پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 40,500 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی 82 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا یکشنبه 2 آذر


53 هزار تومان 41 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


آدامس فرآورده ای است که از اختلاط صمغ پایه با شیرین کننده ها و ترکیباتی نظیر لسیتین، گلیسرین، طعم دهنده ها، رنگ، آنتی اکسیدان و نگهدارنده تهیه می گردد

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی

 
مقدمه:
سپاس خدای یکتا را که فرصت بخشید تا با تقدیم اثری از مجموعه آثار تکنولوژی ساخت فرآورده های غذایی، همچنان خویشتن را در صف سربازان اعتلای دانش و فرهنگ مرز وبوم بینگارم.
یکی از رفتارهای طبیعی انسان از کودکی تا سنین پیری، جویدن می باشد. در کشور ما عادت جویدن آدامس یک رفتار ناپسند شناخته می شود. در حالیکه در کشورهای غربی رفتاری متداول بوده و به عنوان یک عادت جایگزین شایسته، برای عادات مذموم سیگار کشیدن،‌ مصرف تنقلات پرکالری و غیره محسوب می گردد. جویدن آدامس برای بهبود بوی دهان، استحکام لثه و نیز درمان ناراحتی های ناشی از فشار هوا در مسافرت هیا هوایی مفید می باشد. آدامس های بدون قند برای تحریک ترشح بزاق در اشخاص دارای خشکی دهان و رفع التهاب یافت مخاط دهان در افراد با بی دندانی کامل تجویز می شود.
 
آدامس فرآورده ای است که از اختلاط صمغ پایه با شیرین کننده ها و ترکیباتی نظیر لسیتین، گلیسرین، طعم دهنده ها، رنگ، آنتی اکسیدان و نگهدارنده تهیه می گردد. در مقایسه با صنایع قنادی صنعت تولید آدامس بسیار کوچک می نماید. آینده این صنعت وابسته به تغییر نگرش به آن؛ تعیین اهداف بلند پروازانه، ایده های نو، شناخت علائق و نیازهای بالقوه مصرف کننده، دانش فنی روز و استفاده از ماشین آلات مدرن از قبیل مخلوط کن ها، اکسترودرها، غلطک ها، دستگاه های برش و تجهیزات پوشش دادن و بسته بندی می باشد.
 
 
 کلمات کلیدی:

آدامس

مواد جویدنی

فناوری تولید آدامس

صنعت آدامس سازی

 
 
مواد جویدنی 
کیفیت جویدن  به نرمی و قابلیت انعطاف یا کیفیت و مجموعه خواص در بعضی مواد اطلاق می شود که هر چه جویده شوند متلاشی نمی گردند و با حالت لاستیکی نرم فقط تغییر شکل می دهند این مواد که اصطلاحاً جویدنی خوانده می شوند مادة اصلی آدامس هستند و به آن دسته از مواد طبیعی یا مصنوعی گفته می شوند که بر اثر جویدن متلاشی و خرد نمی شوند. این خاصیت در بسیاری مواد غذایی نظیر گوشت نامطلوب است ولی در بعضی مواد مانند آدامس خصوصیتی ممتاز می باشد. مواد جویدنی یا لاستیک مانند ممکن است از منشاء حیوانی (موم زنبور عسل) و یا گیاهی مانند موم سبوس برنج باشند و یا مصنوعاً از ترکیبات آلی تولید گردند مانند موم نفتی، در ذیل به تعدادی از این مواد تحت نام معمولی یا شیمیایی آنها اشاره شده است.
 
 
 
