پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر

پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 43,500 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر 90 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


57 هزار تومان 44 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


شرکت بهنوش ایران در سال 1349 با عنوان تجاری (مالت) تاسیس شد و در سال 1350 به بهره برداری رسید، بیش از انقلاب، تولید شرکت عبارت بود از آبجو، اما در سال های اخیر با هدف تولید ماءالشعیر و فرآورده های جو، ایجاد مزارع جو، و انواع نوشابه فعالیت خود را چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی متحول ساخته استآب جو، شراب از زمانهای بسیار قدیم شناخته شده است

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر

 

 تاریخچه 

شرکت بهنوش ایران در سال 1349 با عنوان تجاری (مالت) تاسیس شد و در سال 1350 به بهره برداری رسید، بیش از انقلاب، تولید شرکت عبارت بود از آبجو، اما در سال های اخیر با هدف تولید ماءالشعیر و فرآورده های جو، ایجاد مزارع جو، و انواع نوشابه فعالیت خود را چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی متحول ساخته است.آب جو، شراب از زمانهای بسیار قدیم شناخته شده است. از اسناد تاریخی که بدست آمده، معلوم گردیده است که سومری ها و آشوری ها حدود 5000 سال قبل مشروبات الکلی که ماده اولیه آنان را غلات تشکیل می داده تهیه می نمودند.

از شغلهای برجسته ای که از مصری های قدیم به یادگار مانده است مسلم گردیده که این قوم در حدود 4000 سال قبل به فنن آبجو سازسی آشنایی داشته اند.در عهد، عتیق تا قرون وسطی جو را تخمیر کرده و نوشابه ای از آن می سازند که معرف اولیه آبجوی امروزی است و به نام (شرواز) و یا (شراب جو) نامیده شده است.بقرات حکیم که در سالهای 361 تا 460 قبل از میلاد مسیح زندگی می کرده است، کتابی درباره تهیه مشروبات مختلف از جو به رشته تحریر در آورده و این نوع مشروبات را برای تقویت بدن و رفع بی خوابی تجویز می کرده است.

در مورد گسترش صنعت آبجوسازی در سایر ممالک عقاید نویسندگان متفاوت است. بعضی معتقدند که چون در یونان و روم که جزء ممالک، بسیار مترقی بوده اند مدارکی که دلایت به تهیه آبجو نماید، بدست نیامده است. احتمال می رود که صنعت آبجو سازی از طریق شمال آفریقا به اروپا، توسعه یافته باشد.به طورکلی تغییرات اساسی روی آبجو از سال 1876 با مطالعات پاستور آغاز گردید. این دانشمند ثابت کرد که بیماری های آبجو به علت وجود موجودات ذره بینی به نام میکروب می باشد.

 

 

 

کلمات کلیدی:

ماء الشعیر

مالت

کنترل کیفی

نوشیدنی گازدار

 

 

 

 

فهرست مطالب

فصل اول

تاریخچه

نمودار

کروکی

نظریات وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی

شرح مختصری از فرآیند تولید

تولید

فلوچارت

 

فصل دوم

فرمول ساخت ماءالشعیر

پروژه ساخت ماء الشعیر

خیس کنی و مالت سازی

مالت ساز

پحت

فیلتراسیون

تولید گاز دی اکسید کربن

محصول جدید کارخانه آب میوه بهنوش آلوورا اکسیر سلامتی و زیبایی

سالن تولید

بریکس

 

فصل سوم

ریز فاکتورهای ماءالشعیر

اطلاعات کلی در مورد ماءالشعیر

مالت

ترکیبات شیمیایی ماءالشعیر

ویتامین های موجود در ماءالشعیر

پروتئین

اسید آمینه ضروری

اسید آمینه غیرضروری

کیفیت پروتئین

نقش های اسید آمینه

متابولیسم پروتئین ها

میزان مورد نیاز پروتئین

Vit c

نقش های مهم ویتامین c

Vit B (تیامین)

Vit B (ریبوفلاوین)

Vit B (نیاسین)

Vit B (پیریدوکسین)

Vit B (اسید پانتوتنیک)

Vit B (فولاسین یا اسید فولیک)

Vit B یا Vit H (بیوتین)

کلسیم

فسفر

 

