پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 52,500 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده 92 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


69 هزار تومان 53 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


در دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی به بررسی و تشریح ماکارونی غنی شده می پردازیم

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

 
 
چکیده:
ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و ... است.
آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

 
 
 
مقدمه
پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره... کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.
 
در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده(پیشگفتار) 1
مقدمه 2

تاریخچه ماکارونی در جهان 4

تاریخچه ماکارونی در ایران 7

انواع ماکارونی 9
 

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا 11
2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21
4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26
 

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات 29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف 30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32
3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34
4-1-2 گندم دوروم 35
5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37
2-2 سمولینا 40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47
3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51
4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52
 

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید 54
1-1-3 روش غیرپیوسته 54
2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57
2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59
1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61
2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62
3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63
4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64
5-2-3 دستگاه اسپریدر 65
6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66
3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72
 
فصل چهارم
1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73
2-4 پیشنهادات 75
 
 

سوالات احتمالی شما درباره پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده


چطور میتونم فایل پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 53 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



Farvardin 11, 1401 AP — دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل های گوناگون درآورده می 

Esfand 18, 1399 AP — این صفحه از سایت wed.glamp.ir به معرفی موارد مشابه با پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده با کد 30164 اختصاص دارد.

برای دانلود پایان نامه و پروپوزال در مورد صنایع غذایی و گزارش سمینار و درجه کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی چکیده: در این پروژه عنوان تحقیق ارزش ویژه 

Farvardin 11, 1401 AP — این صفحه از سایت tech.boldping.ir به معرفی موارد مشابه با پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی با کد 30088 اختصاص 

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی · آدامس · مواد جویدنی · فناوری تولید آدامس · صنعت آدامس سازی · غنی سازی ماکارونی.

عنوان فایل, پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. تعداد صفحات, 92. فرمت فایل, doc. قیمت, 35000 تومان. نام. نام خانوادگی.

مشخصات مختصر و مفید این پست با عنوان پکیچ نقشه پل ماکارونی قابل مشاهده می باشد برای دانلود به پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده.

Mehr 14, 1398 AP — دانلود فایل Word پروژه رشته صنایع غذایی دانلود فصل اول رشته صنایع غذایی به صورت فایل Word ماکارونی غنی شده غنی سازی ماکارونی تاریخچه 

ﻧﻈﺎم ﻫﺴﺘﯽ ﺑﺮ ﻏﻨﯽ ﺳﺎزی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﻣﻌﺮﻓﺖ و ﺻﻔﺎ و ﻏﻨﯽ ﺳﺎزی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﻮان ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﻏﻨﯽ ﺷﺪه -3.

لیست کامل مقالات همایش ملی صنایع غذایی و دانلود مقاله و فایل pdf و word. بررسی استفاده از جوانه گندم تثبیت شده با حرارت به عنوان افزودنی عملگرا در کیک 

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده · ماکارونی غنی شده,غنی سازی ماکارونی,تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان,دانلود پایان نامه ماکارونی,دانلود 

مواد - غنی - غذایی - سازی - ماکارونی - تاکید - دسته: تغذیه تعداد صفحه:102 فرمت: doc دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی غنی سازی ماکارونی چکیده: ماکارونی 

119,صنایع غذایی+بررسی تاثیرات فرآیندهای تولید ماکارونی بر خصوصیات فیزیکی و 92,صنایع غذایی+پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده,doc.

Farvardin 1, 1400 AP — برای مشاهده موارد مرتبط با پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با عنوان طراحی و ایجاد واحد صنعتی تولید قوطی غذایی روی 

ﺑﻪ ﻫﻤﺎن ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﻮان آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﭘﺎﻻﯾﺸﮕﺎه ﻧﻔﺖ ﺗﻬﺮان اﻧﺪازه ﺑﯽ ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ ﻋﻨﻮان ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﻏﻨﯽ ﺷﺪه -2.

به استحضار می رساند براساس آیین نامه ابلاغ شده از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری هزینه پردازش مقاله از تاریخ 1400/3/1 تا پایان سال 

Farvardin 27, 1395 AP — پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود آرد مصرفی 

اصلاح سبک تغذیه، کلید و شاهراه پیشگیری و مقابله با بیماری¬های مزمن می¬باشد. در سال¬های اخیر تولید غذاهای فراسودمند و استفاده از موادغذایی به عنوان حاملی