توضیحات کامل :

پاورپوینت کاربرد بتن خود تراکم در پروژه بزرگراه طبقاتی شهید صدر و بررسی روشهای کنترل کیفیت و دوام


فهرست:
_ مقدمه
_ کاربرد بتن خودتراکم در پروژه پل طبقاتی شهید صدر، پیشنهادات و چالشها
_ مصالح مصرفی
_ 1-سنگدانه ها
_ شن بادامی
_ شن نخودی
_ ماسه

_ چالش های بهینه سازی کیفیت مصالح سنگی

_ 2-پودر سنگ (فیلر)
3 - افزودنی کاهنده آب ( فوق روان کننده)
4- سیمان
_ طرح اختلاط
_ تولید بتن و اجرا
_ کنترل کیفیت بتن خودتراکم تازه
1- کنترل حین ساخت بتن
2- کنترل خواص بتن تازه تولیدی
3- کنترل مقاومت فشاری بتن خود تراکم
4- کنترل دوام بتن خودتراکم
_ عمل آوری بتن با بخار
_ حفاظت از سطوح بتنی
_ مقاومت فشاری و انحراف معیار پروژه
_ نتیجه گیری

 

مقدمه:

بتن خودتراکم مخلوطی با روانی فوق العاده است که ضمن داشتن قابلیت بسیار مطلوب در شکل پذیری، بدون وجود مشکلاتی نظیر دیده جداشدگی دانه ها، در تولید محصولاتی همگن، با تراکم مناسب و سطوحی یکپارچه مورد استفاده قرار می گیرد. این مخلوط بتنی به خصوص در مواردی که حجم میلگردها مصرفی بسیار بالا باشد با برخوردار بودن از روانی بسیار زیاد در قالب حرکت کرده و ضمن نفوذ در تمامی بخشهای آن، موجب حصول تراکمی در حدود 522 درصد در قطعه بتنی می گردد.
به منظور ساخت پل بزرگراه طبقاتی شهید صدر، سازه ای بتنی و سگمنتال طراحی گردید. این سازه بتنی مبتنی بر تعداد زیادی از قطعات بتنی پیشساخته می باشد که می بایست در کمترین زمان و با بهترین کیفیت تولید شوند. از طرفی بدلیل استقرار این پل در یك فضای پرتردد شهری، زیبایی ظاهری قطعات نیز دارای اهمیت بود و همچنین طراحی سازه ای، مقاومت مشخصه بتن مصرفی را در سطح بالایی مطالبه مینمود. در نهایت دوام و کیفیت قطعات نیز با حساسیت مورد توجه طراحان و سازندگان قرار گرفت. در چنین شرایطی استفاده از دو گزینه اجتناب ناپذیر می نمود: بتن خودتراکم و بتن توانمند.
بر اساس نظر مشاورین پروژه استفاده از بتن خودتراکم در سطح وسیع به دلیل مشکلات متعدد از قبیل : کمبود نیروی متخصص، تحمیل فشار به قالبهای قطعات تولیدی و امکان خروج بتن از آنها، تامین افزودنی مناسب برای کسب روانی لازم، چگونگی انتخاب واستفاده از فیلر و یا ماده لزجت دهنده، تأمین لزجت مناسب باکاهش عیار سیمان، مشکل تولید این نوع بتن در بچینگ و حساسیت بالای دانه بندی مصالح سنگی و ... مسائلی بود که ذهن مشاورین را به جای استفاده از این بتن به بتن توانمند ترغیب می نمود.