توضیحات کامل :

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بودجه‌بندی عملیاتی


توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::

مقدمه

    فصل دوم اختصاص به پیشینه تحقیق و جنبه های تئوری تحقیق دارد كه بیشتر بر روی بودجه‌بندی عملیاتی تاكید شده است. این فصل شامل سه بخش می باشد. در بخش اول تعریف بودجه‌بندی و انواع روشهای بودجه‌بندی و همچنین مزایا و معایب بودجه‌بندی عملیاتی نیز بیان می‌شود.

    بخش دوم مشكلات پیاده سازی بودجه‌بندی عملیاتی كه شامل عامل محیطی،عامل فنی _ فرآیندی و عامل انسانی می باشد و بخش سوم نیز تجربه برخی كشورها در بودجه‌ریزی عملیاتی و همچنین فهرستی از تحقیقات انجام شده در داخل و خارج كشور نیز آورده شده است.

2-2-  بودجه بندی وانواع روشهای بودجه بندی

2-2-1-  تعاریف بودجه:

     بودجه از كلمه قدیمی فرانسوی (( بوژت )) كه به معنی كیف و یا كیف چرمی كوچك است گرفته شده است كه امروزه كاربرد این كلمه بدین معنی متداول نیست (محمدی،1381). از بودجه تعاریف گوناگونی به عمل آمده است كه به تعدادی از آنها در ذیل اشاره شده است . بودجه عبارت از برنامه های یك سازمان به صورت ارقام پولی است . در تعریفی دیگر بودجه عبارتست از بیان مالی یا مقدار سیاستی است برای آینده به منظور تحقق هدفهای تعیین شده كه از قبل مشخص و تایید شده است و می تواند شامل درآمدها،هزینه هاوسرمایه گذاریها باشد(بریچ ،1975).

     بودجه صرفاَ برنامه ای است كه در قالب اطلاعات مالی و مقداری ارائه  میشود(منزبوری،1384). در تعریفی دیگر  بودجه عبارتست از تعبیر مالی و یا مقداری سیاست از پیش طرح ریزی شده موسسه برای یك دوره ی معین كه استاندارد یا میزان و مآخذی برای سنجش و اندازه گیری نتایج واقعی حاصله از انجام فعالیتهای موسسه نشان می دهد(سجادی‌نژاد،1381).

     بودجه بندی بیان نتایج مورد انتظار یك برنامه ، پروژه یا استراتژی است، این تعریف بین بودجه ریزی سنتی و بودجه ریزی جدید تفاوت قائل می شود زیرا در بودجه ریزی، آینده مطرح است با وجودی كه معمولاً بودجه ها می توانند درباره ی یك موضوع یا پروژه ی خاصی باشد ولی برحسب ارقام مالی ارائه می شود. این تعریف بودجه بر حسب واژه های مالی نمی باشد . زیرا سیستمهای بودجه بندی كامل می توانند شامل نیروی انسانی ، زمان و سایر اطلاعات نیز باشد  به طور كلی بودجه بیان كننده وظایفی همچون هماهنگی بین فعالیتها ، ارتباط دهنده ی وظایف ، ایجاد كننده ی انگیزه ، كنترل كننده ی فعالیتها و در نهایت روشی برای ارزیابی عملكرد یك سازمان می باشد  ( هاگ واسچ ورز ،1987 ) .

 


1-Bougette

2-Breach

1-Hogh Vosch Worz