بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری

بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 56,250 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری 97 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت docx قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا دوشنبه 24 اردیبهشت


74 هزار تومان 56 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


هدف از این پایان نامه بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری بصورت کامل و جامع و با منابع جدید می باشد.

دانلود پایان نامه رشته مدیریت

شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری

 

 

 

 

 

هدف از این پایان نامه بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری بصورت کامل و جامع و با منابع جدید می باشد.

 

 

 


مقدمه
توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در جهان با سرعت ادامه دارد و شعاع تأثير‌گذاري آن هر روز گسترش مي‌يابد به نحوي كه جهانيان را مجبور به پذيرش تغييرات بنيادي در اصول آن نموده است. رشد روزافزون و توسعه شتابان فناوري‏هاي اطلاعاتي و ارتباطاتي در عصر حاضر فرصت‏ها و تهديدهاي جديدي را پيش روي ملت‏ها و دولت‏ها قرار داده است. در اين ميان شهرها نيز از مزاياي فناوري‏هاي اطلاعاتي و ارتباطي بي‏بهره نمانده‏اند و خود را براي پذيرفتن و استفاده بهينه از فناوري‏هاي نوين آماده کرده‏اند. 

 

در اين نوشتار سعي مي‏شود تا ابتدا با بررسي مفاهيم دولت و شهر الکترونيک، آشنايي بيشتري با کاربرد فناوري‏هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي در دولت‏ها و شهرها پيدا کنيم و سپس شرايط و وضعيت شهر و دولت الکترونيکي در ايران و شهرهاي آن را بررسي نماييم.  به بررسي مفاهيم مديريت و خدمات شهري بپردازيم و در نهايت با ايجاد مدل تحليلي تحقيق، به بررسي اثرات شهر الکترونيک بر مديريت شهري بپردازيم. 

 

 


شهر الکترونيک 
اکنون پس از بررسي و کنکاش در مفهوم دولت الکترونيک مي‏توان يک قدم به جلو نهاده و کاربردهاي عملي دولت الکترونيک را در يک شهر مورد بررسي قرار داد. در واقع مي‏توان گفت که مفهوم شهر الکترونيک چيزي جدا و منفک از مفهوم دولت الکترونيک نمي‏باشد و در واقع شهر الکترونيک در طول دولت الکترونيک قرار مي‏گيرد. يعني شهر الکترونيک زاييده و حاصل پياده‏سازي دولت الکترونيک و در راستاي آن است. شايان  ذکر است که در منابع و مراجع علمي موجود و در تجارب جهاني اصطلاح "شهر الکترونيک" اصطلاح آشنايي نمي‏باشد, و اين بدين مفهوم است که مفهوم شهر الکترونيک در واقع در درون دولت الکترونيک نهفته مي‏باشد.

 

 


 مفهوم شهر الکترونيک
به منظور آشنايي با مفهوم شهر الکترونيک، در ادامه به ارائه برخي تعاريف موجود در مورد شهر الکترونيک مي‌پردازيم. 
شهر الکترونيک عبارت است از امکان دستر‌سي الكترونيكي شهروندان به کليه ادارت، اماكن درون‏شهري و دستيابي به اطلاعات مختلف مورد نياز به صورت شبانه‏روزي، هفت روز هفته، به شيوه‌اي با ثبات، قابل اطمينان، امن و محرمانه. [جلالي، 1383، ص 47]
شهر  الکترونيک شهري است که در آن بر روي فرصت‌هاي خلق شده توسط فناوري اطلاعات و ارتباطات، به منظور افزايش موفقيت و اثرگذاري بيشتر سرمايه‌گذاري شده است. [Odendaal, 2003, p3]
شهر الکترونيکي شهري است داراي ارتباطات مخابراتي و شبکه‌اي که از طرف بخش فناوري طالاعات براي انجام تبادل اطلاعات کنترل مي‌شود. . [Cohen, 2001, p2]
شهر الکترونيک عبارت است از ارتباطي هماهنگ و بر پايه شبکه براي انجام وظايف معمولي ساکنين به روش الکترونيکي که پيش از اين در مدل شهر معمولي شهر توسط خود اشخاص انجام مي‌شد.  [Coucelis, 2001, p47]