فهرست
مقدمه 1

فصل 1 مواد اولیه تولید آدامس 

1-1 مواد جویدنی 2
1-1-1 مواد جویدنی بوتادین استیرن 3
2-1-1 کائوچو 3
3-1-1 لاستیک طبیعی 3
4-1-1 لاستیک ایزوبوتیلن ایزوپرن کوپلیمر 4
5-1-1 صمغ ها 4
1-5-1-1 صمغ پایه 5
1-1-5-1-1 ویژگی های صمغ پایه 5
2-5-1-1 چیکل 7
3-5-1-1 چیلت 8
4-5-1-1 چیکویبول 8
5-5-1-1 صمغ کراون 8
6-5-1-1 صمغ استر 8
7-5-1-1 صمغ شاهدانه 9
8-5-1-1 صمغ نیجری 9
9-5-1-1 صمغ کاراکینان 9
10-5-1-1 صمغ تراکاگانت 10
11-5-1-1 صمغ ترپنی طبیعی 10
12-5-1-1 صمغ با پایه طبیعی (سقز) 10
13-5-1-1 صمغ عربی (آکاسیا) 11
6-1-1 موم ها 12
1-6-1-1 موم زنبور عسل 13
1-1-6-1-1 موم زنبور عسل سفید شده 14
2-6-1-1 موم کارنوبا 15
3-6-1-1 موم پترولیوم 15
4-6-1-1 موم سیوس برنج 15
5-6-1-1 موم گیاهی 16
6-6-1-1 موم شمعی (کاندلیلا) 16
7-6-1-1 موم پارافین 16
2-1 مواد غیر جویدنی 16
1-2-1 شیرین کننده ها 17
1-1-2-1 ساکاروز 17
2-1-2-1 کلوگز 18
3-1-2-1 گلوکز مایع 18
4-1-2-1 جایگزین های قند 20
1-4-1-2-1 سوربیتول 21
2-4-1-2-1 کزیلیتول 21
3-4-1-2-1 مانیتول 22
4-4-2-2-1 کلیسریزین آمونیاکی 22
2-2-1 نرم کننده ها 22
1-2-2-1 گلیسرین 23
2-2-2-1 اسید استئاریک 25
3-2-2-1 استئارات سدیم 25
4-2-2-1 استثارات پتاسیم 25
3-2-1 امولسیفایرها 25
1-3-2-1 لسیتین 26
2-3-2-1 مونوودی گلیسرید 27
3-3-2-1 استئارویل لاکتیلات 27
4-2-1 اسیدهای آلی 28
1-4-2-1 اسید سیتریک 28
2-4-2-1 اسید مالیک 29
3-4-2-1-1 اسید تارتاریک 30
5-2-1 رنگ ها 30
6-2-1 مواد عطر و طعم دهنده 31
7-2-1- آنتی اکسیدان ها 31
8-2-1 نشاسته 32
9-2-1 دی متیل پلی سیلوکسان 32
 

فصل 2 فن آوری تولید آدامس 33

1-2 آدامس جویدنی 33
2-2 آدامس بادکنکی 33
3-2 آدامس بادکنکی مغزدار 33
4-2 آدامس با صمغ پایه طبیعی (سقز) 34
5-2 آدامس آنتی باکتریال 34
6-2 آدامس بدون قند 35
1-6-2 پوسیدگی دندان 35

1-1-6-2 عوامل موثر بر پوسیدگی دندان 36

1-1-1-6-2 فاکتور میزبان (شامل بزاق و دهان) 36
2-1-1-6-2 فاکتور میکروفلورا (میکروار کانیسم ها) 37
2-6-2 آدامس های گزیلیتول 39
7-2 آدامس حاوی کلسیم 40
8-2 آدامس سفید کننده دندان 42
1-8-2 شیمی سفید کردن 43
2-8-2 مواد سفید کننده 44
9-2 آدامس حاوی ویتامین C 44
1-9-2 اسید اسکوربیک 44
10-2 فرمولاسیون آدامس 46
1-10-2 فرمولاسیون آدامس با طعم نعناع 47
2-10-2 فرمولاسیون آدامس با طعم گیلاس 48
3-10-2 فرمولاسیون هایی برای بهبود عمر انباری 49
4-10-2 فرمولاسیون آدامس مغزدار حاوی ماده رطوبت گیر 51
5-10-2 فرمولاسیون آدامس بدون قند 52
11-2 اصول فرآیند تولید آدامس 52
1-11-2 اختلاط 52
2-11-2 روزن رانی (اکستروداسیون) 53
3-11-2 پوشش دادن 55
1-3-11-2 پوشش دادن اولیه 57
2-3-11-2 پوشش دادن نهایی 59
4-11-2- بسته بندی 59
12-2 فرآیند تولید آدامس 60
13-2 ویژگی های آدامس 62
14-2 ویژگی های میکروبیولوژیک انواع آدامس 64
 

فصل 3 روش های آزمون آدامس 66

1-3 نمونه برداری و آماده کردن نمونه 66
2-3 اندازه گیری صمغ کل 66
3-3- اندازه گیری قند (روش لین اینیون) 67
- محلول استاندارد قند مصرفی 68
- سنجش فهلینگ (تعیین عیار فهلینگ) 69
آماده کردن آزمونه 71
اندازه گیری قند احیاء کننده قبل از ئیدرولیز 71
محاسبه 72
اندازه گیری ساکارز 72
4-3 اندازه گیری خاکستر 73
وسایل لازم 73
روش کار 73
محاسبه 73
5-3 اندازه گیری رطوبت 74
وسایل لازم 74
روش کار 74
محاسبه 75
6-3 اندازه گیری گلیسرین 75
مواد شیمیایی لازم 75
روش کار 75
محاسبه 76
7-3 اندازه گیری کلسیم 76
مواد شیمیایی لازم 76
هیدروکسید سدیم 76
- شناساگر هیدروکسی نفتول بلو 77
روش کار 77
محاسبه 77
منابع مورد استفاده: 79
 