فصل چهارم

فهرست روش های آزمون کنترل کیفی

وظایف کنترل کیفی

میزان جوانه زدن

رطوبت جو

اندازه گیری ازت و پروتئین

روش تقطیر

کنترل و آزمایشات مالت

کنترل و آزمایشاتی در زمان پحنت و فیلتراسیون انجام می گیرد

اندازه گیری دی اکسید کربن

کنترل ماءالشعیر در سالن پرکنی

تشتک زنی

بدست آوردن فاکتور

روش اندازه گیری اسیدیته

کنترل های متفرقه

کنترل های میکروبی آزمایشگاه

انواع محیط کشت

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزمها

روش گرام

ویژگیها و روش های آزمون نوشابه های گازدار

روشهای آزمون

ویژگی های میکروبیولوژیکی

شمارش کلی فرمها در روش سه لوله ای

آزمایش تایید کلیفرمها

فرمول اسید سیتریک با یک مولکول آب

اسید فسفریک

طرز تهیه تیمول فتالئین

اسید تارتاریک

طرز تهیه محلول رزورسینول

اسید لاکتیک

اسید آسکوربیک

طرز تهیه محلول نشاسته

طرز تهیه معرف کریستال ویولت

سدیم کربنات

اسیدکلریدریک

دی اسکلر

اسید سولفوریک

اسید نیتریک

هیدروکسید سدیم

آزمایشات کربن سیاه (کربن سیاه اکتیو)

آزمایشهای آنالیز رازک

کارامل

درب قوطی های غیرالکلی گازدار

آزمون بر روی لاک داخل قوطی

 

فصل پنجم

محاسن

معایب

فوائد و نتیجه گیری

منابع  


سوالات احتمالی شما درباره پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر


چطور میتونم فایل پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان ماء الشعیر چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 44 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



بقرات حکیم که در سالهای 361 تا 460 قبل از میلاد مسیح زندگی می کرده است، کتابی درباره تهیه مشروبات مختلف از جو به رشته تحریر در آورده و این نوع مشروبات را برای 

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر · نوشیدنی · نوشیدنی های گازدار · نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء 

Bahman 19, 1396 AP — شرکت بهنوش ایران در سال ۱۳۴۹ با عنوان تجاری (مالت) تاسیس شد و در سال ۱۳۵۰ به بهره برداری رسید، بیش از انقلاب، تولید شرکت عبارت بود از آبجو، اما 

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی. با عنوان : بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز. در ادامه مطلب می توانید تکه هایی 

پایان‌نامه تولید و ارزیابی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین و غنی‌سازی آبجو بدون الکل (ماءالشعیر) با آن. استاد راهنما: ژاله ورشوساز ، 

دیجی لود با معرفی پایان نامه های بسیار جدیدی از رشته مهندسی صنایع غذایی در هدف از این مطالعه غنی سازی ماءالشعیر با عصاره چای سبز با نسبت های مشخص به 

موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی -موضوعات پیشنهاد شده نانوساختار حاوی آستازانتین و غنی‌سازی آبجو بدون الکل (ماءالشعیر) با آن

Mehr 21, 1394 AP — انتخاب بهترین بخش مدیریتی در شرکت صنایع غذایی و آشامیدنی تهران گوار (ماء الشعیر جوجو) با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی (AHP). محل انتشار: 

Ordibehesht 7, 1398 AP — نگارش و انجام پروپوزل در مقاطع ارشد و دکتری با کیفیت و تضمینی در موسسه ماد دانش پژوهان.

صنایع غذایی نقطه اغاز اشتغال,دانلود مقاله و پایان نامه رشته صنایع غذایی,پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار.

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه. پارس خودرو. جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده.

خدمات ما به طور کلی پیشنهاد موضوع جدید، دانلود مقاله، تحقیق و پیشینه تحقیق بومی فصیح و ریحان بر زنده مانی میکرو ارگانیسم های ماء الشعیر پروبیوتیک شده.

عنوان پروژهاستاد راهنمانام دانشجوساختمان PET وخواص آندکتراشرفی زادهخدایاریبررسی فرایند تولید HFدکترسلامیرهبر‑رضاییتغلیظ ویناس چغندرمهندس رستگارمهدور‑رضاییView 61 more rows

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی علوم وصنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی چکیده در این کار تحقیقاتی بررسی اثر ساپونین گیاه 

فایل ورد پایان‌نامه کارشناسی صنایع شیمیایی با عنوان آزمایشگاه پالایشگاه نفت تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد. توجه : 

Dey 15, 1390 AP — موضوع پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی – صنایع غذایی لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین و غنی‌سازی آبجو بدون الکل (ماءالشعیر) با آن 

مسترداک با معرفی پایان نامه های بسیار جدیدی از رشته مهندسی صنایع غذایی در مقطع هدف از این مطالعه غنی سازی ماءالشعیر با عصاره چای سبز با نسبت های مشخص به 

این تحقیق به هدف استفاده از ریواس جهت تولید ماءالشعیر به اجرا در آمد. 2 گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد