................................... 18
عوامل کاهش دهنده 19 ........ ................................................................................................:LDL
از عوامل افزایشدهنده 20 ....... ................................................................................................:TG
عوامل افزایش دهنده 20 ...... ................................................................................................ :HDL
عوامل کاهش دهنده 20 ....... ................................................................................................ :HDL
مارکرهای التهابی ................................................................................................ .................. 20
عوامل خطرمربوط به شیوه زندگی............................................................................................... 21
بیماریهایی که موجب ایجاد CHD میشوند:................................................................................... 22
فاکتورهای غیرقابل تغییر در 23 .............................................................................................. CHD
MNT در بیماریهای قلبی و عروقی............................................................................................. 24
چربیهای رژیم غذایی و بروز 25 ..............................................................................................CHD
از منابع کاتچین: ................................................................................................................... 28
دارودرمانی......................................................................................................................... 28
آنمی ................................................................................................................................ 29
مراحل کمبود آهن (تعادل منفی) ................................................................................................ 30
تعادل مثبت آهن ................................................................................................ .................. 30
درمان آنمی فقر آهن ................................................................................................ .............. 32
هموکروماتوز........................................................................................................................ 32
راههای تشخیص هموکروماتوز: ................................................................................................ ... 33
آنمیهای مگالوبلاستیک ................................................................................................ .......... 33
مراحل کمبود 34 ................. ................................................................................................ B12
روشهای درمانی................................................................................................................... 35
آنمی ناشی از اسیدفولیک ................................................................................................ ......... 35
مراحل کمبود اسیدفولیک................................................................................................ ..........36
آنمی کمبود مس................................................................................................................... 37
نوع فایل:Pdf
سایز: 2.87mb
تعداد صفحه:189
جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه
این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 13,900 تومان میباشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه 189 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت pdf قابل اجرا میباشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.
تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 10 آذر
25
هزار تومان
14
هزار تومان
سوالات احتمالی شما درباره جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه
چطور میتونم فایل جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه رو دریافت کنم؟
برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.
این فایل چطوری به دست من میرسه؟
بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.
قیمت جزوه تغذیه (بخش دوم) رشته تغذیه چقدر هست؟
در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 14 هزار تومان هست.
برچسب ها:
جزوه تغذیه (بخش دوم) | محصول دانلودی | ویژه دانشجویان کارشناسی رشته تغذیه و علاقمندان به شرکت در آزمون ارشد تغذیه | تامین جزوات دانشگاهی - ایران پویش.
Mar 30, 2019 - جزوه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه کنکور سال 95 فصل اول:رژیم درمانی در بیماریهای قلبی و عرو.
توضیح کامل. فهرست مطالب : فصل اول:رژیم درمانی در بیماری های قلبی و عروقی لیپوپروتئین ها و اثر بر CHD انواع هیپرلیپیدمی مارکرهای خونی. LDL عوامل کاهش دهنده
Oct 7, 2019 - دانلود جزوه تغذیه (بخش دوم)،. در قالب pdf و در 189 صفحه. توضیحات: این جزوه جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه ...
Aug 23, 2018 - دانلود جزوه تغذیه (بخش دوم)، در قالب pdf و در 189 صفحه. توضیحات: این جزوه جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته تغذیه ویژه ...
رد ادتبا تسا مزال ینامرد میژر و ینیلاب هیذغت یزومآراک یاه شخب زا کی ره هب دورو زا لبق نایوجشناد. شخب نآ نارامیب یارب ییاذغ یاه میژر میظنت یلمع هوحن اب و دنیامن ...
Aug 16, 2018 - جزوه-تغذیه-کنکور-دکتری - دانلود رشته علوم پزشکی» تغذیه - 12331. عبارت کلیدی: ... توضیحات پروژه » جزوه تغذیه (بخش اول). دانلود جزوه تغذیه ...
