مجموعه تست فیزیولوژی ورزش و تغذیه رشته تربیت بدنی
توضیحات محصول : آزمون آمادگی کارشناسی ارشد موسسه پارسه - فیزیولوژی ورزش و تغذیه رشته تربیت بدنی با کلید و پاسخ های کاملا تشریحی در فایل های جداگانه
دانلود مجموعه تست فیزیولوژی ورزش و تغذیه رشته تربیت بدنی
سوالات فیزیولوژی ورزش و تغذیه
1) کوفتگی حاد پس از تمرینهای شدید عضلانی به دلیل .................. ایجاد میشود.
1) پارگی تارهای عضلانی 2) کم خونی موضعی
3) استفاده از انقباضهای برونگرا 4) تشنج موضعی
2) اگر تمام واحدهای حرکتی موجود در یک عضله هم زمان فعال شوند ................. .
1) قدرت در عضله به حد زیر بیشینه میرسد.
2) قدرت در عضله به بالاترین حد میرسد.
3) قدرت تولیدی عضله به صفر میرسد.
4) از قدرت تولیدی عضله به یکباره کاسته میشود.
3) مرکز تشخیص برخورد توپ به دست یا سینه بازیکن فوتبال متوجه کدام ناحیه در مغز است؟
1) تالاموس 2) قشر مخ 3) نخاع 4) مخچه
4) برای جلوگیری از افزایش بیش از حد طول عضله اطلاعات حسی کدام یک از گیرندههای زیر مفید هستند؟
1) دستگاه گاما 2) اندامهای گلژی
3) گیرندههای مفصلی 4) دوکهای عضلانی
5) کدام دسته از لیپوپروتئینهای زیر بر اثر فعالیتهای ورزشی استقامتی زیاد میشود؟
1) HDL 2) LDL 3) شیلو میکرونها 4) LDH
6) اگر بطن چپ بزرگ شده باشد ارتفاع موج QRS ممکن است .................. .
1) تا 4/3 معمول افزایش یابد. 2) تا کمتر از نصف معمول کاهش مییابد.
3) پایدار باقی بماند. 4) تا دو برابر معمول افزایش یابد.
7) کاهش ظرفیت هوازی به دلیل بیتمرینی به کدام یک از آنزیمهای زیر مربوط میشود؟
1) SDH 2) PFK 3) ACH 4) ATPase
8) با افزایش لیپوپروتئینهای سنگین (HDL) به دنبال تمرینهای ورزشی استقامتی چه اتفاقی در بدن رخ میدهد؟
1) برداشت چربیهای رسوب شده در رگها و انتقال آنها به بافتهای محیطی
2) انتقال چربی از بافتهای محیطی به درون رگها
3) افزایش غلظت کلسترول LDL وتری گلیسرید
4) کاهش غلظت کلسترول VLDL
پاسخنامه فیزیولوژی ورزش و تغذیه
1) گزینهی «2» صحیح است.
2) گزینهی «2» صحیح است.
3) گزینهی «2» صحیح است.
4) گزینهی «4» صحیح است.
5) گزینهی «1» صحیح است.
6) گزینهی «2» صحیح است.
7) گزینهی «1» صحیح است.
کاهش ظرفیت هوازی به دلیل بی تمرینی مربوط به آنزیم سوکسینات دهیدروژناز (SDH) است.
8) گزینهی «1» صحیح است.
با افزایش لیپوپروتئینهای سنگین (HDL) به دنبال تمرینهای ورزشی استقامتی برداشت چربیهای روسب شدهها و انتقال آنها به بافتهای محیطی رخ میدهد.
wordنوع فایل:
سایز:142 kb
تعداد صفحه:30