بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی

بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 61,250 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی 94 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


80 هزار تومان 61 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


هدف از این پایان نامه بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی می باشد

دانلود پایان نامه مهندسی آب

بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی

 
چكیده 
 سیانوباكترها (جلبك‎های سبز ‎- آبی) جزء پروكاریوت‎ها محسوب می‎شوند. این فیتوپلانكتون‎ها معمولاً در آب‎های شیرین و لب شور یافت می‎شوند و از لحاظ شكل ظاهری به دو گروه   رشته‎ای و كلنی تقسیم می‎شوند. سیانوباكترها در هنگام بلوم (شكوفایی)، سمومی را تولید می‎كنند كه سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره می‎اندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میكروسیس‎تین‎ها، نودولارین‎ها، ساكسی توكسین‎ها، آناتوكسین ‎a، آناتوكسین ‎S(a) و ‎Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدودة عصبی را شامل می‎شود. وجود سیانوباكترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است. 
روش‎های تیمار آبی كه در این پروژه مورد بحث قرار گرفته‎اند عبارتند از: كلرزنی، فیلتراسیون سریع یا كند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روش‎ها در از بین بردن سیانوباكترها هستند. 
 
 
کلمات کلیدی:

تیمار آبی

سیانوفیت

سموم آبی

روشهای تیمار آبی

 
 
 
مقدمه 
بعضی از جلبك‎های سبز ‎- آبی سمومی تولید می‎كنند كه وجود این سموم و افزایش آنها در آب آشامیدنی باعث ایجاد اثرات حاد و مزمن می‎گردد و ممكن است حیات موجودات زندة آبزی و دیگر موجوداتی را كه از این آب آلوده استفاده می‎كنند، تهدید كنند.فعالیت‎های انسانی مانند ورود فاضلابهای شهری، صنعتی و كشاورزی كه حاوی عناصر غذایی فراوانی هستند باعث شكوفایی این جلبك‎ها می‎گردد و در نتیجه اكسیژن آب كاهش می‎یابد و آب رنگ و بوی نامطبوع پیدا می‎كند و سبب افزایش مرگ و میر موجودات زنده و یا افزایش بیماریهای حاد و مزمن می‎شود. مدیریت صحیح منابع آبی می‎تواند از لوم این جلبك‎ها جلوگیری كند. 
 
با ارزیابی این سموم در منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و كنترل آنها می‎توان میزان آلودگی منابع آبی و تعیین مقادیر آنها و اتخاذ روشهای مناسب برای مبارزه و كنترل آنها می‎توان میزان آلودگی منابع آبی به سموم سیانوباكترها را تا حد قابل ملاحظه‎ای كاهش داد و سلامت و بقاء موجودات زنده را تضمین كرد. پژوهش‎ها و مطالعات فراوانی در زمینة روشهای كنترل این سموم صورت گرفه است و این روشها تا حد قابل ملاحظه‎ای در كاهش سموم سیانوباكترها مؤثر واقع شده‎اند. این روشها عبارتند از كنترل یا مبارزة بیولوژیك و یا افزودن مواد شیمیایی به منابع آب.البته سیانوباكترها در بعضی از نقاط دنیا به علت اینكه شرایط مناسبی فراهماست تجمع زیستی پیدا كرده‎اند. 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
چكیده 
مقدمه 

بررسی جلبکهای سیلاتوریا و آنابنا

فصل اول: انواع سیانوباكترها و ویژگیهای بیولوژیكی، ظاهری و بلومهای سمی آنها 

1-1- تاریخچه 
1-2- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیكی سیانوباكترها 
1-3- بلومهای سمی (شكوفایی) سیانوباكترها 
1-4- مهمترین راسته‎های جلبك‎های سبز ‎- آبی 
1-5- تقسیم‎بندی سیانوباكترها از لحاظ شكل ظاهری 
1-5-1- سیانوباكترهای رشته‎ای 
1-5-2- سیانوباكترهای كلنی 
 

فصل دوم: طبقه‎بندی سموم سیانوباكتریایی 

2-1- طبقه‎بندی سموم سیانوباكتریایی براساس مكانیسم عمل 
2-1-1- نوروتوكسین‎ها 
2-1-2- هپاتوتوكسین‎ها 
2-1-3- درماتو توكسین‎ها 
2-2-  انواع سیانوتوكسین‎ها 
2-2-1- نودولارین‎ها 
2-2-2- ساكسی توكسین‎ها 
2-2-3- آناتوكسین a و هوموآناتوكسین a
2-2-4- آناتوكسین ‎a (S)
2-2-5- ‎Cylindrospermopsin 
2-2-6- میكروسیس تین 
2-2-6-1- دوام و پایدار میكروسیس‎تین در سلولها 
2-2-6-2- خارج‏شدن‎سم‏هپتاپپتید(میكروسیس‎تین‎درطی‎تجزیة ‎Microcystis aeruginosa
2-3- طبقه‎بندی سیانوتوكسین‎ها براساس ساختمان شیمیایی 
2-3-1- پپتیدهای حلقوی 
2-3-2- آلكالوئیدها 
2-3-2-1- آلكالوئیدهای سیتوتوكسیك
2-3-2-2- آلالوئیدهای درماتوتوكسیك 
2-3-3- سموم لیپوپلی ساكاریدها ‎(LPS)
 

فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباكترها 

3-1- آزمایش سلامت انسان 
3-1-1- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن 
3-1-2- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن 
3-2- ارزیابی خطر 
3-3- اثر بر ماهیان 
3-4- اثر بر موجودات آبزی 
3-5- تولید تركیبات بیواكتیو
3-6- صدمه از راه تماس تفریحی 
3-7- مسمومیت حیوانی 
3-8- اثر بر زئوپلانكتونها 
3-9- اثر بر باكتریهای آبزی 

 

فصل چهارم: روشهای كنترل و جلوگیری از شكوفایی 

4-1- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی كربن فعال 
4-2- كلرزنی 
4-3- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون كندشنی 
4-4- فرآیندهای غشایی 
4-5- دما 
4-6- اسیدیته ‎(PH)
4-7- كاهش فسفر و ازت 
4-8- سولفات مس 
4-9- سیمازین 
4-10- ازن‎دار كربن 
4-10-1- میكروسیس‎تینها و نودولارین 
4-10-2- آناتوكسین a، آناتوكسین ‎S(a) و ساكسی توكسین 
4-11- نور 
4-12- كنترل بیولوژیك
4-12-1- تغذیه توسط زئوپلانكتونها 
4-12-2- كپور نقره‎ای 
 
 
 
 

سوالات احتمالی شما درباره بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی


چطور میتونم فایل بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 61 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



دانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی شناسايي جلبک هاي سبز-آبي و بررسي روابط اکولوژيک آنها در چشمه ي آب گرم چاه احمد از استان هرمزگان.

جلبک سبز - آبی (Blue green algaeگروهی از باکتریهای سیانو باکتر cyanobacteriaهستند که در آب های سردوگرم میتوانند زندگی کنند و حضور یابند.

بعضی از جلبك‎های سبز ‎- آبی سمومی تولید می‎كنند كه وجود این سموم و افزایش آنها در آب آشامیدنی باعث ایجاد اثرات حاد و مزمن می‎گردد و ممكن است حیات موجودات زندة 

مطالعه حاضر به بررسی فلوریستیکی و اکولوژیکی جلبک های سبزآبی میکروسکوپی چشمه بر اساس شرایط منابع آبی مورد مطالعه انجام و آنالیز فیزیکوشیمیایی آب این چشمه 

http://724doc.com/814 **بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی**هدف از این پایان نامه بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی می باشد* http://724doc.com/814 **

پدیده شکوفایی جلبک ها درمخازن آب سطحی باعث بروزمشکلات کیفی آب, شامل بد طعمی و بوی نا مطبوع آب می گردد. جلبک¬ های سبز-آبی و جوامع فیتوپلانکتونی در تراکم حجمی 

جلبک های سبز-آبی منبع پروتئین، ویتامین های گروه ب و آهن هستند. بررسی های زیادی در مورد تاثیر این جلبک ها بر روی سیستم ایمنی بدن ، تورم( التهاب) و عفونت 

Farvardin 16, 1401 AP — همچنین صاحبان دام نیز باید به طور مداوم منابع آب را نسبت به وجود جلبک‌های سبزآبی بررسی کنند. دام‌ها باید از هرگونه جلبک دور باشند.

دافنی Daphnia magna یک گونه مرغوب جهت تغذیه ماهیان آب شیرین است. در تحقیق حاضر، تاثیر دوگونه جلبک سبز آبی آنابنافلوس-آکوا (Anabaena flos-aquae) و اسیلاتوریا 

by امینی · 2021 — با توجه به ویژگی رنگ آن ها، جلبک ها را به چهار رده سبز آبی، سبز، قهوهای و قرمز تقسیم می کنند. بسیاری از جلبک ها با جابه جایی در منابع آبی، موجب انتشار کشند 

Aban 16, 1400 AP — دانلود پایان نامه مهندسی آب. بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی. چكیده. سیانوباكترها (جلبك‎های سبز ‎- آبی) جزء پروكاریوت‎ها محسوب می‎شوند.

by مهرآوران · 2016 — منابع آب و توسعه, دوره (13), شماره (1), سال (2016-6) , صفحات (1-9). عنوان : ( بررسی کاهش آلودگی های متابولیتی ناشی از جلبکهای سبز-آبی با فرآیندهای امواج 

این گروه از میکرو-ارگانیسم ها قادرند به واسطه تولید ترکیبات تسریع کننده رشد موجب افزایش رشد گیاهان عالی گردند. تا به امروز مطالعات متعددی در زمینه بررسی نقش 

by عسل‌پیشه · 2012 — در ﻣﻨﺒﻊ آﺑﻲ ﻓﻮق ﺷﺪ . ﺟﺪا. ﺳﺎزي، ﻛﺸﺖ اﻧﺒﻮه اﻳﻦ ﺟﻠﺒﻚ. ﻫﺎ در ﺳﻴﺴﺘﻢ. ﭘﺮورش ﺑﺴـﺘﻪ. و ﺑﺮرﺳـﻲ اﺳـﻴﺪﻫﺎي. ﭼﺮب ﻧﺸﺎن داد ﻛﻪ اﻳﻦ دو ﮔﻮﻧﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﻴﻞ رﺷﺪ ﻣﻨﺎﺳـﺒﻲ ﺑـﺮاي 

by آسمان · 2017 — در بین این جاذب‌ها، جلبک‌های سبز ظرفیت بسیار بالایی در جذب بیولوژیکی این مواد از در بررسی حذف فلزات سنگین از منابع آبی با استفاده از جلبک سبز اسپیروژیرا 

بررسی جلبکهای سبز آبی منابع آبی - کشاورزی و زراعت - doc. فهرست مطالب. دانشجوی عزیز، در این قسمت فهرست عناوین موجود در این صفحه را ملاحظه می‌فرمایید.

by J Sohrabipour · 2017 · Cited by 7 — 2- استادیار پژوهش، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان، سازمان جلبـک سـبز، 80 گونـه جلبـک قهـوه اي، 15 گونـه جلبـک سـبز- آبـی و 6 گونـه 

ﺟﻠﺒﮏ. ﻫﺎي ﺳﺒﺰ. -. آﺑﯽ. ) ﮐﻪ از ﻋﻮاﻣﻞ. ﺗﻮﻟﯿﺪ. ﮐﻨﻨﺪه ﻃﻌﻢ. و ﺑﻮ. ﯽﻣ. ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد زﯾﺎد. وﺟﻮد دا. رد ﮐﻪ. ﺑﺎﻋﺚ اﯾﺠﺎد ﺑﻮي ﺧﺎﮐﯽ. -. ﮐﭙﮑﯽ در آب. ﻣﯽ. ﺷﻮد . ﺑﺮرﺳﯽ