بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 52,500 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن 115 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا یکشنبه 30 اردیبهشت


69 هزار تومان 53 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


هدف از این پایان نامه بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن می باشد

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن

 

 
چکیده 
گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می توان از فرایند بلنچینگ استفاده کرد. با این وجود این فرایند مزایای بسیار دیگری نیز دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: 
 
هدف اصلی از فرایند بلنچینگ غیر فعال کردن آنزیم های نامطلوب است که می توان به آنزیم های تجزیه کننده پکتین اشاره نمود. در اثر بلنچینگ آنزیم های تجزیه کننده پکتین از بین می روند که موجب می شود محصول دارای ویسکوزیته بهتر و رنگ مطلوب تر شود.بلنچینگ باعث می شود عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر) به خوبی انجام گرفته و از وارد آمدن فشار به دستگاه صافی جلوگیری نموده و استهلاک آن را کم می کند. 
فرایند بلنچینگ موجب خواهد شد که بخشی از بار میکروبی ماده غذایی در اثر غوطه ور شدن در آب داغ شسته و خارج شده و بخش دیگر نیز در اثر حرارت از بین رفته و لذا در مجموع بار میکروبی ماده غذایی به نحو چشم گیری کاهش یابد.
 
نکته حائز اهمیت در انجام این فرایند دمای آن در ابتدا و انتهای فصل تابستان می باشد. 
در اوایل فصل تابستان از دمای C60 استفاده می شود و در پایان فصل از دمای حدودC80-70 استفاده می شود. دلیل این تغییر دما این است که در انتهای فصل گوجه فرنگی ها دارای آنزیم‌پكتیناز بیشتری خواهندبود،لذا میبایست دمای بالاتری اعمال شود تا این آنزیم از بین‌برود.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

گوجه فرنگی

فرایند بلنچینگ

رب گوجه فرنگی

صنعت کنسرو سازی

 
 
 
 
مقدمه 
یکی از مشکلات مهم در نگهداری مواد غذایی فساد فرآورده ها در اثر عوامل مختلف می باشد. به طور کلی فساد عبارت است از هرگونه تغییر در ماده غذایی به نحوی که مصرف کننده از خرید یا مصرف آن امتناع ورزد و ماده غذایی غیر قابل فروش یا عرضه در بازار شود و لذا فساد همواره مترادف با خطر بهداشتی نبوده و در واقع فسادهای بدون خطر بسیار بیشتر از فسادهای مضر می باشد. 
 
برای جلوگیری از بروز فسادها از روش های مختلفی استفاده می شود. از جمله می توان به روش های حرارتی مثل پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، سرخ کردن و نظایر آن، استفاده از حرارت های پائین مثل سرد کردن و انجماد، استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل شکر، نمک، سرکه و یا ترکیبات نگهدارنده مثل بنزوات ها، پروپیونات ها و نظایرآن، روش های مبتنی بر خروج رطوبت مثل تغلیظ و یا خشک کردن و روش های قدیمی و سنتی مثل دود دادن، نمک سود کردن و تخمیر اشاره کرد.
 
در بین روش های اشاره شده فوق استفاده از حرارت متداول تر و کاربرد بیشتری داشته و تقریبا برای اکثر مواد غذایی کاربرد دارد. در تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در قوطی یا کنسرو سازی نیز اساس نگهداری مواد  غذایی مبتنی بر استفاده از حرارت بوده اگرچه روش های دیگر مثل استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل سرکه یا شکر و یا روش تغلیظ در محصولاتی مثل رب گوجه یا کنسانتره آب میوه جات می تواند به عنوان روشهای کمکی مطرح باشد. 
 
 
 
 
فهرست مطالب
1- مبانی نظری و کلیات 
     1-1- مقدمه 
  2-1- تاریخچه 

      2-1-1- تاریخچه صنعت کنسرو سازی 

      2-1-2- رویدادهای مهم در تاریخچه کنسروسازی

      2-1-3- تاریخچه کنسرو سازی در ایران

   3-1- نوآوری در صنعت کنسروسازی رب گوجه فرنگی  

 4-1- کارخانه کنسروسازی چیست؟

      4-1-1- معیارهای انتخاب محل کارخانه کنسروسازی 

      4-1-2- بهداشت کارکنان 
      4-1-3- انبارها
   5-1- ملاحظات اقتصادی 
       5-1-1- هزینه کلی کارخانه 
   6-1- واژه های عملیاتی 
2- فرآیند تولید رب در کارخانه رب همدانیان 
     1-2- مقدمه 
         1-2-1- منشاء گوجه فرنگی 

         1-2-2- ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی 

         1-2-3- تولید رقم های جدید 

         1-2-4- شاخص های یک گوجه فرنگی خوب برای تولید رب

         1-2-5- حمل و تخلیه گوجه فرنگی 
    2-2- تاریخچه کارخانه رب همدانیان 
  3-2- مراحل ساخت رب گوجه فرنگی 
      3-2-1- چکیده ای از خط تولید رب همدانیان 
      3-2-2- شستشوی گوجه فرنگی 
      3-2-3- سورتینگ و لکه گیری 
      3-2-4- شستشوی نهایی 
      3-2-5- خرد کردن 
      3-2-6- صاف کردن 
      3-2-7- پیش گرم کردن (Blanching)
      3-2-8- تغلیظ آب گوجه فرنگی 
      3-2-9- پاستوریزاسیون 
      3-2-10- پر کردن 
      3-2-11- درب بندی 
      3-2-12- اتوکلاو گذاری 
  4-2- بسته بندی 
      4-2-1- قوطی های فلزی 
      4-2-2- آزمون یکنواختی لاک 
      4-2-3- آزمون پخت لاک 
      4-2-4- آزمون چسبندگی لاک 
      4-2-5- استاندارد ابعاد دوخت 
  5-2- نقش و اهمیت آب در کنسروسازی 
      5-2-1- سختی آب 
      5-2-2- قلیائیت آب 
      5-2-3- سیستم و مراحل کار سختی گیرها
       5-2-4- سیستم تصفیه خانه 
       5-2-5- اندازه گیری سختی و PH آب 
   6-2- آزمایشات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی 
        6-2-1- ارزیابی رنگ و بو و طعم 
        6-2-2- ارزیابی یکنواختی رب 
        6-2-3- اندازه گیری بریکس 
        6-2-4- اندازه گیری نمک
       6-2-5- شمارش کپک 
       6-2-6- کشت میکروبی 

