فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

این فایل با تخفیف ویژه به مبلغ 21,000 تومان می‌باشد که بلافاصه بعد از پرداخت میتوانید آن را دانلود کنید. تعداد صفحات فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی 13 صفحه است. همچنین این فایل با فرمت doc قابل اجرا می‌باشد. برای خرید و دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید.

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا شنبه 1 آذر


28 هزار تومان 21 هزار تومان

پشتیبانی: 09374433704


دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

 
چکیده 
 فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد فن آوری غذاهای منجمد بوده است. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.این مقاله ارائه ای بنیادی از انجماد برودتی و مسیر حرکت فن آوری های انجماد مواد غذایی است و بیانگر توسعه امکانات برودتی در دهه گذشته است.کاهش  کیفیت محصول هنگامیکه از سیستم های برودتی با دانش ناکافی از محصول یا زنجیره سرمای ناقص بعد از انجماد برودتی استفاده می کنیم , رخ میدهد. همچنین تبلور مجدد, تخریب مکانیکی و غیره مورد بحث قرار گرفته است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

تجهیزات برودتی

انجماد مواد غذایی

فن آوری های کرایوژنیک

فن آوری های بدیع انجماد برودتی

 
 
 
مقدمه
در مورد فرآوری ماده غذایی, استرالیا با رشد تقریبا 36% در دهه گذشته دارای وسیعترین صنایع است.(International team,2000) یکی از استراتژی های کلیدی برای ارتقا مزایای صنایع غذایی استرالیا, افزایش ارزش مواد غذایی و طولانی کردن مدت انبارداری تولیدات با ارزش از طریق عملیاتی نظیر انجماد است. این صنعت همیشه به راههای ابتکاری از تولید مواد غذایی منجمد با کیفیت بالا و روشهای نگهداری این کیفیت تا نقطه مصرف توجه داشته است. فن آوری برودتی می تواند پاسخگوی این نیازها باشد.سردسازی برودتی با قابلیت انبساط مبردهای گازی مثل آرگون, اکسیژن, هیدروژن, نیتروژن, دی اکسید کربن و غیره مرتبط است که بنابر فشار اتمسفری تبخیر یا در دماهای پایین تصعید می شوند. در صنایع غذایی مبردهای معمول نیتروژن و دی اکسید کربن هستند.برخی از مزایای انجماد برودتی و سردکردن شامل کاهش دادن زمان خنک شدن و انجماد, کاهش آب زدایی (دهیدراته شدن) و زیان چکیدن آن و بهبود ترکیب تولیدات ناشی از رشد کریستالهای کوچک یخ می باشد.
 
یک بررسی از امتیازنامه های صدور یافته برای صاحبان امتیاز در ایالات متحده, ژاپن, اداره صدورامتیاز جهانی (PCT) و کشورهای اروپایی اصلی صورت گرفت. این بررسی نشان داد که 4604 امتیازنامه واگذار شده در 11 سال گذشته در مورد فن آوری برودتی در اغلب 23 میدان صنعتی مهم جهان شامل مهندسی پلیمر, مهندسی شیمی و نیمه رساناها که از جمله آن هستند, از اینها تنها 57 امتیازنامه مربوط به توسعه و ارتقای فن آوری انجماد برودتی در مورد مواد غذایی است که آن هم بیانگر 2/1 % از کل می باشد. . پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.
 
 
 
فهرست مطالب

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی 1

چکیده 1
1- مقدمه 2

2- مکانیسم های انتقال حرارت حین انجماد برودتی 3

1-3 صدور کیفیت در محصولات منجمد 6

1-1-3 دهیدراته شدن و چروکیدگی 6
2-1-3 فعالیت میکروبی 7

3-1-3 نیروهای چسبنده (اتصال دهنده) محصول حین انجماد 8

4-1-3 تبلور مجدد 8
5-1-3 تخریب مکانیکی (شکستگی انجمادی) 9
4- تجهیزات برودتی و روشها : تبیین هنر 9

1-4 منجمدکننده های شناور 11

2-4 تونل و فریزرهای حلزونی (مارپیچی) 11
3-4 فریزرهای اصابتی برودتی 12
5- نتیجه گیری 13
 

سوالات احتمالی شما درباره فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی


چطور میتونم فایل فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی رو دریافت کنم؟

برای خرید و دانلود این فایل میتونید دکمه سبز رنگ خرید و دانلود فوری کلیک کنید و بلافاصله بعد از پرداخت، لینک دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی براتون نمایش داده میشه و میتونید فایل رو دانلود کنید.

این فایل چطوری به دست من میرسه؟

بعد از خرید به صورت اتوماتیک، لینک دانلود فایل فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی برای شما نمایش داده میشه و میتونید دانلود و استفاده کنید.

قیمت فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی چقدر هست؟

در حال حاضر قیمت این فایل با تخفیف ویژه 21 هزار تومان هست.

چطور میتونم با پشتیبانی سایت در ارتباط باشم؟

از طریق شماره 09374433704 میتونید با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.

برچسب ها:



کرایوژنیک - فن - غذایی - برودتی - آوری - انجماد - جدید - محصولات - دسته: صنایع غذایی تعداد صفحه:13 فرمت: doc فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد 

Farvardin 14, 1401 AP — فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در 

چکیده · فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. · کلمات کلیدی: · تجهیزات برودتی · انجماد مواد غذایی · فن 

Farvardin 26, 1398 AP — منجمد کردن غذاهایی که دارای ساختار سلولی هستند مخصوصاً میوه و سبزی باعث ترکیدن سلول های آنها شده و غذا را از حالت اولیه خارج می کند و چنین 

دانلود تحقیق با موضوع سیستم های حرارتی و برودتی، در قالب Word و در 34 صفحه قابل ویرایش. فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.

انجماد مواد غذايي بايد با سرماي شديد و به سرعت انجام شود تا آب داخل سلولي و خارج سلولي به فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی چکیده فن آوری های بدیع 

ﻓﻦ آوری ﻫﺎی ﮐﺮاﯾﻮژﻧﯿﮏ (ﺑﺮودﺗﯽ) ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺮای اﻧﺠﻤﺎد ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ -9. ﮔﺰارش ﭘﯿﺶ اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر و اﻧﺠﻤﺎد، ﻓﺮآوری و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ و ﻣﺮغ -10.

کیفیت - تأثیر - مواد - انجماد - غذایی - فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت کردن، یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است .

کلمات کلیدی مطلب:میدان الکتریکی پالسی , نگهداری , مواد غذایی , الکترود , PEF فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.

دانلود قالب پاورپوینت با موضوع رژیم غذایی، توضیحات قالب پاور پوینت با موضوع رژیم غذایی فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی چکیده فن آوری های بدیع 

آماده سازی نیتروژن مایع و مایعات کرایوزنیک برای انجماد مواد غذایی در کارخانه ها توسط سهیل گاز فواید خنک کننده برودتی گوشت، خمیر، و لبنیات بسیار زیاد می 

اصول - انجماد - تمام بحث های مربوط به انجماد و رشد امده است. دسته بندی: جزوات» سایر موارد تعداد مشاهده: 604 مشاهده فرمت فایل دانلودی:. rar تعداد صفحات: 130 

ﻓﻦ آوری ﻫﺎی ﮐﺮاﯾﻮژﻧﯿﮏ (ﺑﺮودﺗﯽ) ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺮای اﻧﺠﻤﺎد ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ ﭼﮑﯿﺪه ﻓﻦ آوری ﻫﺎی ﺑﺪﯾﻊ اﻧﺠﻤﺎد ﺑﺮودﺗﯽ ﻣﯽ. ﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﺮای ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻨﺠﻤﺪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺎﻻ ﺑﻪ 

حتما از دنبال فایل دانلود مقاله روشهای بازاریابی برای محصولات صنایع غذایی گشتن خسته شدید. فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات.

کلمات کلیدی: روشهای جمع آوری اطلاعات امنیتی,روش های جمع آوری اطلاعات نظامی,دانلود کتاب جمع فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.

Farvardin 27, 1395 AP — دانلود فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی · گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه 

عناوین طرح توجیهی احداث کارخانه فرآوری محصولات باغی : فصل اول مقدمه مراحل کنسرو کردن مواد فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.