بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی

بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 46,250 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی 118 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


61 هزار تومان 46 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


هدف از این پایان نامه بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی می باشد

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی

 

تاریخچه ماكارونی در ایران 

   در ایران در سال 1315 اولین كارخانه ماكارونی بنام نوبل در تهران راه اندازی شد كه عمده تولیدات آن برای سفارتخا نه ها و خارجیان مقیم ایران مصرف می گردید .سپس كارگاهی در خیابان طالقانی مقابل سفارت سابق امریكا احداث شد این واحددارای یك پرس یك سیلندری بود سیستم آرد و الك در طبقه پایین تر قرار داشت آرد توسط مارپیچ به مخلوط كن و رشته ساز منتقل می شد ماكارونی ها پس از برش در روی نی های خیزران آویخته می شدند و سپس به گرمخانه انتقال می بافتند عمده تولید این واحد نیز برای خارجیان مقیم تهران اختصاص داشت بقایای این كارگاه تا سال 1373 در محل باقی بود در حال حاضر حدود 250 واحد فعال ماكارونی در ایران دایر است ظرفیت كل  این واحدها حدود 340 هزارتن د رسال می باشد حدود یك سوم این و احدها در استان تهران مستقرند.(7)
 
                       
 
کلمات کلیدی:

ماکارونی

انواع ماکارونی

فرآیند تولید ماکارونی

تکنولوژی تولید ماکارونی

                   
 
 
مقدمه:
بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار ماركوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به كارونی  را به دربار هدیه كرد .بطور كلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان حمل و نگهداری آذوقه سفر امری مهم تلقی می شد چرا كه گاه سفر چندین ماه بطول می انجامید و آنها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود . همچنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ كند. ظاهر همه این ویژگیها در ماكارونی وجود دارد این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و كیفیت خود را حفظ می نماید .
 
 هر چند تولید ماكارونی از یك ریشه تاریخی منشا می گیرد اما به طور وسیع د رقرن بیستم با تغییرات اساسی  وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید در اولیل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات تهیه و تولید این محصول بصورت خانگی و یا به مقادیر کم ،درکارگاههای کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت . طبق بررسی ، از سال 1850 میلادی تولید بصورت ماشینی وصنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس كننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشكل از یك سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device)با پیستون و سیلندر مربوطه و یك صفحه مشبك كه منتهی از یك مارپیچ بودند كارتولید را در مقیاس صنعتی شروع كردند .در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماكارونی شامل مخلوط كن و پرس و قفسه های مخصوص خشك كردن ساخته شدند در سال 1934 یك شركت فرانسوی كه قبلا اكسترودر های ساده می ساخت سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سالها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیك را مورد بهره برداری قرار دادند امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا كار كنند استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندك است تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان  و ماده اولیه همگون می باشد .
 
 
 
 
 
فهرست مطالب 
 
مقدمه و تاریخچه   1
 
فصل اول 
1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی 18
4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 20
 
فصل دوم 
2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده 24
 
فصل سوم 
1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی 37
1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی 38
الف: روش غیر پیوسته 40
ب: روش پیوسته 41
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده 42
الف: انتقال دهنده‌های افقی 43
ب: انتقال دهنده‌های عمودی 43
ج: انتقال دهنده‌های بادی 43
 
فصل چهارم : 
1-4- بخش اول : خشک کردن 46
الف) خشک کردن اولیه 48
ب) خشک کردن میانی 49
ج) خشک کردن نهایی 49
2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 53
3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن 55
 
فصل پنجم 
1-5- گرمخانه‌های ماکارونی 59
فصل ششم: 
بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک 63
بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد 64
 
فصل هفتم 
1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول 67
 
فصل هشتم 
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 70
الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید 70
ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 71
ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار 71
 
فصل نهم : 
1-9: بخش اول آزمایش شیمی 75
الف) تعیین pH ماکارونی 75
ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب 75
ج) آزمایش رطوبت 76
2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت 77
الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار 77
ب) دستور  تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ 78
پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار 79
ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی 81
ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس 82
ج) طریق کشت کپک 83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه 83
4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی 88
 
فصل دهم: 
1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی 97
 
فصل یازدهم: 
بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری 112
بخش دوم: پیشنهادات 113
بخش سوم: مقاله 
بخش چهارم: منابع 117
 

سوالات احتمالی شما درباره بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی


چطور میتونم فایل بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 46 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی. فرآیند تولید ماکارونی دانلود پایان نامه ماکارونی پایان نامه تولید ماکارونی پایان نامه فناوری تولید ماکارونی

فرآیند تولید ماکارونی ماکارونی (pasta)دارای فراورده های متنوعی از جمله اسپاگتی، ماکارونی، ورمیشل، نودل و لازانیاست، اما آنچه در ایران بیشتر از بقیه فرآورده 

by قاضي زاده ميترا — دانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی غني سازي ماكاروني با تيامين، ريبوفلاوين، نياسين و آهن و تاثير فرايند توليد و پخت ماكاروني بر اين ريز مغذيها.

تولید - بررسی - ماکارونی - تکنولوژی - بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo) در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به 

Shahrivar 24, 1399 AP — تکنولوژی های پیشرفته تولید ماکارانی فرآورده های زیادی دارد که شامل: اسپاگتی، ورمیشل، نودل، لازانیا و راویولی است. تنها اختلافی که این نوع 

بررسی مقایسه ای آمار و ارقام تولید و مصرف ماکارونی در کشور به عنوان یک ماده غذایی مفید و مغذی،نشان از پائین بودن میزان مصرف سرانه کشور دارد.بنا به گفته محققین و 

دسته: صنایع غذایی دانلود بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی دانلود پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها دانلود پاورپوينت آشنایی با 

ماکارونی از نظر تکنولوژی، جزء فرآورده‌های به نام پاستا که شامل: اسپاگتی، ورمیشل، نودل، لازانیا و راویولی می‌باشد. اختلاف این فرآورده‌ها در شکل و حالت فیزیکی 

خط تولید ماکارونی,خط تولید ماکارونی,خط تولید ماکارونی,خط تولید ماکارونی,خط تولید ماکارونی صنعتی,خط تولید ماکارونی و پاستا.

Aban 5, 1400 AP — تولید ماکارونی و انواع آن می تواند یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری زمان تاثیر آن را بر روند رشد و بهبود وزن فرزند خود مشاهده نمایند.

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای آشنایی کامل با نحوه مرجع 

Ordibehesht 18, 1401 AP — بررسی روند صادرات محصولات تولیدی با آرد نشان می‌دهد که به طور متوسط، قیمت صادرات بیشتر این محصولات، ارزان‌تر از قیمت داخلی آن‌ها بوده است که 

علم فود / تکنولوژی غلات / صفر تا ۱۰۰خط تولید ماکارونی | کنترل کیفیت ماکارونی در این مطلب قصد داریم در مورد خط تولید ماکارونی و کنترل کیفیت ماکارونی 

بررسی تکنولوژي توليد ماکاروني. پروژه رشته مهندسی صنایع غذایی، بخشی از مقدمه: هر چند توليد ماكاروني از يك ريشه تاريخي منشا مي گيرد اما به طور وسيع د رقرن