پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و  بهبود اثرات منفی آن

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 28,500 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن 31 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت ppt قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا یکشنبه 2 آذر


38 هزار تومان 29 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 31 اسلاید شامل مقدمه، لزوم افزودن آرد سویا به نان، مروری بر مطالعات پیشین، اثرمقادیرمختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم، نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم / سویا، اثر مقادیر متفاوت آرد سویا وفرمولاسیون های مختلف روی مزه و بافت نان گندم/سویا،

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و  بهبود اثرات منفی آن

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 31 اسلاید

 

فهرست مطالب:

مقدمه

لزوم افزودن آرد سویا به نان

مروری بر مطالعات پیشین

اثر مقادیر مختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم

نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم / سویا

اثر مقادیر متفاوت آرد سویا وفرمولاسیون های مختلف روی مزه و بافت نان گندم/سویا

اثر مقادیر مختلف آرد سویاوفرمولاسیون های متفاوت روی حجم و چگالی نان گندم/سویا

فرمولاسیون به کار رفته برای بررسی اثر LAA و آب در مقادیر مختلف آرد سویا

آنالیزحسي نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی دانسیته نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی مزه نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی طعم نان گندم/سویا

اثر اصلاح فیزیکی و مقادیر مختلف آرد سویا روی پارامترهای فارینوگراف

اثر فرمولاسیون های مختلف روی جذب آب فارینوگرافیک

اثر فرمولاسیون های مختلف روی زمان مخلوط شدن فارینوگرافیک

اثر فرمولاسیون های مختلف روی پایداری خمیر

مقایسه مقاومت دو نوع آرد و اثر L-AA بعد از 30 دقیقه مخلوط کردن

بررسی اثرات LAA و نوع آرد سویا روی خصوصیات اکستنسوگرافیک خمیر

اثر L-AA روی بافت مغز نان گندم/سویا تهیه شده ا ز انواع و مقادیر مختلف آرد سویا

اثر L-AA روی حجم قرص نان گندم/سویا تهیه شده ا ز انواع ومقادیر مختلف آرد سویا

اثر اصلاح فیزیکی آرد سویا و افزودن L-AA روی حجم نان گندم / سویا

رابطه بین پارامترهای رئولوژیکی و خصوصیات بعدازپخت نان گندم / سویا

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

 

قسمتی از متن پاورپوینت:

افزودن ترکیبات سویا به نان کیفیت پروتئینی محصول را بهبود می بخشد ولی افزودن سطوح بالای آرد سویا ( بالاتر از 15% ) روی خصوصیات ارگانولپتیکی وحجم نان اثرات منفی دارد.

از آن جایی که نیاز به کاربرد سطوح بالای آرد سویا در نان گندم خصوصا در کشورهای درحال توسعه برای تامین پروتئین مورد نیاز به قیمت ارزان تر احساس می شود به بررسی روش هایی برای بهبود خواص ارگانولپتیکی نان گندم/ سویا می پردازیم.

  آرد سویای بدون چربی و یا کامل می تواند جایگزین قسمتی از آرد گندم در انواع کالاهای نانوایی شودوبه عنوان یک منبع غذایی کامل برای افراد فقیر در مناطق محروم با قیمت ارزان به کار رود.

نان گندم بعضی از اسیدهای آمینه مثل لیزین و ترئونین را نسبتآ کم دارد در حالیکه آرد سویا غنی از این اسیدهای آمینه است که اختلاط این دو آرد دریافت اسیدهای آمینه را نیز متعادل تر می کند.

آنزیم لیپوکسی ژناز موجود در سویا با اکسیده کردن رنگدانه های آرد موجب سفید تر شدن رنگ آن می شود و باعث بهبود رنگ و افزایش مشتری پسندی نان می شود.


سوالات احتمالی شما درباره پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن


چطور میتونم فایل پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 29 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



دید کلی : دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن در قالب ppt، قابل ویرایش و 

Mehr 22, 1401 AP — صنایع غذایی و عمومی · دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن،.

خرید پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی ، لیست قیمت پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا 

Bahman 6, 1396 AP — آرد سویای بدون چربی و یا کامل می تواند جایگزین قسمتی از آرد گندم در روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن.

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن – 30 اسلاید - علوم پزشکی.

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی. دسته بندی فایل : علوم پزشکی. 11,000 تومان.

ﻋﻨﻮان: ﭘﺎورﭘﻮﯾﻨﺖ ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن آرد ﺳﻮﯾﺎ روی ﺧﻮاص رﺋﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺧﻤﯿﺮ و ارﮔﺎﻧﻮﻟﭙﺘﯿﮏ ﻧﺎن ﮔﻨﺪم و. ﺑﻬﺒﻮد اﺛﺮات ﻣﻨﻔﯽ آن. ﻗﺎﻟﺐ ﺑﻨﺪی: ﭘﺎورﭘﻮﯾﻨﺖ. ﺗﻌﺪاد اﺳﻼﯾﺪ: 31 اﺳﻼﯾﺪ.

مشخصات فایل:عنوان: پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آنقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات|اُ یو. اثر افزودن آرد سویا روی خواص نان; بهبود اثرات منفی 

Ordibehesht 29, 1398 AP — فواید و مضرات آرد سویا و چگونگی استفاده از آن در خانه برای پخت غذاهای مختلف در ادامه مقاله. آرد سویا: توضیحات. آرد سویا. آرد سویا با خرد کردن 

اگر می خواهید غنی شوید، از پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن هوای نفس بکاهید.

مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن قالب بندی: پاورپوینت تعداد 

عنوان: پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات (2). تعداد صفحه: 31. فرمت: ppt.

گندم - اثر - پاورپوینت - خمیر - خواص - افزودن - بررسی - سویا - اثرات - نان - آرد - ارگانولپتیک - رئولوژیک - بهبود - روی - دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی 

ﺑﻪ راﺳﺘﯽ ﻋﺒﺚ ﭘﺎورﭘﻮﯾﻨﺖ ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن آرد ﺳﻮﯾﺎ روی ﺧﻮاص رﺋﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺧﻤﯿﺮ و ارﮔﺎﻧﻮﻟﭙﺘﯿﮏ ﻧﺎن. ﮔﻨﺪم و ﺑﻬﺒﻮد اﺛﺮات ﻣﻨﻔﯽ آن و ﺑﯿﻬﻮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺎورﭘﻮﯾﻨﺖ ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ 

Mordad 13, 1401 AP — پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد 

دانلود پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن , دانلود فوری پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد.