دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 26,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی 36 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت ppt قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


34 هزار تومان 26 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی

روشهای نگهداری مواد غذایی

 
 
مقدمه:
نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی ) توسط میکرو ارگانیسم‌ها است. از روش‌های نگهداری، می‌توان به استفاده از باکتری‌های خوش خیم، مخمرها و قارچ برای اضافه کردن ویژگی‌های خاص (به عنوان در مثال، پنیر، شراب) اشاره کرد.حفظ و یا ایجاد ارزش تغذیه‌ای، بافت، عطر و طعم در حفظ ارزش غذا بعنوان یک غذا بسیار مهم است. قبول یک ماده خوراکی بعنوان یک کاده غذایی مناسب ممکن است در فرهنگ‌های مختلف تعبیرهای متفاوتی داشته باشد.نگهداری مواد غذایی معمولا از طریق جلوگیری از رشد باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها، همچنین اکسیداسیون چربی‌ها که باعث ترشیدگی شوند، صورت می‌پذیرد. روش‌های متداول برای نگهداری غذا خشکاندن، خشک کردن جریان هوای گرم، خشک کردن از طریق انجماد، انجماد، بسته بندی در خلاء، کنسرو، نگهداری در مایعات، کریستالیزاسیون، افزودن مواد نگهدارنده یا گازهای بی اثر مانند دی اکسید کربن، هستند.
 
 
 
کلمات کلیدی:

نگهداری غذا

راههای نگهداری مواد غذایی

اثرات روشهای نگهداری مواد غذایی

 
 
 
فهرست مطالب
روش حرارتی 
استریلیزاسیون :
استفاده از سرما 
 

برای نگهداری موادغذایی با این روش ، سه راه وجود دارد که عبارتست از : 

 
سیستمهای ایجاد کننده سرما در صنعت : 
 

روشهای انجماد در صنعت عبارتند از : 

انجماد توسط هوای سرد
انجماد از طریق تماس با سطوح سرد 
انجماد با کریوژن
 

رفع انجماد از مواد غذایی

 
خشک کردن 
 
 

خشک کردن مصنوعی : 

 

روشهای خشک کردن مواد غذایی در صنایع عبارتند از : 

1- خشک کردن با هوای گرم ؛ 
2- خشک شدن با استفاده از سطح داغ ؛
 

مزایای خشک کردن : 

حفاظت ماده عذایی 
تغلیظ
 

روشهای تغلیظ در صنایع عبارتند از : 

 
تبخیر کردن ( حرارت دان تحت خلاء )
 
تخمیر  
 

استفاده از تخمیر برای نگهداری مواد غذایی : 

 
مزایای تخمیر :
عمل آوری و شور کردن
 
عمل آوری گوشت : 
 

نیتریت 4 وظیفه اصلی را در عمل اوری گوشت به عهده دارد : 

1- پایداری رنگ 
2-  کمک به ایجاد طعم
3- جلوگیری از اکسیداسیون چربیها 
4- جلوگیری از رشد بعضی میکرو ارگانیسمهای مسموم و فاسد کننده مواد غذایی به خصوص کلستریدیوم ها و استافیلو کوکوس ها ( نیتریت حفاظت در برابر بوتولیسم را تامین می نماید ) 
 
ترکیب دود : 
 

اثرات نامطلوب دود دادن

 
شور کردن سبزیها و میوه ها
 

نگهدارنده های شیمیایی

 
1-1- اسید بنزوئئیک 
1-2-اسید پروپیونیک
1-3-اسید سوربیک 
1-4-اسید استیک 
1-5-آنتی بیوتیک ها 
1-6- اکسید اتیلن و اکسید پروپیلن 
 
2) اسیدها 
3) آنتی اکسیدان ها 
4) مهار کننده های فلزات 
5) امولسیون کننده ها 
6) مواد پایدار کننده 
7 ) مواد جاذب رطوبت 
8) عوامل شفاف کننده 
9) عوامل قوام دهنده 
 

سوالات احتمالی شما درباره پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی


چطور میتونم فایل پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 26 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع 

دانلود پاورپوینت آشنایی با انواع روش های نگهداری مواد غذایی نوع فایل : پاورپوینت / ppt / pptx / powerpoint روش های نگهداری مواد غذایی تعداد اسلاید : 39 

پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی دسته: پاورپوینت بازدید: 1 بارفرمت فایل: ppt حجم فایل: 167 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 36 دانلود پاورپوینت روش های 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 37 اسلاید

Khordad 28, 1398 AP — آنها مي باشد. نگهداري مواد غذايي اغلب با آماده کردن آنها توأم است. در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی 

نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی ) توسط میکرو ارگانیسم‌ها است. از روش‌های نگهداری، می‌توان به استفاده از باکتری‌های خوش خیم، 

روش - دانلود - نگهداری - پاورپوینت - غذایی - مواد - دسته: صنایع غذایی تعداد صفحه:36 فرمت: ppt دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی روشهای نگهداری مواد غذایی مقدمه: 

دانلود ···. نگهداری - پاورپوینت - مواد - روش - غذایی - پاورپوینت در مورد روشهای نگهداری مواد غذایی فرمت: ppt تعداد صفحه: 36 دسته بندی: پاورپوینت نوع فایل: 

دانلود پاورپوینت رشته · صنایع غذایی · روشهای نگهداری مواد غذایی · مقدمه: · نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی ) توسط میکرو 

پرستی,تحقیق,تحقیق شیطان پرستی,دانلود تحقیق شیطان پرستی,شیْطان,شیطان پرستی تحقیق شیطان پرستی رفتن به سایت اصلی لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : 

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی دانلود تحقیق درباره نگهدارنده های مواد غذاییروشهای نگهداری مواد غذایی ppt دانلود پاورپوینت نگهداری صنعتی مواد غذایی.

Esfand 20, 1399 AP — دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی روش حرارتی استریلیزاسیون : پاستوریزاسیون : استفاده از تخمير براي نگهداري مواد غذايي

پاورپوینت مواد غذایی,پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی,تخقیق درمورد نحوه نگهداری مواد غذایی,چند نكته در مورد ماهی,دانلود مقاله نگهداری مواد غذایی,روش 

داﻧﻠﻮد ﺷﺪه از megabattle.ir در ﺗﺎرﯾﺦ 2022-05-09. داﻧﻠﻮد ﭘﺎورﭘﻮﯾﻨﺖ روﺷﻬﺎی ﻧﮕﻬﺪاری ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ. ﻧﻈﺎم ﻫﺴﺘﯽ ﺑﺮ داﻧﻠﻮد ﭘﺎورﭘﻮﯾﻨﺖ روﺷﻬﺎی ﻧﮕﻬﺪاری ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻌﺮﻓﺖ و 

برای دریافت فایل لطفا به قسمت زیر مراجعه نمایید. دریافت فایل دانلود فایل پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي 

توضیحات کامل : دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی جهت رشته مدیریت در قالب 36 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش 

Shahrivar 8, 1398 AP — ب) روشهای شیمیایی اشعه دهی (Irradiation) اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند سرد برای نگهداری غذا محسوب می شود. اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی 

دسته بندی : پاورپوینت. نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 36 اسلاید. قسمتی از متن .ppt : روش های نگهداری مواد غذایی.

توضیحات. دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی. تعداد اسلاید :۳۶. جامع و کاربردی. قابل فهم و روان. به صورت حرفه ای و رنگی