توضیحات کامل :

مرحله بعدی دستگاه شمش كن یا پلادر است كه مجددا در آن صابون پخته شده با عبور از مسیربرش به قطعات مورد نظر بریده و سپس در ماشین پرس علامت مربوطه روی آن حك میشود  و به قسمت بسته بندی رفته آماده ارائه به بازار می گردد . مدت زمان لازم جهت پر كردن دیگ های پخت یك ساعت و تخلیه و شستشو نیم ساعت می باشد .

 

1-1- تعریف ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظا هری :

 

1-1-1-     تعاریف : صابون بهداشتی ( عام) : صابونی است از صابونی كردن چربی های حیوانی ونباتی با سود و افزودن ریزین و یا بدون آن ساخته و بصورت قالب تهیه می گردد .

صابون پر چرب :

صابونی است كه از چربی های حیوانی و نباتی با افزودن رزین و یا بدون آنكه دارای 2% تا 3% اسید  چوب آزاد می باشد تهیه می گردد . اسید چوب آزاد می تواند از نوع روغن هسته خرما و یا روغن نارگیل وروغنهای صابونی نشدنی مثل لانونین – وازلین تهیه شود