سوالات احتمالی شما درباره پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی


چطور میتونم فایل پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 41 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی. آدامس مواد جویدنی فناوری تولید آدامس صنعت آدامس سازی عوامل موثر بر پوسیدگی دندان دانلود پایان نامه 

Esfand 3, 1397 AP — آدامس فرآورده ای است که از اختلاط صمغ پایه با شیرین کننده ها و ترکیباتی نظیر لسیتین، گلیسرین، طعم دهنده ها، رنگ، آنتی اکسیدان و نگهدارنده تهیه 

مبانی نظری و پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری 68 صفحه فصل دوم پایان نامه رویکرد پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی آدامس مواد 

صنعت غذای کشور با توجه به اهمیت سالمت مواد غذایی و افزایش روز افزون آالینده های غذایی این گروه به عنوان بازوی کارشناسی و اجرایی معاونت پژوهشی در.

پایان نامه کارشناسی ارشد_مدیریت صنعتی گرایش مالی چکیده : هدف از نگارش پژوهش حاضر، بررسی تاثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی عضو بورس اوراق 

لیست کامل مقالات دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی و دانلود مقاله و فایل pdf و word. اصلاح نژآد میکروارگانیسم صنعتی راهی به سوی بهینه سازی بازدهی.

موفقیت چشمگیر دهه های اخیر، سازمانهایی با حداقل امکانات مادی از یک سو و شکست پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی آدامس مواد جویدنی 

با همکاری مشترک روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا. خدمات غرفه سازی تحول در صنعت غذا با نمایشگاه شیرینی و شکلات. شیرینی و شکلات از 

لیست فایل های آموزشی و کاربردی در تمام زمینه ها و رشته ها با قابلیت دانلود · لیست فروشگاه دانلود فایل تحقیق و پروژه دانش آموزی و دانشجویی و پایان نامه ، نرم 

پروپوزال پایان نامه مقالهISI صنایع غذایی گزارش کارآموزی رشته تکنولوژی مواد غذایی با فرمت WORD و در 168 صفحه با موضوع بیسکویت و آدامس نگارش شده است.

ﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ. ،. داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن. ،. 1387. -. 1392. -3. ﺎﻋﻨ. ﯾو. ﻦ ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ. ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ. : ﻣﻘﺎﯾﺴﮥ ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﻻﯾﻪ ﻧﺎزك ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﺳﻂ دو ﻧﻮع ﺧﺸﮏ ﮐﻦ.

عنوان: تولید و بهینه سازی ژل امولسیفایر برای بهبود خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری غنی شده با سویا. نمره پایان نامه: 20.

گزارش کارآموزی ، پروژه ، طرح توجیهی و پروژه کارآفرینی و پایان نامه گزارش به دست آمده و در صنعت مواد غذایی به عنوان افزودنی خوراکی از آن استفاده می شود.

عنوان مقاله فارسی. پروژه مهندسی صنایع با عنوان کار سنجی و زمان سنجی خط تولیدCNC (بطور اخص صفحه دیسک ترمزABS ) در شرکت سیبک سازی لاهیجان. کد محصول. 1007183.

تجزیه و تحلیل مشخصات اپی ژنتیک با هدف تعیین تغییرات در نوکلئوزوم، برای ایجاد پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی آدامس مواد جویدنی 

امروزه به علت توجه مصرف¬کنندگان به ویژگی¬های تغذیه¬ای مواد غذایی،درخواست برای تولید مواد غذایی بدون قند، اما با ویژگی¬های ارگانولپتیک مشابه یا حتی بهتر از 

این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش گزارش کارآموزی طراحی و ساخت محصولات پیشرفته صنعتی در شرکت صنایع آذراب.

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی آدامس مواد جویدنی فناوری تولید آدامس صنعت آدامس سازی عوامل موثر بر پوسیدگی دندان دانلود پایان نامه 

Esfand 21, 1400 AP — براساس اظهارات تولیدکنندگان، اگر صنعت آدامس به خوبی در کشور رشد کند، با قاچاق کالا و ارز، بیش از ۱۰ دستگاه، سازمان و نهاد به عنوان کاشف 

گزارش کارآموزی صمغ گوار و ویژگی های آن برای ارتباط با گروه پروژه یاران در هر کجای ایران که پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی