مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 22,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی 31 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


29 هزار تومان 22 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


ا توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکائوک

 
 
عنوان انگلیسی : 

Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality

 
 
 
 
چکیده :
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. ‏با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه ‏مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم ‏گیری مربوط به تولید شکلات دید. 
 
در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر ‏فعالیت هایب کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. ‏با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی ‏کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر ‏متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول ‏نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه ‏با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت ‏برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.‏
 
 
 
کلیدواژه ها:

شکلات

قابلیت ردیابی

دانه های کاکائو

کیفیت مواد غذایی

بهینه سازی

زنجیره تامین

 
 
مقدمه :
زنجیره تامین شکلات بسیار طولانی،پیچیده و شامل بسیاری از عوامل مختلف است. رشد کاکائو با ‏کشاورزان آغاز شده سپس برداشت می شود و عصاره گیری شدع و سپس خشک و بسته بندی می شود. ‏پس از ان دانه های کاکائو از کشاورزان جمع اوری شده و اغلب توسط خریداران محلی در محل خرید با ‏هم مخلوط شده و ان ها را به کارخانه های تولید شکلاتا صادر می کنند. چندین ویژگی شکلات که در ‏فرایند تولید ان مهم است به شروع زنجیره تامین مربوط می شود. 
 
ترکیباتی مانند طعم تلخ و پیش ‏سازهای طعم مانند اسیدهای امینه و قندها در طول تخمیر به وجود می آیند که ناشی از برداشتن غلاف ‏کاکائو توسط کشاورزان به وجود می اید. با توجه به واکنش میلارد که در ان در طول فرایند دانه های ‏کاکائو توسط تولید کننده برشته می شوند ،پیش سازهای طعم به ترکیبات آسانی تبدیل می شوند مانند ‏آلدئید ها و پیرازین ها سپهستند. طعم این ترکیبات مسئول طعم شکلات می باشد.(دبریتو و همکاران ‏‏2001)و مطالعات و نظرسنجی ها نشان می دهد که تفاوت در شیوه های کشاورزی مربوط به ‏رشد،تخمیر،خشک کردن دانه های کاکائو نه تنها بین دو کشور بلکه بین کشاورزان داخلی یک کشور نیز ‏با هم فرق می کند. بسیاری از دانه های کااکئو در سراسر جهان توسط کشاورزان کوچک تولید شده اند و ‏سپس در بسته های بزرگتر و بزرگتر به دست تولید کننده شکلات می رسند. به عنوان مسئولیت فعالیت ‏کشاورزان بسیاری از ویژگی های کیفی دانه های کاکائو ناشی از دسته بندی ناهمگون دانه های کاکائو به ‏علت شیوه های مختلف کشاورزی است. ‏
 
 
 
فهرست مطالب :
‏1-مقدمه

‏2-متغیرهای زنجیره

‏2-1 کشاورزی
‏2-1-1 ارقام

‏2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا

‏2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف

‏2-3 تخمیر

‏2-3-1 روش های تخمیر

‏2-3-2 تخمیر به روش میکروبی
‏2-3-3 مدت زمان تخمیر

‏2-3-4 هوادهی در طول تخمیر

‏2-3-5 مواد استارتر

‏2-4 خشک کردن

‏2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت

‏2-4-2 روش های خشک کردن

‏2-5 حمل و نقل
‏3 بحث در مورد منافع بالقوه
‏3-1 مشخصات طعم
‏3-2 بهینه سازی فرایند
‏3-3ارتقای سلامت
‏4-تحقیقات بیشتر
‏5نتیجه گیری
‏6تقدیر وتشکر
‏7منابع
 

سوالات احتمالی شما درباره مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی


چطور میتونم فایل مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 22 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی. شکلات قابلیت ردیابی دانه های کاکائو کیفیت مواد غذایی

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات ا.

چکیده: با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی 

مشخصات فايل: عنوان انگليسي مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean 

چکیده: با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی 

ترجمه عنوان: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی : بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو رشته: صنایع غذایی تعداد: 13 صفحه مقاله های 

دانلود مقاله ISI با ترجمه :بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی صنایع غذایی گرایش: کشاورزی عنوان : بهینه سازی مصرف 

ترجمه عنوان: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی : بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو رشته: کشاورزی

مقاله مديريت با ترجمه آماده در مورد مارك هاي تجاري تقلبي و مصرف كنندگان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر 

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکائوک.

Mordad 8, 1401 AP — ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﺪه رﺷﺘﻪ ﮐﺸﺎورزی و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﻮان ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﮑﻼت از ﻃﺮﯾﻖ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ردﯾﺎﺑﯽ: ﺑﺮرﺳﯽ. ﺗـﺎﺛﯿﺮ ﻓﻌـﺎﻟﯿﺖ ﻫـﺎی ﮐﺸـﺎورزی ﺑـﺮ 

Mehr 2, 1394 AP — مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی. ا توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی 

(12) مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی. (13) تحقیق پیرامون درخت گلابی 

Ordibehesht 9, 1400 AP — ترجمه مقاله isi بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوکدسته بندیمقالات ترجمه شده 

ترجمه این مقالات به صورت تخصصی انجام شده است. بخشی از ترجمه شامل ترجمه عنوان، چکیده و یک پاراگراف از مقدمه هر مقاله ارائه شده است تا کیفیت ترجمه را مشاهده کنید.

کشور ایران با وجود 37 میلیون هکتار اراضی دارای قابلیت کشاورزی، 18 تا 100 میلیارد متر مکعب منابع آبی قابل استفاده و گسترش و تنوع آب و هوایی در 14 اقلیم 

انگلیسی به فارسی رشته مهندسی کشاورزی اصلاح نباتات زراعت علوم دام. اقتصاد مرتبط با کاربرد نظریه اقتصاد در بهینه سازی تولید و توزیع غذا و الیاف می باشد.

لیست مقالات سال ۲۰۱۳ رشته صنایع غذایی. بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی: بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو (نشریه الزویر)