توضیحات کامل :

بررسی قابلیت تركیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملكرد در ده ایزوله خالص هموكاریون قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید

این محصول در قالب فایل word و در 78 صفحه تهیه و تنظیم شده است.

 

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.

فهرست
عنوان                                             صفحه
چكیده    1
فصل اول: مقدمه
دلایل عمده عملكرد پایین قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید در ایران     8
فصل دوم: بررسی منابع
تاریخچه پرورش قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید     10
آشنایی اجمالی با قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید     12
طبقه‌بندی     12
رده بندی     12
اندام شناسی قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید     13
مشخصات پرگنه در كشت خالص     15
نامگذاری علمی قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید:    15
تقسیم بندی واحدهای سلولی میسلیوم از لحاظ تعداد و تركیب‌بندی هسته‌ای     16
‌چرخ زندگی قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید     16
بررسی الگوهای چرخه زندگی در قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید     19
الف ـ هموتالیسم     19
ب ـ هتروتالیسم     20
ژنتیك قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید     22
روشهای بهبود نژادی در قارچ خوراكی تكمه‌ای سفید:    24
كشت بافت     25
گزینش از طریق كشت تك اسپوری    26
تهیه نقش اسپور     26
الف ـ كشت و گزینش تك اسپوری     26
ب ـ كشت و گزینش چند اسپوری     27
اختلاط ساده    28
تلاقی هدفمند هموكاریون‌ها    28
بدست آوردن هموكاریون و تایید آنها    29
1ـ روش سنتی تأیید هموكاریون‌ها    29
2ـ تهیه و تایید هموكاریونهای والدی به روش تهیه پروتوپلاست     30
3ـ تایید هموكاریونها با استفاده از نشانگر RFLP    30
4ـ تایید هموكاریون‌ها با استفاده از نشانگر RAPD     31
انجام تلاقی بین هموكاریونها و تایید هیبریدها:     32
الف ـ استفاده از نشانگرهای غذایی برای تایید هیبریدها:    33
ب ـ استفاده از آیزوزایم‌ها برای تایید هیبریدها:     34
ج ـ استفاده از نشانگرهای مقاومت برای تأیید هیبرید‌ها    34
اصلاح برخی صفات با استفاده از روش تلاقی هیبریدها:     34
د ـ استفاده از نشانگرهای مورفولوژیكی برای تایید هیبریدها:     35
مراحل انجام آزمون اصلاحی از طریق دورگ‌گیری هدفمند:     35
1ـ كشت اسپور    35
2ـ جداسازی تك اسپورها     36
3ـ تهیه اسپاون     36
آزمون میوه‌دهی     36
الف ـ تهیه بستر كشت:     36
ب ـ مراحل پرورش و میوه‌دهی:     37
تولید پریموردیا در سطح محیط كشت:     38
تولید اجسام میوه دهی در اسپاون    38
‌ج ـ تولید اندام باردهی در كمپوست    39
مهندسی ژنتیك    39
1ـ انتقال ژن     39
2ـ اختلاط پروتوپلاستها    40
فصل سوم: مواد و روشها
تهیه نژادها     42
روش تهیه محیط كشت غذایی PDA    42
روش كشت هموكاریون‌ها     43
روش تلاقی هموكاریون‌ها    44
نمونه‌گیری از منطقه تلاقی     45
تهیه اسپاون مادری از هیبریدها    45
تلقیح دانه‌های گندم با كشت هیبرید    46
تهیه بستر كشت (كمپوست)    47
الف ـ پاستوریزاسیون و آمونیاك‌زدایی     49
ب ـ مایه‌زنی كمپوست     49
ج ـ خاك‌دهی بستر كشت    49
هوادهی و افت سریع دما    50
محاسبه قابلیت تركیب‌پذیری عمومی و خصوصی     53
محاسبه واریانس تركیب‌ پذیریی عمومی و خصوصی    53
محاسبه واریانس  افزایشی و غالبیت    53
فصل چهارم نتایج و بحث
نتایج بررسی سرعت رشد (قطر پرگنه هموكاریون‌ها)    55
تیپ رشدی پرگنه هموكاریون     55
نتایج سرعت رشد در هتروكاریو‌ن‌ها     59
نتایج مشاهده‌ای تهیه اسپاون     60
نتایج مشاهدای آزمون میوه‌دهی     60
جدول تجزیه واریانس برای صفت عملكرد در دورگ‌ها     61
جدول قابلیت تركیب‌پذیری عمومی در هموكاریون‌ها     64
جدول قابلیت تركیب‌پذیری خصوصی دورگ‌ها     64
جدول مقادیر اجزاء ژنتیكی     66
ضریب همبستگی     66
پیشنهادات     67
منابع     69
پیوست    75
چكیده انگلیسی     78