   7-2- بلنچینگ 

       7-2-1- ضرورت بلنچینگ         
7-2-2- آنزیم بری گرم و سرد 
       7-2-3- سیستم آنزیم بری گرم (هات بریک)
       7-2-4- روش های انجام بلنچینگ 
      7-2-5- پی بردن به صحت بلنچینگ 

       7-2-6- فواید بلنچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی 

3- نتیجه گیری، پیشنهادات و انتقادات 
    1-3- تاثیر قوطی بر عمر فروشگاهی      
 2-3- عوامل فرسایش قوطی 
    3-3- چگونه کیفیت رب پائین می آید؟
      4-3- نگهداری رب در منازل 
4- منابع و مآخذ
 
 

سوالات احتمالی شما درباره بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن


چطور میتونم فایل بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 53 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



فرایند بلنچینگ موجب خواهد شد که بخشی از بار میکروبی ماده غذایی در اثر غوطه ور شدن در آب داغ شسته و خارج شده و بخش دیگر نیز در اثر حرارت از بین رفته و لذا در 

تولید - بررسی - فرآیند - رب - روند - فرنگی - گوجه - بلانچینگ - هدف - دسته: صنایع غذایی تعداد صفحه:115 فرمت: doc دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی 

Ordibehesht 2, 1401 AP — docصنایع غذایی+دانلود با لینک مستقیم115 هدف از این پایان نامه بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن می باشد دانلود 

Khordad 7, 1401 AP — پاورپوینت بررسی آزمايش هاي كيفي اسيدهاي آمينه و پروتئين ها بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن.

Mehr 28, 1399 AP — بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آنهدف از این پایان نامه بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن 

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن | 91180. انتشار در 2022-03-05 | ویرایش در 2020-08-22 | توسط Siamak ADN دانلود.

Khordad 3, 1390 AP — ﻓﺮﻧﮕﻲ و ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻓﺮاﻳﻨﺪﻫﺎي ﺗﻮﻟﻴﺪ رب ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﺑﺮ ﻣﻴﺰان اﻳﻦ ﺳﻢ ﺑﺮرﺳﻲ ﺷﺪه اﺳﺖ ﻫﺪف اﻳﻦ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺑﺮرﺳﻲ ﺑﺎﻗﻴﻤﺎﻧﺪه دﻳﺎزﻳﻨﻮن در ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ و ﺗﺎﺛﻴﺮ.

که در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا با 1) هدف اصلی از بلانچینگ غیر فعال کردن آنزیمهای نامطلوب در فرایند کنسرو سازی 

Ordibehesht 14, 1398 AP — بلانچر از جمله ماشین‌آلات ضروری در خط تولید چیپس است. انواع بلانچینگ. بلانچينگ با آب‌داغ يا آب‌جوش. اين روش ساده‌ترين روش بلانچينگ است كه به 

بررسی فرآيند توليد كنسرو و رب گوجه فرنگي به صورت کاملپيشگفتار:از ابتداي قرن اخير تاكنون كنسروسازي صنعتي همواره به عنوان يكي از مهمترين روشهاي نگهداري، تبديل 

درسالهای اخیر تقاضای جهانی برای مصرف گوجه فرنگی به دلیل وجود عوامل آنتی اکسیدانی و تغذیه ای بسیار مهم و قابل توجه رو به افزایش بوده است و از کل مقدار تولید 

Dey 10, 1397 AP — بررسی فرآیند بلانچینگ در کنسروسازی - حرارت دادن محصول با آب داغ یا اشاره کرد: که در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم 

Ordibehesht 25, 1401 AP — قالب یا تم پاورپوینت آماده گوجه فرنگی. پروپوزال رب گوجه فرنگی 25 صفحه ورد · بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن 

الف) مرحله خيس گذاري؛ اين مرحله از فرايند درون استخر شستشوي گوجه فرنگي صورت مي گيرد. هدف استفاده ازاين از اين دستگاه در طي مراحل فرايند توليد؛بالا بردن.

Tir 9, 1399 AP — گوجه فرنگی‌ پس از برداشت از زمین کشاورزی به کارخانه‌ها برده شده و طی انجام مراحل مختلف و متنوعی به رب تبدیل می‌شود.

تولید کنسرو رب گوجه فرنگی 168 kz روند طراحی نقشه های مزایای بهره برداری از آب بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن طرح اشتغالزایی 

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن. با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان بررسی روند تولید رب 

بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن | 2955. انتشار در 2022-06-01 | ویرایش در 2021-06-24 | توسط Siamak ADN.

گوجه خرد شده پس از عبور از صافی تعبيه شده در درون محفظه خرد كن ، به قسمت بلانچينگ ( Preheater ) وارد می شوند . در اين مرحله آب گوجه تحت دمای ۵۰ تا ۶۰ درجه به