پروژه دامپروری
این محصول در قالب فایل word و در 203 صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
فهرست مطالب
پیشگفتار |
|
فصل اول كلیات |
|
مقدمه |
|
نژاد |
|
دستگاه گوارش نشخواركنندگان |
|
احتیاجات غذایی گاو شیری |
|
قابلیت هضم غذا |
|
روش های اندازه گیری انرژی |
|
|
|
فصل دوم : جیره های غذایی |
|
تغذیه دام |
|
دستگاه گوارش گاو |
|
خوراك گاو شیری |
|
سیلو كردن. |
|
ساختمان سیلو |
|
مواد متراكم (كنسانتره) در جیره غذایی دام |
|
جیره متعادل و متوازن |
|
دسته بندی گله گاو شیری |
|
مدیریت تغذیه گاوهای شیری پر تولید |
|
ارزیابی وضعیت بدنی گاو شیری و رتبه بندی آن (B.S.C) |
|
فصل سوم : جایگاه دام |
|
فضای لازم برای تركیب گله گاو شیری |
|
اتاق شیر دوشی |
|
زایشگاه |
|
انبار علوفه ، كنسانتره ، سیلو ، پوشال |
|
|
|
فصل چهارم : فیزیولوژی پستان |
|
ترشح شیر و كیفیت آن |
|
بیماری ورم پستان |
|
مدیریت و پاكیزگی آغل |
|
|
|
فصل پنجم : تلقیح مصنوعی و اصلاح نژاد |
|
مراحل زایمان |
|
|
|
فصل ششم : مدیریت دامداری |
|
بهداشت و بیماری دام |
|
|
|
فصل هفتم : تهیه طرح گاوداری شیری |
|
|
|
فصل هشتم : پرواربندی |
|
راهنمای استفاده از جداول تركیب غذایی |
|
منابع فارسی |
|
منابع انگلیسی |
|