توضیحات کامل :

عنوان: پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

 

فرمت فایل: ppt

تعداد اسلاید: 30

•فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده

•تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.

 

فهرست مطالب

كالباس هاي حرارت ديده

مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده

تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده

ساير پروسه هاي تكنولوژيك