 

 

 

کليات پياده ‏سازي شهر الکترونيک نيز از گام‏هاي پياده ‏سازي دولت الکترونيکي تبعيت مي‏کند زيرا همانطور که قبلاً نيز به آن اشاره شد شهر الکترونيک زاييده دولت الکترونيک است. مجري تدوين طرح ICT جزيره کيش نيازمندي‏هاي پياده‏ سازي شهر الکترونيک را به صورت زير بيان مي‏کند: [IDI, 2005, Page 8-17]
1-    تدوين استراتژي مناسب
2-    سازمان
3-    حمايت دولتي
4-    آموزش
5-    زيرساخت 
6-    تأمين بودجه و مديريت مالي
7-    قوانين
8-    پشتيباني فني و مشارکت

 

 

 


 شهر الکترونيک در خدمت مديريت شهري
حرکت به سمت جامعه اطلاعاتي، باعث تغيير روند کنوني مديريت شهرها مي‏شود. در جامعه اطلاعاتي، شهرها با توجه به عمق وظايف و پيچيدگي روابط اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و سياسي عصر تعاملي حاضر از اهميتي دوچنان برخوردارند. در حوزه شهري، شهرها و شهرداري‏هاي الکترونيکي يکي پس از ديگري در حال ظهور هستند و نوع ارائه خدمات شهري در حال دگرگوني و تغيير است. در جدول 3 تفاوت شهرهاي فعلي با شهرهاي الکترونيکي و ويژگي‏هاي هريک تشريح شده‏اند.

 

 

 

ويژگيهاي فضاهاي شهري و فضاهاي الکترونيکي
        ] هيون کيم،1384، ص 27 [


فضاهاي شهري٭    فضاي الکترونيکي شهري
چيرگي بر قيود زماني با کمينه کردن قيود مکاني    چيرگي بر قيود مکاني با کمينه کردن قيود زماني
قلمرو    شبکه
ثبات    جنبش يا جريان
محصور    غير محصور
مادي    غير مادي
قابل رؤيت    غيرقابل رؤيت
ملموس    غير ملموس
واقعي    مجازي (آبستره)
فضاي اقليدسي يا اجتماعي    فضاي منطقي
٭ مبتني بر ساختمان‏ها، خيابان‏ها، جاده‏ها و فضاي کالبدي شهرها

 

 

 

شهرهاي الکترونيکي نرم ‏افزار، سخت‏افزار و پي‏بستر مورد نياز را براي دسترسي شهروندان در تمامي اوقات شبانه‏روز به خدمات دولتي و بخش خصوصي بر روي شبکه وب فراهم مي‏آورند. به عنوان مثال ادارات شهر الکترونيکي با شعار شهروند محوري بخش بزرگي از خدمات خود را در منزل شهروندان ارائه مي‏کنند. اين اقدام علاوه بر اينکه باعث کاهش رفت و آمدهاي شهري مي‏شود، زمينه ارائه خدمات مطلوب، سريع و کم هزينه را از هر مکان و در هر زمان بوجود مي‏آورد. در شهرهاي الکترونيکي به صورت تعاملي مديران مي‏توانند به راحتي از پيشنهادات و نظرات شهروندان مطلع شده و در تصميم‏سازي‏هاي مديريتي و اداره شهر از آنها استفاده کنند. ايجاد شهر الکترونيک تأثيرات بسياري را در زمينه‏هاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي براي اداره شهر و شهروندان به دنبال خواهد داشت. 

