توضیحات کامل :

بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات  مرفولوژیك و فیزیولوژیك برنج

این محصول در قالب فایل word و در 64 صفحه تهیه و تنظیم شده است.

 

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.

فهرست مطالب 

عنوان  

صفحه 

مقدمه

1

فصل اول كلیات

3

1-1- سطح زیر كشت و میزان تولید در دنیا و ایران

4

1-2- سابقه كشت برنج در ایران

6

1-3- گیاه‎شناسی برنج

6

1-3-1- نوع ژاپونیكا

7

1-3-2- نوع ایندیكا

7

1-3-3- نوع جاوائیكا

7

1-4- سیستم‎های كشت برنج

7

1-5- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج

10

1-6- فنولوژی و مراحل رشد برنج

11

1-6-1- مرحلة رویشی

11

1-6-2- مرحلة‌ زایشی

12

1-6-3- مرحلة رسیدگی

13

1-7- آب در گیاه

14

1-8- آبیاری در برنج

15

1-8-1- روش آبیاری غرقاب دائم

15

1-8-2- روش آبیاری متناوب

16

1-8-3- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد

17

1-9- اثر كمبود آب

19

فصل دوم بررسی منابع

24

2-1- عملكرد

25

2-2- اجزای عملكرد

29

2-3- عملكرد بیولوژیكی

34

2-4- راندمان مصرف آب

34

2-5- شاخص برداشت

37

2-6- فتوسنتز

37

2-7- ماده خشك

40

2-8- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی

41

 2-9- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی

43

2-10- مقاومت به خشكی

46

2-11- كیفیت و پروتئین دانه

48

2-12- شاخص سطح برگ

49

- منابع

51