مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 24,000 تومان میباشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای 19 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا میباشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.
تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر
32
هزار تومان
24
هزار تومان
پشتیبانی: 09374433704
هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف انرژی استآزمایش پس از طرح ریزی مرکب مرکزی(CCD) برنامه ریزی شده و با توجه به زمان فراوری(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است
مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
شکلات
طراحی تجربی
فراوری آسیاب میله ای
بهینه سازی،تابع مطلوب
جدول 1:انتخاب به طور تصاادفی تجربی برای زمان فراوری(rt) و سرعت همزن(as) 6
2-2 تولید شکلات: 7
2-3 مصرف برق: 9
2-4 اندازه ذرات: 10
جدول 2 نتایج مربوط به متغیرها برای آزمایش تمام مقادیر 13
جدول 3:ضرایب مرتبه دوم چندجمله ای مدل معادله 2 برای متغیر های آزمایشبا ضرایب رگراسیون و عدم تناسب ANOVA 14
شکل 3:سطح پاسخ اندازه ذرات (d90) 15
شکل 4:سطح پاسخ محتوای اهن 16
جدول 4:تابع مطلوبیت ارزش با مقادیر بالا و پایین و وزن هریک از متغیرها 17
سوالات احتمالی شما درباره مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
چطور میتونم فایل مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای رو دریافت کنم؟
برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.
این فایل چطوری به دست من میرسه؟
بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.
قیمت مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای چقدر هست؟
در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 24 هزار تومان هست.
چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟
از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.
برچسب ها:
مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای عنوان انگلیسی : Optimization of processing parameters of a
Dey 17, 1394 AP — دانلود پروژه کاربرد آسیاب گلوله ای در بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات به زبان انگلیسی به همراه ترجمه از سایت Elsevier برای رشته صنایع
Bahman 24, 1394 AP — مشخصات فايل: عنوان انگليسي مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolateعنوان فارسي مقاله: بهینه سازی
عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality ترجمه عنوان
برچسب: شکلات. 19,صنایع غذایی+مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای,doc. docصنایع غذایی+دانلود با
مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای,شکلات,طراحی تجربی,فراوری آسیاب میله ای,بهینه سازی،تابع مطلوب
Azar 2, 1395 AP — دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ؛ مقاله ای در مورد رشته مهندسی صنایع غذایی است که در ۲۰ صفحه برای
ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای مطالب دیگر 105 مكانیابی پاركینگ شهر دهدشت با استفاده ازgis و مدل تحلیل شبكه ahp 106 اولویت
دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ؛ مقاله ای در مورد رشته مهندسی صنایع که در مورد صنایع غذایی است که در 20 صفحه برای
6 days ago — مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای. توضیحات بیشتر 12000 تومان
دانلود مقاله ترجمه شده آسیاب گلوله ای در بهینه سازی پارامترهای … شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی 28 مه 2022 شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که کلیدواژه
ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان محرکه و مدل سازی,ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای
مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه فارسی، مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه، مقاله ترجمه عنوان: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
توضیحات کامل طراحی و ساخت و نصب بال میل - Ball mill - آسیاب گلوله ای - ESS ترجمه مقاله صنایع غذایی بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای.
دانلود مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی (دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + ترجمه فارسی word)
مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156
دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ؛ مقاله ای در مورد رشته دریافت فایل مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان.