مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 24,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای 19 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


32 هزار تومان 24 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف ‏انرژی استآزمایش پس از طرح ریزی مرکب مرکزی‎(CCD)‎‏ برنامه ریزی شده و با توجه به زمان ‏فراوری‎(RT)‎‏ و سرعت شفت همزن‎(as)‎‏ به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

 
 
عنوان انگلیسی : 

Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate

 
 
 
 
چکیده :
هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف ‏انرژی است.آزمایش پس از  طرح ریزی مرکب مرکزی‎(CCD)‎‏ برنامه ریزی شده و با توجه به زمان ‏فراوری‎(RT)‎‏ و سرعت شفت همزن‎(as)‎‏ به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی ‏اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را  در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را ‏بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم ‏است. 
 
بهینه سازی عبارتست از  به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش ‏شرایط کار 70دور در دقیقه بوده و زمان فراوری 58دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط ‏بهینه سازی به شرح زیر است.58دور در دقیقه و 38.5 دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید ‏مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 ‏کیلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزایش بهره وری  دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه ‏سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.‏
 
 
کلیدواژه ها:

شکلات

طراحی تجربی

فراوری آسیاب میله ای

بهینه سازی،تابع مطلوب

 
 
 
مقدمه :
براساس قانون فعلی اروپا ‏Dir.200036/CE:UE2000)‎‏ تهیه شکلات به عنوان یک ‏محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از 35% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از ‏‏18%کره کاکائو و کمتر از 14%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری ‏براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و ‏کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. 
 
مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت ‏و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود. علاوه براین از انجا ‏که فرایند آسیاب چرخشی قبلا انجام شده است سطوح جدیدی را به وجود آورده است که توسط ‏کنچینگ پوشش داده نشده است. این سطوح جدید زاید بوده و بهبود خواص را در پی خواهد ‏داشت(بکت1999). دمای کار نیز برای تنظیم بسیار ضروری است چرا که باید کره کاکائو در محصول ‏نهایی به صورت جامد پایدار باقی بماند(تالبوت1999). 
 
 
فراوری شکلات بستگی به نوع محصول،شیر و نوع ‏فرایند  ومیله های آهنی اسیاب در مقابل موادی مانند شیرخشک که به صورت گرانوله بوده یا پودر ‏شکر بستگی دارد. این عملیات ممکن است پرزحمت بوده و براساس  هزینه های جاری خود مانند ‏سرمایه،تعمیر ونگهداری و انرژی مورد ارزیابی قرار گرفته و ویژگی های محصول مانند توزیع اندازه ‏ذرات و شکل ذرات و میزان الودگی ها در محصول نهایی موثر باشد. 
 
انتخاب تجهیزات برای کاهش اندازه ‏ذرات بستگی به عوامل بسیاری مانند نوع خوراک دستگاه و اندازه ذرات نهایی و نوع ماده در حال فراوری ‏است. فراوری شکلات اغلب با استفاده از 5 رول انجام می شود. 4 رول آسیاب است که به صورت عمودی در ‏وسط قرار دارد در حالی که یک رول خوراک دهنده با یک زاویه پایین تر از رول های قبلی قرار دارد. ‏میزان تغذیه تعیین توان و ظرافت نهایی شکلات را بر عهده داشته و با تغییر فاصله رول ها می توان ‏سرعت تولید را تغییر داد.(زیگلر و هاگ 1999). بسیاری از تولید کنندگان شکلات ها در ابعاد کوچک ‏نیاز به کارگاه های شکلات سازی کوچک و جمع وجود دارند که شامل سیستم فراوری رولی بوده و به ‏صورت سنتی می باشند.‏
 
 
 
فهرست مطالب :
چکیده:‏ ‏2‏
کلیدواژه:‏ ‏2‏
‏1-مقدمه:‏ ‏3‏
‏2-موارد و روش ها:‏ ‏6‏
‏2-1 طراحی تجربی:‏ ‏6‏

جدول 1:انتخاب به طور تصاادفی تجربی برای زمان فراوری‎(rt)‎‏ و سرعت همزن‎(as)‎ ‏6‏

‏2-2 تولید شکلات:‏ ‏7‏

‏2-3 مصرف برق:‏ ‏9‏

‏2-4 اندازه ذرات:‏ ‏10‏
‏2-5 مقدار آهن:‏ ‏10‏
‏2-7 تجزیه و تحلیل اماری:‏ ‏11‏
‏3-نتایج و بحث:‏ ‏12‏

جدول 2 نتایج مربوط به متغیرها برای آزمایش تمام مقادیر ‏13‏

جدول 3:ضرایب مرتبه دوم چندجمله ای مدل معادله 2 برای متغیر های آزمایشبا ضرایب رگراسیون و عدم تناسب ‏ANOVA ‏14‏
شکل 3:سطح پاسخ اندازه ذرات ‏‎(d90)‎ ‏15‏
شکل 4:سطح پاسخ محتوای اهن ‏16‏
جدول 4:تابع مطلوبیت ارزش با مقادیر بالا و پایین و وزن هریک از متغیرها ‏17‏
‏4:نتیجه گیری:‏ ‏19‏
 

سوالات احتمالی شما درباره مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای


چطور میتونم فایل مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 24 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای عنوان انگلیسی : Optimization of processing parameters of a 

Dey 17, 1394 AP — دانلود پروژه کاربرد آسیاب گلوله ای در بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات به زبان انگلیسی به همراه ترجمه از سایت Elsevier برای رشته صنایع 

Bahman 24, 1394 AP — مشخصات فايل: عنوان انگليسي مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolateعنوان فارسي مقاله: بهینه سازی 

عنوان انگلیسی مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality ترجمه عنوان 

برچسب: شکلات. 19,صنایع غذایی+مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای,doc. docصنایع غذایی+دانلود با 

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای,شکلات,طراحی تجربی,فراوری آسیاب میله ای,بهینه سازی،تابع مطلوب 

Azar 2, 1395 AP — دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ؛ مقاله ای در مورد رشته مهندسی صنایع غذایی است که در ۲۰ صفحه برای 

ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای مطالب دیگر 105 مكانیابی پاركینگ شهر دهدشت با استفاده ازgis و مدل تحلیل شبكه ahp 106 اولویت 

دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ؛ مقاله ای در مورد رشته مهندسی صنایع که در مورد صنایع غذایی است که در 20 صفحه برای 

6 days ago — مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای. توضیحات بیشتر 12000 تومان 

دانلود مقاله ترجمه شده آسیاب گلوله ای در بهینه سازی پارامترهای … شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای 

ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی 28 مه 2022 شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که کلیدواژه 

ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان محرکه و مدل سازی,ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای 

مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه فارسی، مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه، مقاله ترجمه عنوان: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای

توضیحات کامل طراحی و ساخت و نصب بال میل - Ball mill - آسیاب گلوله ای - ESS ترجمه مقاله صنایع غذایی بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای.

دانلود مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی (دانلود رایگان مقاله انگلیسی PDF + ترجمه فارسی word)

مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی. شرایط کاری جدید ‏مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 

دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ؛ مقاله ای در مورد رشته دریافت فایل مقاله ترجمه شده رشته صنایع غذایی با عنوان.