توضیحات کامل :

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

 

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه  در  18 صفحه ورد قابل ویرایش

 

خلاصه طرح :

كل سرمایه گذاری طرح : 1320682000              ریال

سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000                    ریال

سهم الشركه بانك در مشاركت مدنی : 760000000          ریال   

سهم الشركه نقدی متقاضی : 408072000             ریال

سود دوران مشاركت : 102600000                              ریال

ساختمان وتاسیسات : 868702000                     ریال

ماشین آلات و تجهیزات : 299380000                ریال

پرسنل : 85476000                               ریال

هزینه جاری : 853253000                               ریال

استهلاك : 73373000                                     ریال

ارزش تولیدات : 1134600000                         ریال

سود تسهیلات : 5/13 %

 

عملیات طرح :

شامل:

 1ـ ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

2ـ تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2

3ـ پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

4ـ هزینه های جاری طبق جدول شماره 4

5ـ تولیدات طرح طبق جدول شماره 7

6 - پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8 

تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

  هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

مقدمه :

روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

خلاصه طرح :

با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

-   نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .

-        کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .

-        پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .