صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی

صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 42,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی 94 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


55 هزار تومان 42 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


سیب‌زمینی چهارمین ماده غذایی مردم كشورهای در حال توسعه بعد از گندم ، برنج و ذرت است كشورهای آمریكای لاتین و خاورمیانه نظیر تركیه، ایران، آرژانتین، برزیل، چین، هند و كلمبیا نیز جزو تولید كنندگان عمده این محصول می‌باشند

گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی

 
شركت پریس 
شركت پریس در 1379 در شهرك صنعتی مباركه در زمینی به مساحت 21000 متر مربع اقدام به عملیات ساختمانی و نصب ماشین آلات از كشور هلند نمود و در فروردین ماه 1381 رسماً افتتاح و به بهره برداری رسید .زیربنای فعلی كارخانه نزدیك به 18000 متر مربع ساخته شده شامل سالنهای تولید و انبار فنی نگهداری سیب زمینی سردخانه و ساختمان تأسیسات رستوران ، نگهبانی ، تعمیرات می باشد نیروی برق فعلی كارخانه یك مگاوات و دارای گاز و انشعاب آب از شهرك و سپتینگ و فاضلاب میباشد .
 
ماشین آلات شامل دو خط كامل :
- خط تولید فرنچ فرایزبه ظرفیت ٢ تن در ساعت كه عبارتست از سورت كن سیب زمینی تا بسته بندی. 
- خط تولید فلیك ٤٥٠ كیلومتر در ساعت 
هر دوخط از كارخانجات H&H هلند جمعاً به قیمت90٩ ، 215 /6 یورو خریداری شده است . 
 
سردخانه 
سردخانه به ظرفیت 1000 تن در ٤ قسمت A.B.C.D كه A.B در حال حاضر قابل استفاده واحد می باشد موتور خانه و كلیه كمپرسورها و تانكهای آمونیاك این واحد جهت تولید بخار دارای سه دیگ بخار ( ساخت انگلستان مونتاژ ،ایران ) به ظرفیت ١٥ تن با كلیه تأسیسات جانبی موجود می‌باشد.كلیه لوله كشی ساختمانها ، برق كشی تابلوهای برق و سیستم حرارتی این واحد ساخت ایران و توسط كارشناسان و متخصصین ایران ساخته و نصب گردیده است كلیه مدیران ومسئولین در بخش سرمایه گذاری و اجرائی از جوانان تحصیلكرده زن و مرد كه میانگین سنی آنها به ٢٥ سال نمی رسد می باشند و این امر باعث افتخاراین مجموعه است كه علاوه بر استفاده از ابتكارات و خلاقیت جوانان امروز مملكت ، توانسته است طرحی نو در كشور پیاده كند. 
در حال حاضر در سه بخش كشت ، تولید و توزیع اشتغال زایی فراوانی ایجاد نموده است كه تنها در بخش تولید قریب به ٢٠٠ نفر به اشتغال كامل مشغول می-باشند.مدیران شركت در تلاشند در توسعه و گسترش فعالیت خود به انجام پروژه های مهم تری دست یابند .مدیریت این واحد با آقای مهندس كاظم ذره بینی متولد ١٣٥٦ فارغ التحصیل در رشته مدیریت بازرگانی می باشد ریاست هیأت مدیره آقای مهندس محمد ناصری دارای تحصیلات در رشته مكانیك می باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

سیب زمینی

صنایع غذایی

سیب زمینی سوخاری

آزمایشات کنترل کیفیت سیب زمینی

 
 
 

معرفی سیب‌زمینی‌:

سیب‌زمینی چهارمین ماده غذایی مردم كشورهای در حال توسعه بعد از گندم ، برنج و ذرت است . كشورهای آمریكای لاتین و خاورمیانه نظیر تركیه، ایران، آرژانتین، برزیل، چین، هند و كلمبیا نیز جزو تولید كنندگان عمده این محصول می‌باشند.متوسط مصرف سالیانه سیب‌زمینی در كشورهای در حال توسعه 20 كیلوگرم به ازای هر نفر است و در كشورهای صنعتی این رقم به 80 كیلوگرم می‌رسد. 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه 1
محصولات 1
سیب زمینی محبوب ترین غذا 1
شركت پریس 2
ماشین آلات شامل دو خط كامل 2
سردخانه 2
سرمایه‌گذاری 3
افتخارات پریس
 

فصل اول:معرفی سیب‌زمینی‌ 5

فرنچ فرایز برش های نیمه سرخ شده منجمد (الف) 13
فرنچ فرایز برشهای نیمه سرخ شده منجمد 15
مواد اولیه 15
روغن 15
فرآوری 15
تنوع شكل ظاهری محصول 16
تنوع بسته بندی 16
موارد مصرف 16
خلال سیب زمینی سوخاری 16
كیفیت و بازده خلال سوخاری سیب زمینی 17
رنگ 17
بافت 17
میزان روغن 19
بازده سیب زمینی سوخاری 22
ماده خام برای تولید سیبزمینی سوخاری 23
تكنولوژی تولید خلال سیب زمینی سوخاری 23
حمل ماده خام و شستشو 24
پوست گیری و لكه گیری 25
برش و درجهبندی 25
بلانچینگ 26
تبخیر رطوبت اضافی از خلالها 27
سوخاری سازی محدود 27
چربیگیری و سرمایش 29
منجمد سازی و بستهبندی 29
ارزش تغذیهای 30
سیستمهای بستهبندی غذاهای سبك ( اسنك ) 32
شركت وودمن در ایالات متحده آمریكا 32
شركت وزن كشی یا ماتو در ژاپن 32
تولید كننده اسمالی در ژاپن 32
كاربرد 33
مزایا و دستورالعمل 33
روند تولید : 33
فناوری اصلی 34
ـ اروگلید 36
ارسیس 36
ـ بهترین ( فناوری دستگاههای الكترونیكی بلژیكی ) 36
ـ شركت كارنل پمپ 36
FAM 37
هوگر 38
فناوری اصلی 38
دستگاه به عمل آوردن سیب زمینی سرخ شده فرانسوی 42
ماشین سكهای 43
سرخ كن 43
برگ  سیب زمینی 43
مواد اولیه 43
فرآوری 44
تنوع شکل ظاهری محصول 44
تنوع بسته بندی 44
موارد مصارف خانگی 44
موارد مصرف صنعتی 45
فراورده های خشک شده سیب زمینی 45
گرانول سیب زمینی 47
مواد خام برای تولید گرانول سیب زمینی 47
تاثیر اقدامات فنی بر کیفیت گرانول سیب زمینی 48
تکنولوژی تولید گرانول سیب زمینی 51
حمل و نقل مواد خام 51
عملیات آماده سازی 52
فرآوری   54
آبگیری 54
 

فصل دوم :آزمایشات کنترل کیفیت 57

انواع بیماری ها ی میکروبی و آزمایشات آن 58
نارسایی های کیفی و بیماری های غده های سیب زمینی 58
میان تهی شدن 58
میان سیاه شدن 59
لکه سیاه ( سیاه شدن داخلی ) 59
لکه قهوه ای داخل گوشت 59
شکاف برداشتن 59
گره خوردگی 60
سبز شدن 60
صدمه ناشی از یخ زدن 60
صدمه مکانیکی : 61
غده دوکی سیب زمینی 62
لیف رول سیب زمینی 62
حلقه چوب پنبه ای سیب زمینی 62
کوتوله شدن همراه با زردی 63
بیماری ماپ تاپ 63
نکروسیس غده سیب زمینی 63
بیماری ABC سیب زمینی 63
خال های غده سیب زمینی (potato aucuba mosaic) 64
ساق سیاه سیب زمینی 64
پوسیدگی نرم سیب زمینی 64
حلقه پوسیده 65
پوسیدگی حلقه‌ای (پژمردگی ناشی از باکتری جنوب ) 65
زنگاری شدن دیررس 65
بیماری زخم پوست 66
زگیل زدن سیب زمینی 66
زخم زود رس سیب زمینی 66
پوسیدگی خشک غده 66
پژمردگی ورتیسیلیوم 67
لکه سیاه 67
بیماری شوره سیاه 67
زخم خشک 67
بیماری شوره نقره ای 68
قانقاریا ( پوسیدگی غده فوما) 68
خال پوست 68
پژمردگی فوزاریوم 69
پوسیدگی صورتی 69
آبکی شدن ( پوسیدگی آبکی ناشی از زخم ) 69
پوسیدگی زغال سنگی 70
ویژگی های حسی غده سیب زمینی 70
سیاه شدن سیب زمینی خام و تیره شذن پس از پخت 75
ارزش تغذیه‌ای سیب زمینی 76
نگه داری در کارخانه پریس 81
بازار یابی در شرکت پریس 82
 

فصل سوم :جایگاه کارشناس صنایع غذایی در کارخانه 83

طرح و توسعه 84
مزایای محصولات پریس 85
مزایای پرک سیب زمینی پریس 85
 

فصل چهارم :فوائد گذراندن واحد کارآموزی 86

پیشنهادات و انتقادات 87
 

سوالات احتمالی شما درباره صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی


چطور میتونم فایل صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت صنایع غذایی در كارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 42 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



عنوان محصولات: سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد، خلال سیب زمینی، پرک سیب زمینی، شرکت فرآورده های سیب زمینی پریس با توجه به نیاز کشور به صنایع تبدیلی در بخش 

Mehr 23, 1400 AP — سیب‌زمینی چهارمین ماده غذایی مردم كشورهای در حال توسعه بعد از گندم ، برنج و ذرت است كشورهای آمریكای لاتین و خاورمیانه نظیر تركیه، ایران، 

Bahman 6, 1395 AP — سیب زمینی و ارزش غذایی آن,با سیب زمینی جوان شوید + تصاویر,غذا با سیب زمینی.

شرکت فرآورده های سیب زمینی پریس متنوع و با کیفیت ▫️لذت خوشمزگی در کنار سلامت و بهداشت▫️ پَريس هميشه خوردَنيست ! ٠٣١٥٢٣٧٣٠٦٧.

شرکت فرآورده های سیب زمینی پریس با توجه به نیاز کشور به صنایع تبدیلی در بخش گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی 

معمولا محصولات غذایی فراوری شده دارای زمان مشخص برای نگهداری هستند که اگر بیشتر از زمان معین شده بگذرد ممکن است دچار فساد شود، سیب زمینی خام نیمه آماده پریس 

Shahrivar 6, 1401 AP — تولید سیب زمینی سرخ شده منجمد آماده طبخ یکی از فرصت های پر سود در حیطه ی سرمایه گذاری های صنایع غذایی می باشد.

یکی از این مواد سیب زمینی نیمه آماده است که برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده بسیار مناسب است. به همین منظور بیشتر کارخانه جات و تامین کنندگان مواد غذایی نیمه آماده، 

Esfand 16, 1398 AP — در این مقاله به طرح توجیهی تولید سیب زمینی نیمه آماده (فرنچ فرایز یخ کسی باشد که با این ماده غذایی سرشار از انرژی آشنایی نداشته باشد.

شرکت کشت و صنعت زرند اولین تولید کننده تخصصی دانش بنیان با بیش از 8سال سابقه در زمینه سیب زمینی در ایران می باشد. کلیه نشاسته های تولیدی شرکت زرند با برند " 

خریداران اصلی این محصول رستوران داران یا افرادی هستند که مراکز پخت و فروش غذا دارند و مصرف کنندگان اصلی سیب زمینی سرخ کرده مردم عادی‌اند. فرنچ فرایز نیمه آماده 

خصوصیات خط تولید و بسته بندی فرنچ فرایز گروه صنعتی پویش کاران : شرکت پویش کاران صنعت ، طراح و سازنده ماشین آلات صنایع غذایی ، یکی از خطوط تولیدی خود را بر روی 

سیب زمینی هم همانطور که می‌دانید یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در دنیا محسوب می‌شود. و شاید کمتر کسی باشد که با این ماده غذایی سرشار از انرژی آشنایی نداشته 

کشت و صنعت نوبر سبز. شرکت نوبرسبز از سال 1377 به عنوان بنیان گذار تولید میوه جات و سبزیجات منجمد به روش انجماد سریع (IQF) به جهت حفظ بیشترین تازگی و با هدف