بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها

بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 38,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها 110 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


50 هزار تومان 38 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود گزارش کارآموزی بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی

بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها

 
معرفی: 
شرکت در خیابان آذربایجان بین چهارراه خوش و روکی پلاک 834 زیر نظر مدیر عامل وسرپرست این مجموعه جناب آقای محمد نصرتی به تولید انواع شیرینی، کیک و دسر مشغول است. تعداد پرسنلی که در این مجموعه مشغول به کار هستند حدود 30 نفر می باشد که در یک شیفت کاری از ساعت 8 تا 16 مشغول به کار هستند ومدت کار اضافه جزو اضافه کاری محسوب می شود. تعداد کار کنان در بخش ترکاری 5نفر، در بخش خشک کاری 10نفر، 7نفر فروشنده و 4نفرهم به عنوان کمکی نیزوجود دارند که بیشتر بعدازظهرها میایند. 
این مجموعه هم اکنون بخش اعظمی از صادرات شیرینی را به عهده دارد. ونیز تامین کننده انواع شیرینی و کیک های تر ووخشک به فروشگاههای معتبر داخلی است. 
به منظور پیشرفت در صنعت شیرینی همگام با کشورهای پیشرفته، این مجموعه به تولید شیرینی های دیابتی ودایتی(رژیمی) روی آورده که نیاز بیمارانی که توان استفاده از شیرینی را ندارند بر طرف کرده است.  
کودکان عزیز شیرینی مخصوص خود را بار رنگ و مواد طعم دهنده مجاز می توانند از این شرکت تهیه کنند. این مجوعه به علت توانایی خاص در امر تولید، در سال 1380 مبادرت به ساخت کیک خامه طبیعی به وزن 7/2 تن در میدان آزادی به منا سبت ولادت حضرت مهدی(ع) پرده برداری شد. ونیز در سال 1381 بزرگترین کیک خامه طبیعی در جهان به وزن 4تن وبا استفاده از 120 لیتر آب زمزم طراحی و تولید نموده است که در صحن مقدس امام زاده صالح به نمایش عموم و جهان گذاشته شد به طوری که تمام رسانه های داخلی و خارجی به نقدوبررسی این کارغیر منتظره پرداختند. آقای نصرتی مدیرعامل و سرپرست مجموعه وخانواده ی شیرین منش و همچنین ریاست اتحادیه صنف قنادی وشیرینی وکافه قنادی تهران و عضومجمع امور صنفی تهران می باشند وسالها در امر پیشرفت صنعت شیرینی سازی در ایران فعالیت داشته اند. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

انواع شیرینی

نحوه تهیه شیرینی

صنعت شیرینی سازی

ویژگیهای انواع شیرینی

 
 
مقدمه
تولید محصولات به دو دسته اصلی تقسیم می شود: خشک کاری و ترکاری. 
خشک کاری به سه قسمت تقسیم می شود:1- کیک .2- شیرینی کره ای و خشک.3- شیرینی خانگی و آلمانی. 
در قسمت خشک کاری محصولاتی که تولید می شود شامل موارد زیر است: کیک اسفنجی(برای همه کیک های تر)_نان رولت مکزیکی_ تارت میوه ای_ دانمارکی_ اسنک_ نان لطیفه_ قرابیه_ کیک صبحانه_ شیرینی کره ای _ کیک یزدی(فنجانی)_ لایه نخودچی و ... . 
ترکاری خود دو قسمت است: 1-کیک جشنها و مراسم .2- دسر یا شیرینیهای تر. 
در ترکاری محیصولات زیر تولید می شود: خامه برای تمام محصولات _ کیک پنیر_بستنی پلمبیر_ انواع دسرها _ شیرینی مارسیپان_ شارلوت _ حلوا مخصوص و ... .  
 
 
 
فهرست مطالب 
مقدمه 1
فصل اول 
مراحل تولید 10
شیرینی‌های خشك 11
انواع‌ پای‌ها 33
شیرینی‌های تر 39
بتن پلمبیر 43
انواع دسرها 44
انبارهای موجود در ساختمان 48
 
فصل دوم
ویژگیهای شیرینی‌های آردی تنوری 57
مواد اولیه اصلی 61
روش تهیه بعضی از انواع شیرینی 91
خلاصه‌ای در مورد عوامل خطر آفرین 99
كنترل كیفیت 103
 
نتیجه 107
منابع 110
 

سوالات احتمالی شما درباره بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها


چطور میتونم فایل بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 38 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



در ترکاری محیصولات زیر تولید می شود: خامه برای تمام محصولات _ کیک پنیر_بستنی پلمبیر_ انواع دسرها _ شیرینی مارسیپان_ شارلوت _ حلوا مخصوص و … . فهرست مطالب. مقدمه 

خرید+بررسی انواع شیرینی و نحوه تهیه آنها+ · خرید+بررسی میکروسکوپهای الکترونی و کاربرد آنها در علم پزشکی+ · پزشکی ,دانلود تحقیق در مورد میکروسکوپ,اجزاي ميكروسكوپ 

نامسوغاتطرز تهیه در ویکی‌کتابآب دندون (باب دندون)استان مازندرانطرز تهیه آب دندونآغوزنوناستان مازندرانطرز تهیه آغوزنوناریس (ریس شکلاتی)تبریزطرز تهیه اریسZobrazit 154 dalších řádků

13. 3. 2022 — قرابیه انواع مختلف دارد که از پرطرفدارترین آن‌ها می‌توان به قرابیه بادام اشاره کرد که در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این شیرینی خوشمزه 

به همین یکی از اصلی ترین نکات آن است که در تهیه ی شیرینی های مختلف دقت کافی داشته باشید. در این مقاله عناوین زیر را مطالعه خواهید کرد. بررسی شیرینی پزی.

3. 9. 1998 — در این مطلب طرز تهیه چند نوع شیرینی خشک خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از آن‌ها لذت ببرید.

“شیرینی مشهدی” را بسیاری از ما ها بخاطر آن مربای خوشمزه وسطش دوست داریم که خوشمزگی کامل این شیرینی به همین نکته آن می باشد. طرز تهیه شیرینی مشهدی یا 

27. 12. 2019 — پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده، روی آنها را با شکلات ذوب شده تزیین و سرو کنید. نوش جان. شیرینی نسکافه‌ای. مواد لازم برای تهیه شیرینی 

اپلیکیشن شیرینیا با به اشتراک گذاشتن انواع دستورالعمل‌های مختلف شیرینی پزی به کاربران کمک می‌کند تا خوشمزه‌ترین کیک‌ها و شیرینی‌ها را تهیه کنند و بتوانند آن‌ها 

شیرینی دانمارکی یا شیرین گل محمدی، نوعی شیرینی خشک که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم مرغ، کره یا مارگارین، مایه خمیر، وانیل و نمک استفاده می‌شود. Pastry.

25. 1. 2022 — طرز تهیه انواع شیرینی بدون فر. اصولا خانم ها علاقه زیادی به درست کردن شیرینی و کیک در منزل دارند، اما بسیاری از آن ها به علت نداشتن فر دچار 

دستورات آشپزی تهیه انواع کیک و شیرینی و نان است. در این نوشتار ابتدا به بیان مواد اولیه انواع نان، بیسکویت، کیک، و شیرینی پرداخته شده و سپس، طرز تهیه آن‌ها 

استفاده از انواع شکلات درشیرینی پزی نه تنها یک شاخه از قنادی، بلکه یک سبک محسوب طرز تهیه پیراشکی سیب موادلازم: خمیرهزارلا مخصوص شیرینی(برای هر 6عدد سیب