پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 24,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت pptx قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا دوشنبه 26 آبان


32 هزار تومان 24 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد جهت رشته تغذیه  در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

 

 

منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند. در طی انجماد فعالیت انزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این انزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود.فعالیت انزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در اب جوش یا بخار اب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن ان بوسیله اب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در اب جوش برای حفظ انها کاملا ضروری است.

 

 

 

 

 

 


فهرست مطالب
مقدمه
تغییرات شیمیایی در پی انجماد
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
استفاده از سرما


سوالات احتمالی شما درباره پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد


چطور میتونم فایل پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 24 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



منجمد کردن تغییرات شیمیایی در پی انجماد نگهداری غذاهای منجمد در جایخی یخچال هوا زدگی میکروارگانیسم فرآورده های دامی سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از 

اسلاید 1 :مقدمهمنجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند 

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد ***2 منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در 

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد.

بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت : مقدمه منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی 

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد نوع فایل: power point قابل ویرایش14 اسلاید قسمتی از اسلایدها: مقدمه منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین 

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلایدها : 14 اسلاید بخشی از اسلایدها : مقدمه منجمد کردن یکی از آسان 

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد. دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد pdf دارای 14 اسلاید می باشد و دارای 

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد.

مقدمه. منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل 

Farvardin 14, 1397 AP — انجماد یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه باعث کند شدن 

Mehr 21, 1401 AP — پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد بخشی از متن پاورپوینت : مقدمه منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد 

خرید مجموعه نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد (پاورپوینت) دسته نرم افزار آموزشی زیردسته درسی فهرست مطالب : * مقدمه * تغییرات شیمیایی در پی انجماد * ایا می.

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد نوع فایل : پاور پوینت / ppt / pptx / powerpoint تعداد اسلاید : 11اسلاید حجم فایل : 1مگابایت.

Bahman 8, 1400 AP — پروژه پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد. فهرست پروژه: مقدمه. تغییرات شیمیایی در پی انجماد. هوا زدگی. اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها.

هر چند فعالیت های متابولیکی کلیه میکروارگانیسم ها در دماهای فریزر (در دمای نقطه انجماد) متوقف می شوند، اما مواد غذایی منجمد شده نمی توانند به طور کامل بو و طعم