توضیحات کامل :

پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)


فهرست:

خلاصه طرح :............................................................................................................................ 4

فصل اول.................................................................................................................................. 5

معرفی طرح.............................................................................................................................. 5

1-2-مشخصات محصول.............................................................................................................. 6

1-1-2- نام و کاربرد محصول:....................................................................................................... 6

2-1-2-مشخصات فنی محصول..................................................................................................... 6

3-1-2-معرفی روشهای تولید........................................................................................................ 6

4-1-2-تشریح مختصر فرایند........................................................................................................ 6

فصل دوم.................................................................................................................................. 7

تعیین ظرفیت............................................................................................................................. 7

2-2-تعیین ظرفیت تولید.............................................................................................................. 8

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی........................................................................ 8

2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید........................................................................................... 9

2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی......................................................................................... 9

فصل سوم............................................................................................................................... 10

معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 10

معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 11

1-3-برآورد پرسنل تولیدی......................................................................................................... 11

2-3-پرسنل اداری و خدمات....................................................................................................... 11

فصل چهارم............................................................................................................................ 12

هزینه ها................................................................................................................................. 12

معرفی هزینه ها........................................................................................................................ 13

برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................ 14

زمین محل اجرای طرح :............................................................................................................. 15

محوطه سازی :......................................................................................................................... 15

ساختمانها :............................................................................................................................. 16

میزان سرمایه گذاری :................................................................................................................ 16

محاسبه هزینه ها :..................................................................................................................... 17

محاسبه سود و زیان ویژه  ( ارقام به میلیون ریال ).............................................................................. 18

تاسیسات مورد نیاز :.................................................................................................................. 20

وسایل نقلیه :........................................................................................................................... 21

تاسیسات اداری :...................................................................................................................... 21

هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................... 22

هزینه های جاری :..................................................................................................................... 22

هزینه استهلاک :....................................................................................................................... 23

هزینه سوخت و انرژی :.............................................................................................................. 23

جمع هزینه های جاری طرح :....................................................................................................... 24

فصل پنجم.............................................................................................................................. 25

شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز............................................................................................. 25

تاریخچه پرورش مرغ :................................................................................................................ 26

تاریخچه پرورش مرغ در ایران...................................................................................................... 28

روش های گرمایشی................................................................................................................... 30

مزایای دستگاه های گرم كننده تابشی در مرغداری ها.......................................................................... 31

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی...................................................................... 32

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:      32

کیفیت پوسته  (shell Quality)................................................................................................... 33

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی................................................................................. 34

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی...................................................................... 35

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:      35

۱-  پوسته اصلی تخم مرغ  (shell) :.............................................................................................. 35

۲-  کوتیکول(cuticle) :............................................................................................................ 36

۳-  غشاهای پوسته  (shell membranes) :................................................................................... 36

۴-  PH بالای آلبومین:.............................................................................................................. 36

۵-  آنزیمهای ضد میکروب:......................................................................................................... 36

اهمیت آب در صنعت مرغداری.................................................................................................... 37

باکتری درحد قابل قبول.............................................................................................................. 38

ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ..................................................................................... 39

ساختمان شیمیایی تخم مرغ :........................................................................................................ 39

خواص بیوشیمیایی سفیده  :........................................................................................................ 41

اوآلبومین  (Ovalbumin ) :....................................................................................................... 41

کونالبومین  ( Conalbumin ) :................................................................................................... 42

اووموکوئید  ( Ovomucoid ) :.................................................................................................. 43

فصل ششم.............................................................................................................................. 44

چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی........................................................................................... 44

جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید......................................................................... 45

نتیجه گیری :........................................................................................................................... 47

 


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


 

1-2-مشخصات محصول

 

1-1-2- نام و کاربرد محصول:

ایجاد و راه اندازی فضای برای پرورش و تولید و تکثیر مرغ تخم گذار

 

2-1-2-مشخصات فنی محصول

تخم مرغ یکی از کالاهای اساسی مردم در کشور ما است ،  تخم مرغ یکی از کالاهایی است که در سبد روزانه مردم قرار دارد .

 

3-1-2-معرفی روشهای تولید

روش خودکار

 

4-1-2-تشریح مختصر فرایند

تولید تخم مرغ

 

2-تعیین ظرفیت تولید

ردیف

نام محصول

ظرفیت تولید سالانه

ظرفیت تولید ماهانه

ظرفیت تولید روزانه

1

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

تخم مرغ

160000 کیلو

15000 کیلو

500 کیلو

 

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی

ردیف

نام ماده اولیه/ قطعات خریدنی

مشخصات فنی

مورد مصرف در محصول

میزان مصرف

در محصول

مصرف سالیانه

منبع تامین

مقدار

واحد

داخلی

خارجی

1

سیستم خودکار جوجه کشی

 

Xg - Xenon 

جوجه کشی

-

 

 

 

*

2

سیستم گرم نگهدار 

Ra32i

جهت گرم نگهداری تخم ها استفاده میشود

 

3

 

*

 

3

سیستم تخلیه اتوماتیک

 

 

 

3

 

*

 

4

سیستم برودتی و حرارتی

 

 

 

6

 

*