 

 

 


در زمينه توسعه تجارت الکترونيکي، بانکداري الکترونيکي، گسترش استفاده از کارت‏هاي اعتباري، کاهش بروکراسي و روند اداري مبتني بر کاغذ، کاهش هزينه ارائه خدمات، ايجاد زمينه براي سرمايه‏گذاري داخلي و خارجي و ارتباط تجاري شهر با ساير نقاط جهان، بخشي از تأثيرات آن خواهد بود. خدمات برخط به شهروندان و مسافرين در هرجا و هر وقت، افزايش رضايتمندي شهروندان در دسترسي به خدمات دولتي و بخش خصوصي، امکان تشکيل گروه‏هاي اجتماعي برخط، رأي‏گيري برخط، امکان توزيع عادلانه امکانات به صورت يکسان در ميان شهروندان و ايجاد زمينه براي استفاده از نظرات شهروندان در مديريت شهر از جمله اثرات اجتماعي ايجاد و توسعه شهرهاي الکترونيک خواهد بود. در زمينه‏ هاي فرهنگي نيز آموزش مجازي شهروندان در موضوعات عمومي و اختصاصي، امکان انتشار رسانه‏هاي ديجيتالي براي شهروندان، استفاده از کتابخانه‏هاي ديجيتالي شهر و ساير نقاط کشور و جهان، انتشار اخبار و اطلاعاتبه هنگام در مورد شهر و ده‏ها مورد ديگر نام برد. در زمينه اجتماعي و سياسي معرفي شهر در جهان و امکان بيشتر ارتباطات بين‏المللي در جامعه اطلاعاتي، بالا بردن وجهه سياسي شهر و شهروندان برخي از تأثيرات مهم شهر الکترونيک خواهد  بود. 

 

 

 

 

 


فهرست مطالب
‏    5
بيان مسأله    6
پيشينه تحقيق    8
اهميت و ضرورت انجام تحقيق    11
2-1- مقدمه    14
2-2- مديريت شهري    14
2-2-1- مفهوم مديريت شهري    15
2-2-2- وظايف مديريت شهري    20
2-3- ساختار مديريت شهري در ايران    23
2-3-1- سطح کلان مديريت شهري در ايران    23
2-3-2- سطح منطقه‏اي مديريت شهري    26
2-3-3- سطح محلي مديريت شهري    27
2-4- جامعه اطلاعاتي    28
2-5- دولت الکترونيک    31
2-5-1- تعريف دولت الکترونيک    31
2-5-2- سازمان الکترونيکي و  دولت الکترونيکي    33
2-5-3- اهداف دولت الکترونيک    34
2-5-4- ارکان دولت الکترونيک    36
2-5-6- کسب و کار الکترونيک    41
2-6- شهر الکترونيک    43
2-6-1- مفهوم شهر الکترونيک    43
2-6-2- زندگي الکترونيک    44
2-6-3- شهروند الکترونيک    45
2-6-4- شهرداري الكترونيكي    47
2-6-5- مدل تعاملي شهر، شهروند، دولت و شهرداري الکترونيک    47
2-7- شاخصهاي ارزيابي شهر الکترونيک (آمادگي الکترونيکي)    48
2-8- زيرساخت الكترونيك    57
2-9- شهر الکترونيک در خدمت مديريت شهري    60
2-9-1-  سرويس رديابي با GPS    66
2-9-2- سيستم اطلاعات جغرافيايي    67
2-9-3- سيستم حمل و نقل هوشمند    69
2-9-4- سيستم‏هاي پرداخت الکترونيکي    71
2-10- وضعيت ايران در مقايسه با شاخص‏هاي بين‏المللي    72
2-11- بررسي برترين شهرهاي الکترونيک دنيا    74
2-12- شهرهاي الکترونيک در ايران    79
2-13- وضعيت شهر الکترونيک در شهر همدان    81
2-14- نتيجه‌گيري و تحليل    85
2-14-1- تحليل وضعيت مديريت شهري    85
2-14-2- تحليل وضعيت شهر الکترونيک    87
2-15- مدل تحليل: تعامل بين کنشگران اصلي مديريت شهر در شهر الکترونيک    89


منابع    92

 

 

 

 


