مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 22,000 تومان میباشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی 31 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا میباشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.
تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر
29
هزار تومان
22
هزار تومان
پشتیبانی: 09374433704
ا توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است
مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوک
Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
شکلات
قابلیت ردیابی
دانه های کاکائو
کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی
زنجیره تامین
2-متغیرهای زنجیره
2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا
2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف
2-3-1 روش های تخمیر
2-3-2 تخمیر به روش میکروبی
2-3-3 مدت زمان تخمیر
2-3-4 هوادهی در طول تخمیر
2-3-5 مواد استارتر
2-4 خشک کردن
2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت
2-4-2 روش های خشک کردن
3-2 بهینه سازی فرایند
سوالات احتمالی شما درباره مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
چطور میتونم فایل مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی رو دریافت کنم؟
برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.
این فایل چطوری به دست من میرسه؟
بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.
قیمت مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی چقدر هست؟
در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 22 هزار تومان هست.
چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟
از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.
برچسب ها:
مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی. شکلات قابلیت ردیابی دانه های کاکائو کیفیت مواد غذایی
کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات ا.
چکیده: با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی
مشخصات فايل: عنوان انگليسي مقاله: Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean
چکیده: با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی
ترجمه عنوان: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی : بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو رشته: صنایع غذایی تعداد: 13 صفحه مقاله های
دانلود مقاله ISI با ترجمه :بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی صنایع غذایی گرایش: کشاورزی عنوان : بهینه سازی مصرف
ترجمه عنوان: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی : بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو رشته: کشاورزی
مقاله مديريت با ترجمه آماده در مورد مارك هاي تجاري تقلبي و مصرف كنندگان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر
مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوک.
Mordad 8, 1401 AP — ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﺪه رﺷﺘﻪ ﮐﺸﺎورزی و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﻮان ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﮑﻼت از ﻃﺮﯾﻖ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ردﯾﺎﺑﯽ: ﺑﺮرﺳﯽ. ﺗـﺎﺛﯿﺮ ﻓﻌـﺎﻟﯿﺖ ﻫـﺎی ﮐﺸـﺎورزی ﺑـﺮ
Mehr 2, 1394 AP — مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی. ا توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی
(12) مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی. (13) تحقیق پیرامون درخت گلابی
Ordibehesht 9, 1400 AP — ترجمه مقاله isi بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائوکدسته بندیمقالات ترجمه شده
ترجمه این مقالات به صورت تخصصی انجام شده است. بخشی از ترجمه شامل ترجمه عنوان، چکیده و یک پاراگراف از مقدمه هر مقاله ارائه شده است تا کیفیت ترجمه را مشاهده کنید.
کشور ایران با وجود 37 میلیون هکتار اراضی دارای قابلیت کشاورزی، 18 تا 100 میلیارد متر مکعب منابع آبی قابل استفاده و گسترش و تنوع آب و هوایی در 14 اقلیم
انگلیسی به فارسی رشته مهندسی کشاورزی اصلاح نباتات زراعت علوم دام. اقتصاد مرتبط با کاربرد نظریه اقتصاد در بهینه سازی تولید و توزیع غذا و الیاف می باشد.
لیست مقالات سال ۲۰۱۳ رشته صنایع غذایی. بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی: بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو (نشریه الزویر)