جزوات و بسته های آموزشی به صورت آنلاین به فروش نمیرسند،شما میتوانید با شماره ... عنوان و نام پديدآور : درسنامه تغذیه و رژیم درمانی: ویژه رشتههای تغذیه و رژیم درمانی، ... رقابت دشواری که در سالهای اخیر در آزمونهای ورودی تحصیلات تکمیلی رشته علوم تغذیه به چشم میخورد ما را ... فصل دوم: تغذیه درمانی در بیماریهای دستگاه گوارش فوقانی
کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، علوم پزشکی، تغذیه، پرستاری، مامایی، جزوه آزمون ... iredu.ir ... دانلود جزوه زیست شناسی ۱ ویژه سال دوم رشته علوم تجربی. ... جزوه تغذیه (بخش اول) رشته تغذیه دسته: علوم پایه بازدید: 10 بار فرمت فایل: pdf حجم فایل: .
دسترسی های سریع. در قسمت زیر می توانید با یک کلیک به مهم ترین بخش های سایت دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دسترسی داشته باشید.
نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97رشته سیاست های غذا و تغذیه ( ترم دوم) روزانه و شهریه یه پرداز · )دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 رشته علوم تغذیه (ترم دوم ، چهارم و ...
کلاس های آنلاین; بستههای آموزشی; جزوات آموزشی; فیلمهای آموزشی; آزمونهای آنلاین; مشاوره تحصیلی ... رشته تغذیه از مهمترین رشتههای شاخه پیراپزشکی است که سالانه علاقهمندان کنکوری زیادی ... رژیم درمانگران باید اطلاعات کامل و جامعی در مورد علم تغذیه، ارزش مواد غذایی، و وضعیت جسمی و ... بخش ۱۵ ظرفیت دانشگاههای کنکور دکتری تغذیه. Missing: دوم) | Must include: دوم)
... كه هر بخش بيمارستاني داراي حداقل يك رژيم درمان تخصصي ويژه آن بخش باشد. - راه اندازي دوره هاي بازآموزي جهت فارغ التحصيلان رشته تغذيه در زمينه تغذيه باليني و ...
Jul 28, 2019 - رشته علوم تغذیه به بررسی موضوعات مربوط به غذا و تغذیه، رژیم درمانی، ارزش ... بخش صنایع غذایی، کارآموزی تغذیه در PHC و سایر مراکز جامعه (مراکز ...
برای کنکور منابع دکتری و ارشد تمام رشته های دانشگاهی به همراه تست ها و پاسخ های کتاب های خلاصه منابع رشته دامپروری گرایش تغذیه دام.
Feb 15, 2020 - از این رو رشته مهندسی کشاورزی با رشته علوم تغذیه مرتبط میباشد. آشپزی یکی از رشته های هنری و لذت بخش می باشد. بهتر است بدانید که رشته ...
Rating: 4.3 - 14 votes کارول رینزلر در کتاب تغذیه اولین وظیفه مواد غذایی را تامین انرژی و به دنبال آن توانایی ... فصل دوم به تعریف مواد غذایی و جایگاه آنها اختصاص دارد همچنین اصولی را برای ... این کتاب را با زبانی ساده و قابل درک برای عموم مردم به رشته تحریر درآورده است.
بهترین منابع دکتری تغذیه با توجه به زمان مطالعه و هدف شما معرفی شده است. انتخاب بهترین منابع دکتری تغذیه، مسیر موفقیت شما را در آزمون دکتری این رشته هموارتر می کند. ... تغذیه: مجموعه کتب پنج جلدی تغذیه دکتر نیاز محمدزاده هنرور، جزوه DRS تغذیه، ... کتاب گنجینه نکات تغذیه ( نکات کراوس و مادرن) ، 7 بخش و 76 فصل ، تالیف ...
دانلود رایگان جزوه بیوشیمی رشته دامپروری گرایش تغذیه دام (بخش دوم) ... دانلود ... تحقیق رشته روان شناسی | تحقیق بررسی وضعیت فردی اجتماعی و خانوادگی زنان ...