فهرست اشکال
شکل 1: سطوح مديريت شهري در ايران    23
شکل 2: ساختار مديريت شهري در ايران    28
شکل 3: مدل مفهومي دولت الکترونيک    33
شکل 4: مدل مفهومي كسب و كار الكترونيكي    43
شکل 5: زندگي الكترونيكي و بسترهاي مورد نياز براي ايجاد آن    45
شکل 6:  شهروند الكترونيكي    46
شکل 7: نمودار ارتباطات بين دولت، شهر، شهرداري الكترونيكي با شهروند الكترونيك    48
شکل 8: مدل مفهومي ارتباطي زيرساخت الكترونيك با ساير اجزاي شهر    58
شکل 9: مدل مفهومي ارتباط زيرساخت، خدمات و شهر الكترونيكي    59
شکل 10: بسترهاي مهم زيرساخت الكترونيك    59
شکل 11: نمايي از پورتال شهر الکترونيک کيش    79
شکل 12: نمايي از پورتال شهر الکترونيک مشهد    80
شکل 13: نمايي از پورتال شهر الکترونيک همدان    82
شکل 14: تعامل بين کنشگران اصلي مديريت شهر در شهر الکترونيک    89
شکل 15: مدل تحقيق    91

 
 


سوالات احتمالی شما درباره بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری


چطور میتونم فایل بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 56 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری. تاریخچه دولت الکترونیک در ایران

بررسی شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات شهر الکترونیک بر مدیرت شهری | 3025. انتشار در 2022-06-06 | ویرایش در 

مدیریت دانلود پایان نامه رشته مدیریت شرایط وضعیت شهر و دولت الکترونیکی در ایران و شهرهای آن با تاکید بر اثرات.

by غضنفرپور · 2017 — امروزه بحث توسعه شهرها در شبکه جهانی نیز مطرح شده است و هر روز، شهرها و شهرک‌های مدیران شهری کرمان است و شناخت شهر الکترونیک، شهر اطلاعاتی و بررسی وضعیت 

تحقق شهر الکترونيک علاوه بر ايجاد الگويي نوين در سطح شهرها، دسترسي شهروندان شاخص ها و روبرو بودن شهر با مشکلات و چالش هاي متعدد در وضعيت موجود مي باشد.

نقش شهرداری الکترونیکی در گستردگی شهری با استفاده از داده های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی. نویسنده: مهدی ملازاده شهریور روستایی. منبع: مدیریت شهری 

اکنون در دورانی زندگی می کنیم که از آن با عنوان عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات یاد می شود . نفوذ فناورهای اطلاعات وارتباطات در جنبه های مختلف زندگی انسان 

مقالات با موضوع شهر الکترونیک. گسترش شهرهای الکترونیکی و نقش آن در ارتقای خدمات شهری از دیدگاه شهروندان مورد شناسی: کلانشهر تبریز.

شهر الکترونیک عبارت از شهری است که اداره امور شهروندان شامل خدمات و سرویس های توسعه شهرهای الکترونیکی در جهان با سرعت به پیش می رود و فرصت های بسیاری را 

Tir 30, 1395 AP — دکتر روحانی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر ارتباط شهرها به دو دلیل به و توافق هسته‌ای در شرایطی قرار داریم که ارتباط میان ایران اسلامی و 

نخستین همایش ملی تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دورۀ دبستان و پیش از با هدف حمایت روانی - اجتماعی از مهاجران افغانستانی در ایران انجام شد:.

Farvardin 2, 1397 AP — در ایران طبق آخرین تصمیمات اتخاذ شده پنج شهر ارومیه، اصفهان، تبریز، تهران و مشهد به عنوان شهرهای هوشمند در نظر گرفته شدند اما به نظر می‌رسد 

Mordad 25, 1395 AP — وی با تأکید بر عزم مدیریت شهری بر جلوگیری از آلودگی محیط زیست تصریح وی همراهی مردم در مدیریت پسماند شهر را ضروری عنوان کرد و افزود: اگر 

با این وجود اما عمار سعیدیانفر، مدیر ساماندهی طرح‌های ترافیکی، از منتقدان طرح و شورای ترافیک شهر تهران موردبحث و بررسی واقع‌شده و در نهایت نیز به امضاء 

1 day ago — شهردار تهران در جلسه امروز شورا گزارشی از عملکرد یک ساله شهرداری در زاکانی با تاکید بر این که باید در شهر تحول را محقق کنیم و این تحول 

Ordibehesht 9, 1398 AP — یزد ـ رئیس شورای اسلامی شهر یزد از تسهیل خدمات با تصویب قانون یکپارچه مدیریت شهری خبر داد و گفت: مردم باید در اداره شهرها سهیم شوند.